• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen çağrı attı 🤦🏻‍♀️

Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️
yanlışlıkla aramıştır

Ya yanlışlıkla aramıştır ya da zarf atıyordur her türlü geri dönüş yapmayın olmamış gibi davranın

geri dönüş yaparsan yanlislikla aradim kusura bakma, ee nasilsin modunda takilacagina kalibimi basarim 😁

Aradı konuştuk kızlarrr 🥰🥰 özlemiş vs ben pek muhatap olmaksızın konuştum işim var şimdi sonra konuşuruz dedim . Gerçekten de işim var dışarı çıkcam şimdi neyse bi daha arayınca benim de hatalı olduğumu fln dicem . Oh çözüldü 🙏

İnsanlara karşı niye bu tavrınız ben anlamıyorum tanımadığınız bi kadına karşı ne bu nefret
Kadın belli ki çok değer veriyor heyecanlanmış ve bize sormak istemiş ne alakası var bunun yaşla ayrıca acaba hayatınızda siz ne kadar yaşınıza göre davranıyorsunuz acaba
Senin yaşına davrandığın kadar ..

Aradı konuştuk kızlarrr 🥰🥰 özlemiş vs ben pek muhatap olmaksızın konuştum işim var şimdi sonra konuşuruz dedim . Gerçekten de işim var dışarı çıkcam şimdi neyse bi daha arayınca benim de hatalı olduğumu fln dicem . Oh çözüldü 🙏
Artık darlamayalım lütfen aşık usandirmayalim olan sana oluyor

Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️
Siz, sizin whatsapp ta çevrimiçi olup olmadığınıza baktığını mi sanıyorsunuz? Sjsjdhdhf yapmayın nolur. Kendi kendinize triplere girip uçak moduna falan almışsınız. Bi salın arttık. yanlış aradı muhtemelen. Listedeki diğer adaylardan birini de aramak istemiş olabilir. Ayrılmak isteyen adam çoktaaan yol almıştır.

Back
X