Saç Rengi ve Saç Boyama RESİMLİ! Sarıdan doğal kahvelere geçiş?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Saclarim bu sekilde aralarda sık platinler var turuncusuz bakirsiz hos bi kahve istiyorum onerileriniz nelerdir?

Tesekkurler çözüldü :KK200:

Son düzenleme:
Aynı şeyi ben de düşünüyordum ama ben 8.1 ve 8 karışımına boyadım. Fakat şimdi tekrar sarıya döndü. :) Aynı şekilde 7 düşündüm hatta almaya gittim Loreal'in 7'si kalmamıştı. Boyayınca resim koyar mısın ? Ben de denemek istiyorum.

Kararimi tam olarak verebilirsem tabii ki koyarim :) senin sacin zaten boyayinca koyu sari olmus yikayinca illaki sari olur ben sarilik istemiyorum koyultmak istiyorum yikadikca acilmasi kacinilmaz rengimi bulursam tekrar boyarim. 7.1 dogru karar mi ki 7.0da bakirlik olur diye korkuyorum

7.1de kizil yansima olacagindan eminim
7.0 dan da donmek zor olur sariyi ozlersem
Cok muallaktayimm :KK43:

Aynen ben de öyle bir durumdayım. 6.13 Mocha kahve bile düşündüm ama kesinlikle bakır, kızıl, turuncu istemiyorum. Çok kararsızım. Sarı da bağımlılık yapıyor. Bir süre sonra insan tekrar özlüyor. :)

Aynen ben de öyle bir durumdayım. 6.13 Mocha kahve bile düşündüm ama kesinlikle bakır, kızıl, turuncu istemiyorum. Çok kararsızım. Sarı da bağımlılık yapıyor. Bir süre sonra insan tekrar özlüyor. :)

Siyah ya da cok koyu kahveler surmedikce dönmek cok yipratmaz bence :) 7.1de güneşte hafif kızıl yansimalar oluyor ama belli belirsiz genel gorunum solgun mat bi kullu bitis. Ama sari sacima ilk kez denicem bi yandan da koyultmaz bosuna yipratirim diye düşünüyorum 7.1 sari saci koyultur mu sence ?

Siyah ya da cok koyu kahveler surmedikce dönmek cok yipratmaz bence :) 7.1de güneşte hafif kızıl yansimalar oluyor ama belli belirsiz genel gorunum solgun mat bi kullu bitis. Ama sari sacima ilk kez denicem bi yandan da koyultmaz bosuna yipratirim diye düşünüyorum 7.1 sari saci koyultur mu sence ?

Evet koyu olur. Çünkü ben 8'i boyadığımda bile ilk başta simsiyah görünmüştü gözüme. Hatta daha fazla beklicektim hemen yıkadım korktum. Ama zemin sarı olunca çabuk açılıyor.

Evet koyu olur. Çünkü ben 8'i boyadığımda bile ilk başta simsiyah görünmüştü gözüme. Hatta daha fazla beklicektim hemen yıkadım korktum. Ama zemin sarı olunca çabuk açılıyor.

:)) koyu olsun da yikadikca illaki acilir
Canim bak bu da 6.1 ile boyanmis sari sac once-sonra;

Bu renk cok hos istedigim tonlar boyle iste ama benim saclar platin olmadigi icin muhtemelen daha koyu olur. 7.1 yine en mantiklisi

Meraklandırma resim bekliyorum :)) koyu olsa bile ilk boyama nasıl olsa akar, 2. boyama tam renk olur bence. Bana da cesaret olur bekliyorum :)
Canim boyadimm :)
7.1le boyadim koyu kullu kumral oldu benim sacimda

Bu rengin aynisi oldu sadece aralardaki yansimalar bende gri oldu platinlerden dolayi ama siritmiyo. Ben begendim tavsiye ederim yikadikca tatli bi karamel olur muhtemelen :)

Ya kızlar banada yardım edermisinz benimde kuaför çok açık sarı yaptı oysa ben koyu sarı istemiştim çünkü açık sarıyı 5 sene kullandım şimdi ben bu açık sarıyı 2 ton kadar nasıl koyultabilirim kuaföre asla gitmek istemiyorum birde o kadar para verdimki ve boyada istemiyorum doğal yolla nasıl koyultabilirim?

Ya kızlar banada yardım edermisinz benimde kuaför çok açık sarı yaptı oysa ben koyu sarı istemiştim çünkü açık sarıyı 5 sene kullandım şimdi ben bu açık sarıyı 2 ton kadar nasıl koyultabilirim kuaföre asla gitmek istemiyorum birde o kadar para verdimki ve boyada istemiyorum doğal yolla nasıl koyultabilirim?

Ayy anlama ozurlu kuaforlere sinir oluyorum. Acik saridan kastin platin mi canim? Dogal koyulastirmayi bilmiyorum ama acicisiz boya yakmaz eger platinse kullulerden uzak dur yesillenme yapar 8 tonlari uygun bence

Ayy anlama ozurlu kuaforlere sinir oluyorum. Acik saridan kastin platin mi canim? Dogal koyulastirmayi bilmiyorum ama acicisiz boya yakmaz eger platinse kullulerden uzak dur yesillenme yapar 8 tonlari uygun bence
Tam platin değil ama platine yakın bi renk inan canım çok sıkkın 400 lira gibi bişey verdim üstüne basarak koyu dedim bence para almak için çok işlem yaptı ondan böyle açık oldu toplayamadı da kavga ettim zaten bidaha asla kuaföre gitmicem :( ben türk kahvesi ve saç kremini karıştırıp sürünce bekletip boya gibi yıkayınca koyulaştığını duydum böyle olabilirmi sence? Denesemmi

Tam platin değil ama platine yakın bi renk inan canım çok sıkkın 400 lira gibi bişey verdim üstüne basarak koyu dedim bence para almak için çok işlem yaptı ondan böyle açık oldu toplayamadı da kavga ettim zaten bidaha asla kuaföre gitmicem :KK43: ben türk kahvesi ve saç kremini karıştırıp sürünce bekletip boya gibi yıkayınca koyulaştığını duydum böyle olabilirmi sence? Denesemmi

Canim hicc bilmiyorum ki :)
Boya sor soyliim ama dogal yollardan anlamiyorum

Ben pişman oldum bilee :D
Sarıyı onun havasini coookk özlüyorum herkesin bu rengi yakistirmasina rağmen geri sarı yapicam galiba :KK45:

Back
X