(resimli) sizce estetik yaptırmalı mıyım??

efif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
130
3
118
İstanbul
hanımlar, burnumun uç kısmı gözüme çok büyük geliyor, ama estetiğe değer mi değmez mi yorum yapın lütfen. bir de estetik olursam sadece burun ucuna mı ihtiyacım olur acaba? özellikle operasyon geçiren arkadaşların yorumunu ve yardımını bekliyorum:54:

Merhaba resmine baktım bnce hiç gerek yok o sıkıntıyı çekmene takma bilee gayet hoş bi burnun ve yüz hatların var :nazar: ama sağlık için bi problem varse bilemem :8:

çok istersen ucunu çok hafif kaldıttırabilirsin burun deliklerinin birleştiği yer biraz düşük görünüyor bu güldüğün zaman heralde biraz daha düşüyordur diye tahmin ediyorum ama burun boyutun yüzünle çok uyumlu pek fazla estetik olmanın gereği yok tabi kusursuz olmak istiyorum demiyorsan

canım bence hiç mi hiç ihtiyacın yok.Çokda güzel bi kızsın bunu kafana takma bile!!

yan profilden sorun yok, kemer yok çünkü burnumda, ama ucu tombik ve biraz da inik gibi geliyor. evet gülünce biraz daha inik ve tombik duruyor:(

güzel yorumlar için çok tşkler:54::

bencede gayet tatlı duruyor. eğer siz çok kafanıza takmıyorsanız gerek yok çünkü ameliyat sonrası süreç pek kolay değil. yada benimki zor oldu bilemiyorum, geçen çarşamba ameliyat oldum ama benim burnum kemerliydi. ameliyat geçirmiş biri olarak benim böyle bir burnum olsa ben ameliyat olmazdım (ben baya yılmışım galiba:) sadece size fikir olsun diye söledim bunları. amacım içinizi karartmak değil tabi. iyi günler diliyorum

bencede gayet tatlı duruyor. eğer siz çok kafanıza takmıyorsanız gerek yok çünkü ameliyat sonrası süreç pek kolay değil. yada benimki zor oldu bilemiyorum, geçen çarşamba ameliyat oldum ama benim burnum kemerliydi. ameliyat geçirmiş biri olarak benim böyle bir burnum olsa ben ameliyat olmazdım (ben baya yılmışım galiba:) sadece size fikir olsun diye söledim bunları. amacım içinizi karartmak değil tabi. iyi günler diliyorum

canım ben de senin anlattıklarından korkuyorum zaten, yani ölçüp tartınca acaba o kadar sıkıntıya değer mi diye? kaldı ki bir de sonuç kötü olursa yandık:(

ama bi yanım da belki sadece burun ucu hafif bir operasyon olur, bir daha güzel bir burunla mutlu mesut yaşarsın diyor:) kalıyorum arada:)

hanımlar, burnumun uç kısmı gözüme çok büyük geliyor, ama estetiğe değer mi değmez mi yorum yapın lütfen. bir de estetik olursam sadece burun ucuna mı ihtiyacım olur acaba? özellikle operasyon geçiren arkadaşların yorumunu ve yardımını bekliyorum:54:
gerek yok gibi duruyor değmez bence de ama çok takıyorsan ol ama kolay bir karar değil

Canım maşallah çok güzelsin gerçekten o sıkıntıyı yaşayacak kadar sorunlu bir burnun yok yan profilden güzel ve muntazam duruyosa hiç yapma gerçekten hoş duruyor:)

Canım maşallah çok güzelsin gerçekten o sıkıntıyı yaşayacak kadar sorunlu bir burnun yok yan profilden güzel ve muntazam duruyosa hiç yapma gerçekten hoş duruyor:)

:))tşk ederim, valla olursam da olmazsam da yorumlarınız sayesinde olacak sanırım. insan objektif bakışa ihtiyaç duyuyor.
ne de olsa estetik, sonuçta biz hanımların güzel gözükme kaygısından geliyor:)

yan profilden sorun yok, kemer yok çünkü burnumda, ama ucu tombik ve biraz da inik gibi geliyor. evet gülünce biraz daha inik ve tombik duruyor:(

güzel yorumlar için çok tşkler:54::

hiç yaptırmana gerek yok o zaman cicim böle doğal cok daha güzelsin :))

ben senın burnunda bı problem goremedım ama senın ne gordugun onemlı bana da herkes gerk yok dıyor ama ben boyle mutszm

Back
X