- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi mehtapp4545
-
Canim var bence de çünkü testi ilk yaptiginda cikmayabilir kuruyunca çıkıyo bazılarinda ve eğer islaninca gitmediyse o bence gebelik yani inşallah öyledir canım kan testini yaptir sonucu da bize yaz tamam mı... :)Fotografta çok belli olmuyor canım en iyisi pazartesi kan vereyim ben nasip artık
Canim var bence de çünkü testi ilk yaptiginda cikmayabilir kuruyunca çıkıyo bazılarinda ve eğer islaninca gitmediyse o bence gebelik yani inşallah öyledir canım kan testini yaptir sonucu da bize yaz tamam mı... :)
Pozitif canım hayırlı olsun
Pozitif canım hayırlı olsun
Belliydi zaten canım diğer testinde su damlattigin halde çizgi gitmemisti ama kesin var ya da yok diye insan umutta vermek istemiyo...hayırlı olsun canım inşallah yarın direk kan ver bence bekleme artık
Belliydi zaten canım diğer testinde su damlattigin halde çizgi gitmemisti ama kesin var ya da yok diye insan umutta vermek istemiyo...hayırlı olsun canım inşallah yarın direk kan ver bence bekleme artık
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah bu mübarek günde Allah yüzümüzü güldürsün...Bat ne zaman di canımBeta hcg 41 çıktı
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah bu mübarek günde Allah yüzümüzü güldürsün...Bat ne zaman di canım
Amin canım inşallah Allah kucagina almayi nasip etsin.Bu hayırlı günde Rabbim sizlere de hemen en acilinden versin rabbim benim bata 5 gün falan var bugün adetimin 26.günü
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah bu mübarek günde Allah yüzümüzü güldürsün...Bat ne zaman di canım
Tamam canım teşekkür ederim bakcamBirde instagram a girin ebru destan inan ın sayfasını inceleyin lütfen bak onun kürleriyle hamile kalanlar çok muş
Canim cok cok sevindim inşallah ikiye de katlar haftaya canım ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayi Nasip etsin RABBİM..Bu mübarek günde bütün bebek isteyen bizlere de dualarini Esirgeme lütfenBeta hcg 41 çıktı
Canim cok cok sevindim inşallah ikiye de katlar haftaya canım ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayi Nasip etsin RABBİM..Bu mübarek günde bütün bebek isteyen bizlere de dualarini Esirgeme lütfenbende hep öyle diyorum Rabbim kimseyi bebekle sınamasın kimsenin kucagini bos birakmasin çok zor olmayınca...tekrar tebrik ediyorum canımm esin ucmustur havalara
Amin canım amin aratmasin kesinlikle çok zor...akışına bırak bence artık canım stres yapma iyi düşün bol bol dua et sağlıkla tutunsun sana inşallah sıkı sıkıRabbim en en en kısa zamanda sizlerede versin canım benim dua edicem sizede bol bol bana çok destek oldunuz inş haftaya baktır dedi doktor kesin hamilesin demedi tabiki erken gitmenin de zararı bu. Allahım hiç kimseyi aratmasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?