Saç Rengi ve Saç Boyama resimli(saç rengim nasıl yeni boyadım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1. olmuş bence çok beğendim canım. Her ikiside güzel ama kumral olan daha hoş..

bence iki renk de güzel durmuş

meraba ben yaklaşık 7 ay önce saçlarımı siyaha boyatmışdım ama şimdi değişiklik istiyorum bayram siyahlar epey aktı acaba boyatmam için oryal şartmı ya yıprattıda diosun korkuyorum yıpranmasından bende çok karamel rengi istiorum bu mümkünmü ya

canım siyah rengi açmak için oryal şart.yani siyah akmış koyu kahve bile olmuş olsa oryalsiz olmuyor.gittiğin kuaföre bağlı yıpranıp yıpranmaması.bende siyah saçımı açtırıp açık kumral yaptırdım ve gram yıpranmadı saçım :Saruboceq: tabi sonra tekrar siyaha dönüdüm orası ayrı

kesınlıkle kahveeeeeeee sekerım rahat ol daha masum ve yasına yakısan bı renk olmus kendınmı boyadan kuaforemı boyattın?

ben efassor kullanıyorum boya akıtıcı. Arkadaşın kahve tonundan çok daha açık yer yer bakıra dönük bir ton elde ettim bi kaç gün önce oriel şart değil

isterse kuaförde de boya akıtıcı uygulatabilir tabi ki.efassor pahalı bir şey bildiğim kadarıyla 85 liraya kadar çıktığını gördüm fiyatının.evde yaptığında ne kadar başarılı olur bilemiyorum.bence kuaföre gitsin daha sağlıklı

bencede siyah renk kızıllık yakışmamış bence,çok koyu diyorsan kahve renkleri dene onlarda yakışır

siyah saç bence uzun saçlılara daha çok yakışıyo..kesinlikle ikinci boyadığın daha doğal olmuş..sana yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…