• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen çağrı attı 🤦🏻‍♀️

Ya kaç yasindasin sen
İnsanlara karşı niye bu tavrınız ben anlamıyorum tanımadığınız bi kadına karşı ne bu nefret
Kadın belli ki çok değer veriyor heyecanlanmış ve bize sormak istemiş ne alakası var bunun yaşla ayrıca acaba hayatınızda siz ne kadar yaşınıza göre davranıyorsunuz acaba

Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️
DArlamak sorun değil de.. önceki konularınızi okudum. Çocukça davranmaya devam ediyorsunuz. Çağrı atmalar atanı merak etmeler artık ergenlerde kaldı. Daha ayağı yere basan biri olmalısınız. Siz engellemiş ve ayrılmışsiniz. O da ayrılmış. Artık bitti olgun insanların düşüncesine göre. Basit şeylerden anlam çıkarmayin. Cvp da vermeyin önünüze bakın. Bundan sonraki ilişkinizde daha olgun olun

Yani bilinçli aramışa benziyor dimi 🙏
Her şey olabilir. Benim bir zamanlar büyük aşk yaşadığım bir bebe vardı, olaylı bir ayrılık yaşadık,daha da asla aramadim. Derken 3 sene, hatta 4 sene kadar sonra bir baktım ki yanlışlıkla onu aramisim, açmış , birkaç saniye gecmis.
Yani gerçekten yanlışlıkla aradım,hatta farketmedim bile. Ne oldu da nasıl aradim bilmiyorum,o zamanlar tuşlu telefonum vardi. Sonra ben tabii panik oldum , kapattım. 'numarasını sileyim de bari bir daha aramayayim' diye düşündüm , numarasını silmek isterken hızlı hızlı adına tıklayınca tekrar aradi 😨 hemen kapattım...
Hakkımda ne düşünmüştür bilmem :( birincisi hani neyse ama iki kere aramak... 'zaten numaranı silmistir, tanımamistir' diye de kendimi teselli edemiyroum çünkü kendi seçmişti numaramı, onun memleketinin plaka kodu var diye 😅😅
Bir keresinde de Hepsiburada'dan sipariş vermiştim, meğer 3 ay önce ayrıldığım sevgilimin hesabı açıkmis, sipariş bilgilerim onun mail adresine gitmis 😲 bu da gerçekten yanlışlıkla olan bir şeydi, ne bileyim onun hesabının açık kaldığını... çocuk da hemen hevesle yazdı ertesi günü 'benim mailime gelmis' falan filan diye😅😅
O yüzden benim oyum, yanlışlıkla aradigi yönünde.
Bazen böyle aksilikler oluyor..ha, iş atmış -kendini hatırlatmak için de aramis olabilir. Niyeti bu yondeyse sizden bir atak gelmezse bunu kafaya takip size bir şekilde ulaşır,derim ben.

Güncelleme:
Ayyy wp ye girdim mesaj da atmışşşş 😍😍😍 ama kötü bişi var silmiş attığı mesajları olsun ama sonuçtaaa beni unutmadııııı dimi 🥰🥰🥰
yazıp da sildigine göre iş atmış, yazıp silmiş ki merak edin ,ne yazmistin diye sorun diye
Profil resminiz onda görünmüyorsa engellendiğini sanıp kontrol etmiş de olabilir.

Ah biliyorum sizi çok darlıyorum farkındayım . Ama şuan wp a giremiyorum . Çevrimiçi görmesin beni diye bi arkadaşıma danışamıyorum acilen size geldim kızlar 😥 konularımı bilen vardır illaki kendi deliliğimle sevgilimi kaybedişim 🤦🏻‍♀️ On dakika kadar önce bana resmen çağrı attı kendisi. İnstada ve wp a uçak moduna alarak girdim mesaj yok🤷‍♀️ Uzun da çaldırmadı . Kısa bi aramaydı. Bunun manası nedir sizce ? Aramak isterken pişman mı oldu? Yoksa uyuyormuyum acaba diye kısa mı çaldırdı ? Yoksa yalnış mı aradı ? Ama yalnış arayamaz herhalde 1 haftadır konuşmadık çünkü . Arama kaydım çok geride kalmıştır diye tahmin ediyorum🤷‍♀️
Telefonunuz kapalı mı ya da engellediniz mi onu denemek için aramıştır

W.apptan yazdığı mesaj, kusura bakma yanlışlıkla aradım gibi bir şeydi belki. Sonra aman ne gerek var, merak ederse arar sorar dedi sildi. Ben gerçekten hatalıysam karşı tarafın hareketlerinden bağımsız özür dilerdim. Sonra ne olacaksa olur.

Bence sen bizle dalga geciyorsun
Neden dalga geçeyim ki olanı söylüyorum. Şuan çok sağlıklı düşünemediğimi düşündüğüm için birilerinin görüşünü alarak hareket etmek istiyorum. Çünkü bu sefer onu gerçekten kazanmak istiyorum.

Zor değil mi böyle ?
Telefonu uçak moduna al, wp'ye girme falan filan.
Ne gerek var birisi için hayatını bu kadar zorlaştırmaya ?
Bende katılıyorum size, yani görsün wpye girdiğinizi ne olacak, hayat sizin hayatınız neden aman girdiğimi görmesin aman böyle, Şöyle yaptığımı bilmesin, ben olsam hiçte takmam ona ne belki takmıyordur ne bu kısıtlama.

Bende katılıyorum size, yani görsün wpye girdiğinizi ne olacak, hayat sizin hayatınız neden aman girdiğimi görmesin aman böyle, Şöyle yaptığımı bilmesin, ben olsam hiçte takmam ona ne belki takmıyordur ne bu kısıtlama.

Tabi canım.
Konu sahibi kendi kendine tribe giriyor.
Karşı tarafın salladığı yok bence.

Back
X