Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok emin degilim ama 17 mayis pike yakinKızlar sizce pik olup çatlamışmıdır artık
Benimde kafam karıştı emin olmak için hu testleri aldım ama daha çok kafam karıştıCok emin degilim ama 17 mayis pike yakin
Başka yorumlamak isteyen varmı lütfenKızlar sizce pik olup çatlamışmıdır artık
??Kızlar sizce pik olup çatlamışmıdır artık
Canım biz senle konuşmuştuk, pik diyeceğim kadar kopkoyu değil testler ama 18i en koyu olduğu gün gibi duruyor o gün yumurtlamış olabilirsin . Eğer emin olamıyorsan bir doktora gidip baktır bakalım bir yumurtalarınaKızlar sizce pik olup çatlamışmıdır artık
Yarın randevum var ama kafam çok karıştı sanki tam koyu değil gibiCanım biz senle konuşmuştuk, pik diyeceğim kadar kopkoyu değil testler ama 18i en koyu olduğu gün gibi duruyor o gün yumurtlamış olabilirsin . Eğer emin olamıyorsan bir doktora gidip baktır bakalım bir yumurtalarına
Evet tamamen koyu değil testler , belki sıvı alımından kaynaklıdır belki daha çok yumurtlayacaksındır kötü düşünmeYarın randevum var ama kafam çok karıştı sanki tam koyu değil gibi
İnşallah öyledir canımEvet tamamen koyu değil testler , belki sıvı alımından kaynaklıdır belki daha çok yumurtlayacaksındır kötü düşünme
Sen ne kadardır deniyordunİnşallah öyledir canım
1 buçuk senedir hiç gebelik olmadıSen ne kadardır deniyordun
İnşallah bu ay olur1 buçuk senedir hiç gebelik olmadı
Amin inşallah olur sen ne kadardır bekliyorsun canım ❤İnşallah bu ay olurhep birlikte bekliyoruz bizim de yüzümüz gülecek
![]()
Ben de 10 aydır korunmuyorum ama hiç gebelik oluşmadıAmin inşallah olur sen ne kadardır bekliyorsun canım ❤![]()
İnşallah bu ay olucagız bakalım çok ümitliyim inşallah Allah bizede nasip ederBen de 10 aydır korunmuyorum ama hiç gebelik oluşmadı
Ben de ümitliyimİnşallah bu ay olucagız bakalım çok ümitliyim inşallah Allah bizede nasip eder![]()