Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ters yaptim beyazlik var iste gorunuyorAma fotonun rengi değişmiş böyle anlaşılmıyor ki
sence sonraki yaptigm test neden negatif olmus olabilr? kafam karisti.farkli marka bu arada sonradan yaptgm testPozitif
Zaten belli belirsiz çıkmış demek ki onun kalitesi daha iyiydi.sence sonraki yaptigm test neden negatif olmus olabilr? kafam karisti.farkli marka bu arada sonradan yaptgm test
ilk yaptigim sabah uyandiktan soneaki idrarimlaydi.sonraki negatif cika ogledn sonra yapildiZaten belli belirsiz çıkmış demek ki onun kalitesi daha iyiydi.
Ve ilk idrarla yapın diyorlar net çıkar erkenden sonuç alacaksan. Bilmiyorum sen neyle yaptın
ilk yaptigim sabah uyandiktan soneaki idrarimlaydi.sonraki negatif cika ogledn sonra yapildi
ayy insallah canm :)O yüzdendir
ayy insallah canm :)
Hayalet bir cizgi var.brz daha bekle tekrar test yp cnmkizlar sabah test yaptim test silik cikti ggbi gorunuyor....adetime iki gun var daha....ardindan bir test daha yaptm bbaska marka .onda boyle silik cizgide yoktu.ne dersiniz???Eki Görüntüle 1893017 Eki Görüntüle 1893018
yarin yapicam tekrar ...hayalet cizgi hamilelik degilmi ?Hayalet bir cizgi var.brz daha bekle tekrar test yp cnm
Hamilelik ama emin olmak icin kan testi yaptir cnm.yarin yapicam tekrar ...hayalet cizgi hamilelik degilmi ?
bubdan sonraki yaptgm test negatif amaŞimdi oldu canm pozitiffffff gözün aydın