Reşit olmasına 1,5 ay kala yaşanan hamilelik?

ggokyuzuu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
4
0
16
Afyon
Oturduğum apartmanda, 17 yaşında karşımda oturan küçük bi kız var. Kaçarak evlenmiş, 17 yaşında olduğu içinde imam nikahıyla evliler. Kızın reşit olmasına 1,5 ay var ve şuanda 2,5 haftalık hamile. Kürtaj olmak istiyor fakat kaçarak evlendiği için ne bi akraba nede ailesi hiç kimse yanında değil. Şuanda söylediğim gibi reşit değil. Fakat 1,5 ay sonra reşit olacak. Reşit olduğundada kürtaj sınır süresini aşmamış oluyor. Fakat bu gebelik reşit olmadan önce olduğu için acaba hastaneler kürtaj konusunda bi problem çıkarır mı reşit olduğu halde? Lütfen yardımcı olur musunuz? Kıza tek yardım edebileceği ben varım. Olumsuz fikirlerinizi rica ediyorum kendinize saklayın.

Oturduğum apartmanda, 17 yaşında karşımda oturan küçük bi kız var. Kaçarak evlenmiş, 17 yaşında olduğu içinde imam nikahıyla evliler. Kızın reşit olmasına 1,5 ay var ve şuanda 2,5 haftalık hamile. Kürtaj olmak istiyor fakat kaçarak evlendiği için ne bi akraba nede ailesi hiç kimse yanında değil. Şuanda söylediğim gibi reşit değil. Fakat 1,5 ay sonra reşit olacak. Reşit olduğundada kürtaj sınır süresini aşmamış oluyor. Fakat bu gebelik reşit olmadan önce olduğu için acaba hastaneler kürtaj konusunda bi problem çıkarır mı reşit olduğu halde? Lütfen yardımcı olur musunuz? Kıza tek yardım edebileceği ben varım. Olumsuz fikirlerinizi rica ediyorum kendinize saklayın.

of çok zor canım allah yardımcızı olsun. özel hastaneler sorun çıkartabilir. ama iyi bir doktorun özel muayenehanesine giderseniz sorgusu sualsiz alacaktır. çok yakın arkadaşım kürtaj oldu sadece adını soyadını aldılar kimliğe bile gerek kalmadı

of çok zor canım allah yardımcızı olsun. özel hastaneler sorun çıkartabilir. ama iyi bir doktorun özel muayenehanesine giderseniz sorgusu sualsiz alacaktır. çok yakın arkadaşım kürtaj oldu sadece adını soyadını aldılar kimliğe bile gerek kalmadı

Saol canım Allah razı olsun. Kızcağıza gerçekten yardım etmek istiyorum çünkü o bebeği büyütemez. Daha kendi tam anlamıyla büyümemiş. Ve okadar kötü bi aileden geliyorki kimse yanında olmaz.
Arkadaşın reşitmiydi canım? Bide kimlik almadan yapılan kürtajlar bildiğim kadarıyla reşit olmayanlar için, yasal değil çünkü. Onun dışında hastane olsun, muayene olsun yasal yerlerde kimlik soruluyor. Birde reşit olduğu halde kürtaja izin vermemeleri saçma geliyor bana. Sonuçta reşit olmadan önce hamile kalmış olsa bile reşit olduktan sonra kürtaj olmak istiyor..

Son düzenleme:
Soylenebilecek pek bisey yok. Ki istemedigi bir bebegi dunyaya getirmesi de yanlis olur. Ozel hastanede kurtaj olur bence. Yalniz ssk dan yararlanamaz. Ozel muayenehaneye gitse bile dr u bi hastanede yapacaktir sonucta.. Bi arayip hastaneden bilgi alin derim.

Back
X