Resmen boşanamıyorum?fikir verebilecek arkadaşlar varmi?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar ben boşanma davasi acalı 2 yıl olcak,burada da sağolsun bir çok fikir veren arkadaşlar oldu,ama benm mahkemem çok uzuyo ilk durusmam nisan ayindaydi hakim öteledi temmuzun 15'ine verildi.avukat diyoki karşı tarafin avukatları mazaret bile vermemis gelmemis bile,bu ilk duruşmada da uzuycak büyük ihtimal ddi ,sizce avukatımı degiştirmelimiyim,ne yapcam böyle bir sonuca varamiyoruz,karşı tarafın avukati sürekli adres degistiriyo gönderdiğimz tebligat geri geliyo,avulatmda muhtara gönderdi en son o kadar stres oldumki artık dayanamiyorum,bu durusmayada gelmeseler yinemi uzycak mahkeme ne yapcam artık hiç bilmiyorum

Benimde bir yıl oldu. Karşı taraf delil sunmak için iki hafta zaman istedi. Duruşmaya hazırlıksız gelmişler. Çok sinirim bozuk. Ekime gün verildi. Avukat hızlandırabilir mı onu da bilmiyorum

Benimde bir yıl oldu. Karşı taraf delil sunmak için iki hafta zaman istedi. Duruşmaya hazırlıksız gelmişler. Çok sinirim bozuk. Ekime gün verildi. Avukat hızlandırabilir mı onu da bilmiyorum
Gercekten baktm artık,2 yıl oldu benmde şimdi temmuzda var oda ertelencek kesin nereye kadar böle olcak

iki yıldır hep mazeret mi bildirdiler ya da gelmediler mi çok uzun süre dava sonuçlanmalıydı şimdiye kadar. Sonuçlansa bile eğer itiraz ederlerse sonuca bir de yargıtay kısmı var. Allah sabır versin. Çok zor durumunuz.

Davayi açtım 2 yildan beri hala mahkeme olamadi,kâğıtlarımıza cvp vermediler,avukatlarının adresine tebligat yapılamadı okadar uğrastikki,şimdide mahkeme günü verildi ertelendi,temmuz 15 de yine var bu seferde uzarsa ne yaparim ben bari su ilk mahkeme bi görülebilse

Bende boşanmak üzere tüm evrakları avukata teslim ettim ama hiç Bi fikrim yok süreç hakkında ancak avukatınızın böyle durumda ne yapacağını bilmesi gerekmezmiydi başka Bi avukatla görüşmenizde fayda olacak gibi

Avukati degistirsem hadi sil baştan,gerçekten ne yapmaya calisiyolar anlamiyorumbeni yıpratmak amaclari

Yani ne bileyim çok saçma değil mi böyle durumda avukat ne yapacağını bilir bence hukukta bununda Bi çözümü illa ki vardır gibi geliyor.Bilen arkadaşlar olsa da yardımcı olsalar keşke.En azından süreci anlatıp izlemeniz gereken yolları danışsanız Bi avukata ona göre kendi avukatınıza baskı yapsanız

Gercekten avukattami iş yok acaba!karşı taraf bilerek yapiyo yipratmak için diyolar bütün açık kapilari kullaniyolar diyolar! Anlamadim nasıl iştir,

Yani bilemedim ki sonuçta avukatlar alışıktır bence karşı tarafın yaptığı tüm çifkefliklere bununda Bi çözüm yolu vardır gibime geliyor inanın.İletişiminiz nasıl avukatınızla devamlı bilgi veriyor mu sorularınıza cevap verip süreç hakkında konuşuyomusunuz

Konusuyoruz ben yapmam gereken şeyleri yapiyorum diyo ama avukat degistirsem diyorum ona para ayarlayamam ne yapcam hiç bilmiyorum şaştım kaldim

Baro ile mi görüşseniz ya acaba bilemedim ki Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza

Avukatıma Bi danışıyım dicem de benimde kendisiyle sıkıntılarım var Bi aydır davayı açamadı Bi türlü inşallah benimkide sizinkini dönmez yaa ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…