Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senin sonucun ne oldu neden cevabini yazmadin sonuca silik cizgi cikmisti ama sonuc yazmamissin nede. Bu sekilde yapiyorsunuz kendinizi tatmin etmek icin onca yorum yazin sonra sonuca gelince yazmayin
Valla tatlım bende gıcık oldum açıkcası bi arkadaşınkine çok benziyordu sonucu çook merak etmiştim heycanla okudum mesajları,
Eee sonuç ?
Bütün alakam vaktim havada kaldı...
Ne diyim..
Umarım hamile çıkmıştır ve şimdi bebeğiyle vakit geçiriyordur.
Valla tatlım bende gıcık oldum açıkcası bi arkadaşınkine çok benziyordu sonucu çook merak etmiştim heycanla okudum mesajları,
Eee sonuç ?
Bütün alakam vaktim havada kaldı...
Ne diyim..
Umarım hamile çıkmıştır ve şimdi bebeğiyle vakit geçiriyordur.
Evet bir konu buluyorsun aa bir bakayim sonuc neynis diye sayfalarca yazi okuturlar ama sonucuna gelince kimse yazma madem yazmayacaksin burda kendini ne diye tatmin ediyorsun
Evet bir konu buluyorsun aa bir bakayim sonuc neynis diye sayfalarca yazi okuturlar ama sonucuna gelince kimse yazma madem yazmayacaksin burda kendini ne diye tatmin ediyorsun
Dün aynısı başıma geldi böyle değişik bi çıktı testim öyle içim kıpır kıpır olduki... sabredemedim kan testi yaptırdım 0,28 çıktı
Dünya başıma geçti sanki çok umutluydum bu ay için
Çok üzgünüm