Yani bilinçli aramışa benziyor dimi
Her şey olabilir. Benim bir zamanlar büyük aşk yaşadığım bir bebe vardı, olaylı bir ayrılık yaşadık,daha da asla aramadim. Derken 3 sene, hatta 4 sene kadar sonra bir baktım ki
yanlışlıkla onu aramisim, açmış , birkaç saniye gecmis.
Yani gerçekten yanlışlıkla aradım,hatta farketmedim bile. Ne oldu da nasıl aradim bilmiyorum,o zamanlar tuşlu telefonum vardi. Sonra ben tabii panik oldum , kapattım. 'numarasını sileyim de bari bir daha aramayayim' diye düşündüm , numarasını silmek isterken hızlı hızlı adına tıklayınca tekrar aradi

hemen kapattım...
Hakkımda ne düşünmüştür bilmem

birincisi hani neyse ama iki kere aramak... 'zaten numaranı silmistir, tanımamistir' diye de kendimi teselli edemiyroum çünkü kendi seçmişti numaramı, onun memleketinin plaka kodu var diye

Bir keresinde de Hepsiburada'dan sipariş vermiştim, meğer 3 ay önce ayrıldığım sevgilimin hesabı açıkmis, sipariş bilgilerim onun mail adresine gitmis

bu da gerçekten yanlışlıkla olan bir şeydi, ne bileyim onun hesabının açık kaldığını... çocuk da hemen hevesle yazdı ertesi günü 'benim mailime gelmis' falan filan diye

O yüzden benim oyum, yanlışlıkla aradigi yönünde.
Bazen böyle aksilikler oluyor..ha, iş atmış -kendini hatırlatmak için de aramis olabilir. Niyeti bu yondeyse sizden bir atak gelmezse bunu kafaya takip size bir şekilde ulaşır,derim ben.
Güncelleme:
yazıp da sildigine göre iş atmış, yazıp silmiş ki merak edin ,ne yazmistin diye sorun diye
Profil resminiz onda görünmüyorsa engellendiğini sanıp kontrol etmiş de olabilir.