Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede gayet tatlı duruyor. eğer siz çok kafanıza takmıyorsanız gerek yok çünkü ameliyat sonrası süreç pek kolay değil. yada benimki zor oldu bilemiyorum, geçen çarşamba ameliyat oldum ama benim burnum kemerliydi. ameliyat geçirmiş biri olarak benim böyle bir burnum olsa ben ameliyat olmazdım (ben baya yılmışım galiba:) sadece size fikir olsun diye söledim bunları. amacım içinizi karartmak değil tabi. iyi günler diliyorum
gerek yok gibi duruyor değmez bence de ama çok takıyorsan ol ama kolay bir karar değilhanımlar, burnumun uç kısmı gözüme çok büyük geliyor, ama estetiğe değer mi değmez mi yorum yapın lütfen. bir de estetik olursam sadece burun ucuna mı ihtiyacım olur acaba? özellikle operasyon geçiren arkadaşların yorumunu ve yardımını bekliyorum![]()
Canım maşallah çok güzelsin gerçekten o sıkıntıyı yaşayacak kadar sorunlu bir burnun yok yan profilden güzel ve muntazam duruyosa hiç yapma gerçekten hoş duruyor:)
yan profilden sorun yok, kemer yok çünkü burnumda, ama ucu tombik ve biraz da inik gibi geliyor. evet gülünce biraz daha inik ve tombik duruyor
güzel yorumlar için çok tşkler:
aslında senin burnun iple kaldırmayada müsait çok basit bir operasyonmuş 15 dk falan
aslında senin burnun iple kaldırmayada müsait çok basit bir operasyonmuş 15 dk falan
iple yapılan operasyonlarda düşme oluyormuş