- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Gercekten baktm artık,2 yıl oldu benmde şimdi temmuzda var oda ertelencek kesin nereye kadar böle olcakBenimde bir yıl oldu. Karşı taraf delil sunmak için iki hafta zaman istedi. Duruşmaya hazırlıksız gelmişler. Çok sinirim bozuk. Ekime gün verildi. Avukat hızlandırabilir mı onu da bilmiyorum
Hiç bir sekilde gorunmuyorlar resmen kayboldular ortadan anlam veremedim ne yapcam bilmiyorumAdam öldü mü acaba
Davayi açtım 2 yildan beri hala mahkeme olamadi,kâğıtlarımıza cvp vermediler,avukatlarının adresine tebligat yapılamadı okadar uğrastikki,şimdide mahkeme günü verildi ertelendi,temmuz 15 de yine var bu seferde uzarsa ne yaparim ben bari su ilk mahkeme bi görülebilseiki yıldır hep mazeret mi bildirdiler ya da gelmediler mi çok uzun süre dava sonuçlanmalıydı şimdiye kadar. Sonuçlansa bile eğer itiraz ederlerse sonuca bir de yargıtay kısmı var. Allah sabır versin. Çok zor durumunuz.
Nasıl yani ailesinden kimseyi de mi bulamadınızHiç bir sekilde gorunmuyorlar resmen kayboldular ortadan anlam veremedim ne yapcam bilmiyorum
Yoklar zaten goruşmuyoruz 2 yildan beri,mahkemeyede gelmems avukatiNasıl yani ailesinden kimseyi de mi bulamadınız
Avukati degistirsem hadi sil baştan,gerçekten ne yapmaya calisiyolar anlamiyorumBende boşanmak üzere tüm evrakları avukata teslim ettim ama hiç Bi fikrim yok süreç hakkında ancak avukatınızın böyle durumda ne yapacağını bilmesi gerekmezmiydi başka Bi avukatla görüşmenizde fayda olacak gibi
Gercekten avukattami iş yok acaba!karşı taraf bilerek yapiyo yipratmak için diyolar bütün açık kapilari kullaniyolar diyolar! Anlamadim nasıl iştir,Yani ne bileyim çok saçma değil mi böyle durumda avukat ne yapacağını bilir bence hukukta bununda Bi çözümü illa ki vardır gibi geliyor.Bilen arkadaşlar olsa da yardımcı olsalar keşke.En azından süreci anlatıp izlemeniz gereken yolları danışsanız Bi avukata ona göre kendi avukatınıza baskı yapsanız
Konusuyoruz ben yapmam gereken şeyleri yapiyorum diyo ama avukat degistirsem diyorum ona para ayarlayamam ne yapcam hiç bilmiyorum şaştım kaldimYani bilemedim ki sonuçta avukatlar alışıktır bence karşı tarafın yaptığı tüm çifkefliklere bununda Bi çözüm yolu vardır gibime geliyor inanın.İletişiminiz nasıl avukatınızla devamlı bilgi veriyor mu sorularınıza cevap verip süreç hakkında konuşuyomusunuz
Ben bi tekrar bakiyim e devletten ozman15 temmuz resmi tatil yalnız.
Bilmiyorumki ne yapcagmiBaro ile mi görüşseniz ya acaba bilemedim ki Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?