• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen çağrı attı 🤦🏻‍♀️

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️

Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️
Zarf atıyor..

Eski konularinizi bilmiyorum ama bu durumda yapmaniz gereken, wp’a girmek ve ona donus yapmamak, en etkili yontem 😁
Yaa ama ben hatalıyım. Eğer konuşma olursa hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyleyim diyorum. Çünkü cidden hatalıyım yani . Çocuk gibi saçma sapan bişeye sinirlenip aniden heryerden engelledim fln 🤦🏻‍♀️

Yaa ama ben hatalıyım. Eğer konuşma olursa hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyleyim diyorum. Çünkü cidden hatalıyım yani . Çocuk gibi saçma sapan bişeye sinirlenip aniden heryerden engelledim fln 🤦🏻‍♀️
Ozur dilemek icin onun cagri atmasini beklemek buyuk terbiyesizlik yalniz

Kız bence ses etme

Belki ne yapıyorsun diye bakarken yanlışlıkla oldu (benim başıma geldi yani allah kahretsin bu Androidi birden tuş yuvarlandı basmış oldum :bicak: )

Belki yem attı. Bu durumda tekrar yazar zaten ses etme

Ses etme yani bir şey yapma
Yani bilinçli aramışa benziyor dimi 🙏

Kız bence ses etme

Belki ne yapıyorsun diye bakarken yanlışlıkla oldu (benim başıma geldi yani allah kahretsin bu Androidi birden tuş yuvarlandı basmış oldum :bicak: )

Belki yem attı. Bu durumda tekrar yazar zaten ses etme

Ses etme yani bir şey yapma
Ekstra altyazi gecmen :KK70: Bi teyit etme istegi olustu sende de di mi:KK70:

Ozur dilemek icin onun cagri atmasini beklemek buyuk terbiyesizlik yalniz
Yok ama şöyle ben hatamı anladım ertesi gün engeli açıp aradım o açmadı telefonu . Sonra beş gün sonra ayrılmak isteidğini söyledi . Burda aramak uygun değildi .

Yok ama şöyle ben hatamı anladım ertesi gün engeli açıp aradım o açmadı telefonu . Sonra beş gün sonra ayrılmak isteidğini söyledi . Burda aramak uygun değildi .
Niyetiniz olsa bir sekilde ulasip ozur dilerdiniz. Her yerden engellensem, bir daha gorusmeyecek bile olsam evine ya da isyerine cicek gonderir ozurumu diler onume bakardim ben

Niyetiniz olsa bir sekilde ulasip ozur dilerdiniz. Her yerden engellensem, bir daha gorusmeyecek bile olsam evine ya da isterine cicek gonderir ozurumu diker onume bakardim ben
Evet haklı olabilirsiniz. Ama ne bilim ben öyle düşünemedim. Şimdi o ayrılmak istedi ya dedim peşinden koşuyo gibi olmasın

Ya kaç yasindasin sen

Back
X