Yok Canım Evliyim
allah iyiliğini versin :)) kız emi senin bende seni istanbulda anadan babadan uzakta okuyo yemek yapmasını bilmiyo birde üşeniyo gibisinden düşünmüştüm tuhh tutturamadım emiiiii yani bekar olup okuduğunu tutturamadım :)))
yumurta ile şekeri 5 dk çırp.sütü ekle tekrar çırp.kabartma tozu ,vanilya, un,nişastayı ve kakaoyu ekle çırpmaya devam.yağlanmış borcamda 180 derecede pişir.
kürdanı ılıyan kekin heryerine batır 1.5 bardak süt ile her yerine eşit gelecek şekilde keki ıslat.krem şantiyi ıslanan kekin üzerine dök güzelce yay.
hazırlanmış olan soğumuş çikolata sosunuda kekin her yerine dök. üzerine hindistan cevizi serp.servis sırasında pastanızı keserken ağladığını göreceksiniz :)
afiyet olsun..........
seni gidi seniiiiiiii :)))
ellerine sağlıkk nefis görünüyor...benim en sevdiğim en güzell yaptığım kek..ıslak kek,dir:))öyle derlerr...:)))ama senin tarifinde farklıymışşş yarın denesemm miki:))canım çektii:)
kimi gidi kimiii:)))))anlamadı benn
yok yok sen değillll :) makara kukaraya ona diyorum et kızartmasını iyi biliyormuşta ondan.
El Sallamıştım Ama
yok yok sen değillll :) makara kukaraya ona diyorum et kızartmasını iyi biliyormuşta ondan.
bende açıklama yapmak istedim makaracımmmm :))
asla amacım seni rezil etmek değildiiiRezil Oldum, Uluorta Yazdın
Ayy Senin Topiğe Sardım Kusura Bakma..
Gidiyorum Şimdi..
asla amacım seni rezil etme değildiii
tamam gitmek istiyorsan durma gitama sonra yine gel yine gelll
dur gelip bi bakayım ama çok bişeyler yazmam ona göre şimdiden söyleyeyim :)) geliyom
wallahi ilk kez uğradım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?