nam nam namcanım çekti
zaten şu kk duvar kağıdı reklamı da bitirdi beni
bu ne yahu, çikolatalar pastalar, aaaaaa...
ayyy çok güzelmiş yaa bugün de misafirim gelecek yapsam tam süper olurduamma ve lakin
kızım çok huysuz mümkün değil yaptırmaz
keşke dün sabah eklesydin kıs cimcime belki bi boşluk bulur yapardım
neyse artık bize yaparım bi boşlukta
şu an keki pişiyorr akşam hep beraber yeriz
bu arada pasta 2 gün sonra dahada güzelleşiyoooooo
bende yapıyorum faceden oktay ustadan almıştım tarifi çok güzel oluyor eminim sende ordan aldım dimi
evet dediğin gibi iki gün durdumu çok güzel oluyor ama ben sütünü 2 bardaktı tarifte çok geliyordu 1.5 iyi gelir herhalde
Kekin heryerini delik deşik etcez dimi kürdanla :) Bildiğimiz saldır şeklinde. Kremşanti ve kakao sos arasından geçsin diye miiiii D:
Yazan;beceriksiz ev hanımı
ewet kürdan sayesinde keke daldelik deşik et :))delik deşik ederken keki mahvetme sakınn :)))) hani deldikten sonra sütle ıslatcaz ya süt içine geçsin keki ıslatsın diye :))
hahaha tamam, yarın deniycem
tamam denersen eğer resminide koyarsın veeeeee bizde görürüzz şeker :))
Canım ben yapmayı düşünüyorum ama fincan ne fincanı acaba? Kahvemi nescafemii? Ayrıca nefis görünüyor pastan eline sağlık
hayırrrrr bilemedinoktay ustadan almadımmmmm çünkü ben onu ne izlerim ne tariflerine bakarım
annem ben küçücüklüğümden beri yapardı bunu ama o krem şanti koymazdı arasına ve kekine nişasta koymazdı
tühh bilemedimmmmmannen yaparmıydı benim ana böyle şeylerle hiç uğraşmaz banada kızar kilo alırsın diye
krem şanti koyuyorum üzerine bir güzel çikolata sosunuda yapıoyrum allah olsada yesek nese bayramdan sonra
nişastamı ben nişasta koymuyorum sen neresine koyuyrsun hey yavrum soruya bak:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?