- 12 Haziran 2018
- 288
- 224
- 23
- 35
- Konu Sahibi Limonagacii06
-
Selam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum
Yarın canımBen çizgi gördüm gibi. Bir iki gün daha takip et bence canım evde testleinşallah koyulaşır ikinci çizgin. Bat ne zamandı?
Erken testten ziyade ben normal kaset testlerde daha net gördüm kendi çizgimi. Normal testin varsa bir de onu yap istersen. Bir de yine deneyimlerime dayanarak söyleyeceğim. Fotoğrafta çizgi tam anlaşılmaz, normalde daha belirgindir eminim. Çizgi siyah mı, pembemsi mi? Genelde pozitifse daha pembemsi oluyor diye biliyorum...Yarın canım
Iki testte de var çizgi canım ama pembe mi onu anlayamadım bazen testler bekleyince siyah çizgi olusuyoSelam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum
Inşallah canım ama beklemeden çektimIki testte de var çizgi canım ama pembe mi onu anlayamadım bazen testler bekleyince siyah çizgi olusuyo
Ben de goremedim ben zaten hic goremiyorum bu silik cizgilericanım ben göremedim ikinci çizgiyi ama en iyisi kanda baktırmak bu kadar erken idrar testinde cıkmayabilir.
sanki çok silik görülüyor gibi ama net değil, görüntüyle oynayıp tekrar yüklesenizSelam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum
sanki bunda çizgi var mı bana mı öyle geldi
Canım yurt dışındayım yeni geldim burda sistem biraz farklı gidip kan testi yaptirabilecegim yerler çok uzakta arabayla gitmek gerek falan... regl im çok düzenlidir aslında bugün saat 11 de olmam gerekiyordu akıntım var fazlaca her defasında lavaboya gidiyorum adet oldum galiba diye ama şu an için gelen giden yok... stresten belki gelmiyor biraz bekleyip cuma günü vercem müjdeyi galiba insallahyeni resimlerde gördüm yaa gayett varr :))) canım ya o testler de dünya para git kan testinde baktır bi saate alırsın sonucunu kesin sonuc olr hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?