- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
-
konu sahibesinin eşi kv desin yanında yatabilir mi peki?anneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader el
annenn yanında yat ama kayınbiraderin yanında yatsana göriyim
anlamamakta ısrar ediyosun ikiside el olabilir anneyle kardesi bir tutamazsın tamam ayrıca basına gelirse sen esin istemiyo diye ananı almazsın yanına okey ben ne kadar kızarsam kızıyım aileme bunu yapamamkonu sahibesinin eşini kendi yerine koy öyle konuş diyorum biraz empati
kayınbiraderin nasıl senin için kardeş değil else
onun eşi içinde kv annesi değil el anlatabildim mi
daha doğrusu sen anlayıp algılayabildin mi?
allah askıan bakma sen burdaki yazılara bulsalar annei kapı önüne at dicek esin calısmıs olabilir ama annende usulende olsa senin gönlünü alsın esin yada gururunu oksasın diye diyor o anda annen degil esin dese ayy dur askım ben getiriyim sen zaten ben getiririm dicem aam annen dicek aaa bak damat ne güzel kızımı düsünüyor
Simdi anladim valla kavgalardan artik her seyi ters anlar oldum ya pardon
allah askına ya insan kendi annesindende rahatsız olucaksa pess yaniii
Eee yapmıyor işte Limoncu...ki bunu senin demen çok abes...dersin şimdi benim ailem ayrı..ama senki senden habersiz ki habersizde değil gelen kaynın için olay çıkartıyorsun..bu daha beter Bi durum..birde herkes anne olamıyor bence...kaynana yanında yatabilirmisin yada offf anne bu aksamda yemek yapmayalım kahvaltı hazırlayalım diyebilirismin ha dersin ama ya suratına kıvırır yada arkadan ogluma bi yemek hazırlamıyo bile denir anneyle kaynana arasındaki fark daglar kadar o yüzden annenin kız evinde kalması cok normal kaynana hersey burnunu sokar yayar bi tarafını oturur ama kız annesi yemeyinide temizliginide yapar
anlamamakta ısrar ediyosun ikiside el olabilir anneyle kardesi bir tutamazsın tamam ayrıca basına gelirse sen esin istemiyo diye ananı almazsın yanına okey ben ne kadar kızarsam kızıyım aileme bunu yapamam
Muhalefete boyut kazandırdı bu kız:)konu sahibesinin eşini kendi yerine koy öyle konuş diyorum biraz empati
kayınbiraderin nasıl senin için kardeş değil else
onun eşi içinde kv annesi değil el anlatabildim mi
daha doğrusu sen anlayıp algılayabildin mi?
Kaynanan gelmek istediğinde kabul edecek misin samimiyetle soruyorum..yalnızlıktan sıkıldım oğlumla yaşamak istiyorum diye baş köşeye kurulduğunda saygıyla kabul edecek misiniz?[/QUOTE]Ama öylede oluncada vicdanim sizliyor annem sonucta . Size gelmek istiyorum dediğinde gelme diyemem ki . ne yapicagimi sasirdim
o olay çıkartabilir ama konu sahibesinin eşinin öyle bir hakkı yokE
Eee yapmıyor işte Limoncu...ki bunu senin demen çok abes...dersin şimdi benim ailem ayrı..ama senki senden habersiz ki habersizde değil gelen kaynın için olay çıkartıyorsun..bu daha beter Bi durum..birde herkes anne olamıyor bence...
aynen katılıyorum bende kus sütüyle bakıp esinin gözünün icine bakmalı hamile bi kadın sana b, cocuk vericek birazda erkekler fedakar olsun annende orda onun gözünden bakıpEşinizin söylediği çok daha kırıcı bence iyi bari evden kovmamış. Sizle de küsmüş hamile haliniz ile. Sizi pek düşünüyor gibi gelmedi anneniz de bunu fark etmiş olmalı
İste o an dese boyle olmazdi ama demediallah askıan bakma sen burdaki yazılara bulsalar annei kapı önüne at dicek esin calısmıs olabilir ama annende usulende olsa senin gönlünü alsın esin yada gururunu oksasın diye diyor o anda annen degil esin dese ayy dur askım ben getiriyim sen zaten ben getiririm dicem aam annen dicek aaa bak damat ne güzel kızımı düsünüyor
kaynana yan gelip yatar anne yeri gelir hizmey eder yardım eder bunu iyi ayır lütfen...[/QUOTE]Kaynanan gelmek istediğinde kabul edecek misin samimiyetle soruyorum..yalnızlıktan sıkıldım oğlumla yaşamak istiyorum diye baş köşeye kurulduğunda saygıyla kabul edecek misiniz?
Annem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?