Kekler - Pastalar Resmen ağlıyo benim pastam :) resmide var hem :)

ayyy çok güzelmiş yaa bugün de misafirim gelecek yapsam tam süper olurdu amma ve lakin
kızım çok huysuz mümkün değil yaptırmaz
keşke dün sabah eklesydin kıs cimcime belki bi boşluk bulur yapardım
neyse artık bize yaparım bi boşlukta

yap estalmus yap her bulduğun boşlukta yap ama senin ufaklıklar bayılır hep isterlerse şaşırmam :)

bu arada pasta 2 gün sonra dahada güzelleşiyoooooo

bende yapıyorum faceden oktay ustadan almıştım tarifi çok güzel oluyor eminim sende ordan aldım dimi
evet dediğin gibi iki gün durdumu çok güzel oluyor ama ben sütünü 2 bardaktı tarifte çok geliyordu 1.5 iyi gelir herhalde

hayırrrrr bilemedin oktay ustadan almadımmmmm çünkü ben onu ne izlerim ne tariflerine bakarım
annem ben küçücüklüğümden beri yapardı bunu ama o krem şanti koymazdı arasına ve kekine nişasta koymazdı

Son düzenleme:
Kekin heryerini delik deşik etcez dimi kürdanla :) Bildiğimiz saldır şeklinde. Kremşanti ve kakao sos arasından geçsin diye miiiii D:

Yazan;beceriksiz ev hanımı

Kekin heryerini delik deşik etcez dimi kürdanla :) Bildiğimiz saldır şeklinde. Kremşanti ve kakao sos arasından geçsin diye miiiii D:

Yazan;beceriksiz ev hanımı

ewet kürdan sayesinde keke dal delik deşik et :))delik deşik ederken keki mahvetme sakınn :)))) hani deldikten sonra sütle ıslatcaz ya süt içine geçsin keki ıslatsın diye :))

ewet kürdan sayesinde keke dal delik deşik et :))delik deşik ederken keki mahvetme sakınn :)))) hani deldikten sonra sütle ıslatcaz ya süt içine geçsin keki ıslatsın diye :))

hahaha tamam, yarın deniycem

Canım ben yapmayı düşünüyorum ama fincan ne fincanı acaba? Kahvemi nescafemii? Ayrıca nefis görünüyor pastan eline sağlık

Canım ben yapmayı düşünüyorum ama fincan ne fincanı acaba? Kahvemi nescafemii? Ayrıca nefis görünüyor pastan eline sağlık

cnm nescafe fincanı ile yaptım ben ama senin başka ölçü bardağın varsa onunlada yapabilirsin ölçü büyüdükçe kekte çoğalıyor kişi sayısına göre ayarlayabilirsin cnm.

tühh bilemedimmmmm annen yaparmıydı benim ana böyle şeylerle hiç uğraşmaz banada kızar kilo alırsın diye
krem şanti koyuyorum üzerine bir güzel çikolata sosunuda yapıoyrum allah olsada yesek nese bayramdan sonra
nişastamı ben nişasta koymuyorum sen neresine koyuyrsun hey yavrum soruya bak:

neresinemi koyuyorummmm şimdi ben sana neresine istersen orasına koy dicem ama şimdi sen gider pudra şekeri niyetine üzerinede serpersin diye demiyorum :)) cnm içine koycaksın yaww un ile birlikte ilave ediver gitsin okişşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…