Resmen benimle dalga geçmiş !!

princesss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
83
0
86
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar çok sinirliyim valla hem de kendimi çok aptal hissediyorum.
6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.

Belki arayan kiz yalan soylemistir bence bi konusun erkek arkadasinizla..eger kiz dogru soylemisse de guzel bi azarlayin haddini bildirin o adamin..

Yok canım kız doğru söylüyormuş şimdi öğrendim memleketinden bir kızla nişanlıymış ailelerde tanışıyormuş beyefendi sanırım istanbulda canı sıkılmasın diye benimle oyalandı.

6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.

Ilk gunlerde sen benim ruh esimsin diyen adamdan 120 km hizla kacacaksin.

Belki arayan kiz yalan soylemistir bence bi konusun erkek arkadasinizla..eger kiz dogru soylemisse de guzel bi azarlayin haddini bildirin o adamin..

Ne diyeyim ki ben bu adama mesaj attım sadece yazıklar olsun diye birde whatsappına durum yerine kızın adını yazmış kalp koymuş benim için ölüp bitiyordu sözüm ona kaç arkadaşını araya soktu yazık...

Adam kendince bekarlıga veda partisi yapmak istemiş kendıne. Terbiyesiz. Ama ıyıkı geç olmadan ortaya çıkmış cunku onu bu kadar cok srvoyorken yanlış şeyler yapabılırdın canım. Onu zarar olarak gör ve ayrolmanızı kar olarak. Zararın neresinden donersen kardır.

Ne diyeyim ki ben bu adama mesaj attım sadece yazıklar olsun diye birde whatsappına durum yerine kızın adını yazmış kalp koymuş benim için ölüp bitiyordu sözüm ona kaç arkadaşını araya soktu yazık...

Bunlar hangi mandırada satılıyor acaba ya ? Harbiden merak ediyorum bazen.
Hepsi mi aynı olur ? Bir tane adam kalmamış arkadaş .
Whatsapp ına bir de ismini yazmış öyle mi ? Büyük ihtimal kız yazdırmış da. Ben onu tekrar geri kabul eden kızın aklına edeyim. :19:
Valla git , bir fakir sevindir cancağzım . Kurtulmuşsun sen .
İyi ki aşık olmamış, sevmemiş seni. Ya sevseydi, valla bunun gibi asalaklar güzelim kızları peşinden sürüklüyorlar. Yazık olurdu sana .
Sadece yazıklar olsun mu dedin ? O ne dedi ? :26:

Son düzenleme:
6 aylık bir ilişki.. nişanlısı 6 aylık bir sürede aldatıldığını nasıl farkedememiş çok garip geldi bana...
Nişanlısı açısından durum daha vahim Allah yardımcısı olsun.. Sende yat kalk dua et sana zarar gelmemiş..

Bunlar hangi mandırada satılıyor acaba ya ? Harbiden merak ediyorum bazen.
Hepsi mi aynı olur ? Bir tane adam kalmamış arkadaş .
Whatsapp ına bir de ismini yazmış öyle mi ? Büyük ihtimal kız yazdırmış da. Ben onu tekrar geri kabul eden kızın aklına edeyim. :19:
Valla git , bir fakir sevindir cancağzım . Kurtulmuşsun sen .
İyi ki aşık olmamış, sevmemiş seni. Ya sevseydi, valla bunun gibi asalaklar güzelim kızları peşinden sürüklüyordu. Yazık olurdu sana .
Sadece yazıklar olsun mu dedin ? O ne dedi ? :26:

Canım ne sen sor ne ben söyleyim dalga geçmeye devam ediyor. Benim kimi istediğim önemli onun bir önemi yok demez mi bende sen şaşırmışsın dedim allah seni ıslah etsin dedim sonra aman bee princess amma uzattın sıktın beni dedi yani hem suçlu hem güçlü sinir harbi yaşattı bana

İyi ki o seni arayan kızın yerinde değildin valla yat kalk dua et. Kız da bunu kabul etmiş ama nasıl sindirir bilemem. Belki birazdan kız da buraya konu açar. Herkes ayrıl der ama beni çok seviyooo bu seferlik affettim karışmayın bana der gider :51:

Canım ne sen sor ne ben söyleyim dalga geçmeye devam ediyor. Benim kimi istediğim önemli onun bir önemi yok demez mi bende sen şaşırmışsın dedim allah seni ıslah etsin dedim sonra aman bee princess amma uzattın sıktın beni dedi yani hem suçlu hem güçlü sinir harbi yaşattı bana

Sana cinsellikle ilgili cümleler kurdu mu hiç ?
Kız her şeyi de biliyor. Dünyasını başına geçir diyeceğim ama nasıl olacak daha başka...
Rabbim içindeki bu hazımsızlığı geçirsin inşallah. Dilerim kapında köpek olsun . :47:

Sana cinsellikle ilgili cümleler kurdu mu hiç ?
Kız her şeyi de biliyor. Dünyasını başına geçir diyeceğim ama nasıl olacak daha başka...
Rabbim içindeki bu hazımsızlığı geçirsin inşallah. Dilerim kapında köpek olsun . :47:

İnşallah canım amin.
Cinsellik ile ilgili direkt bir şey demedi ama baştan beri istediği buymuş sanırım.
Oysa saf bir sevgiyle seviyordum ben onu gerçekten aşıktım gördüğüm her kişide ondan bir parça buluyordum belkide arıyordum.
Bu aşk ile çok büyük hatalar yapabilirdim Allah korumuş gerçekten

Hay Allah mustehakini versin senin karaktersiz insan... canım ya bi çocuk ya bi fakir fukara sevindir... çok çok ucuz kurtulmussun

İnşallah canım amin.
Cinsellik ile ilgili direkt bir şey demedi ama baştan beri istediği buymuş sanırım.
Oysa saf bir sevgiyle seviyordum ben onu gerçekten aşıktım gördüğüm her kişide ondan bir parça buluyordum belkide arıyordum.
Bu aşk ile çok büyük hatalar yapabilirdim Allah korumuş gerçekten

Sakın mutsuz, aşk acısı çeken kadın imajını gösterme sosyal sitelerde. Normal davran. Sevinmesin şerro.
O hiç var olmamış gibi. Bak nasıl sinir oldum. :19:

Allah boyle insanlari helak etsin..
Yazik degilmi ya nisanlisina o orda evlilik hayallari kuruyor ceyiz yapiyor bu insam demicem yaratikla esya salon dugun gelinlik konusiyor..
ama o orda baska biri ile sevgililik yasiyor..
bir taraftan siz ona inanip guveniuosnz..
Allahim boyke yapanlari kendo yaptiklari ile vursun insallah cok ofkelendm

Siz ocak ayında 1.5 senelik erkek arkadaşımdan ayrıldım diye konu açmışsınız :53:

o olayı ben 4 ay sonra itiraf edebildim canım ondan sonrada bu şerefsiz girdi hayatıma bilmiyorum sanırım tüm şerefsizler beni buluyor çekiyorum sanırım erkeklerden tiksiniyorum artık.
Psikologa bile gittim 1.5 yıllık ilişki sonrasında yaşadıklarımı atlatmak için faydası olmadı çivi çiviyi söker misali yeni bir ilişkiye başlamıştım çok ta umut vermişti bir kez daha hayal kırıklığına uğradım

Serefsiz adam. Aslinda onu daha iyi tanimlayan sifatlar var ama burda soylemem uygun olmaz tabi. Nisanliymis bir de evlenince kim bilir neler yapar o kiza daha nisanliyken boyleyse. Iyi olmus kurtulmussunuz yazik o kizcagiz da safmis baya nasil kabul etmis tekrar o pisligi? Caninizi sıkmayin hic hatta sukredin kurtuldugunuz icin sansliymissiniz

Back
X