- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ay ben seviniyorum oyle durumlrdaAnnem arayip gelecegini soyledi dayimlarla birlikte . Daymlar sehir dsindan geldi . Butun gun temzlik yaptim .
Gttim alisvers yaptim . Kek vs . Yaptim . Dus aldim makyaj yaptm guzel oliyim diye . Tam gyincem annem aradi biz gelemiyoruz diye . Babamin isi varms . Babam aradim isim var boya ypiyorum filan dedi . Arabanin anahtarini dayima verms sz gdin diye . Dayim emanet araba kullanamam diyor . Kaynim ordaydi . Anneme dedim ordayken sizi alsin madem . Annem geri nasl doncez olmaz dedi . Esim ben gotururum geri dedi ama annm kesin yine hyr der diye aramadim .
Anneannem Cok yasli annmbakiyor yuzden de bize zaten gelmiyor hic . Anneannen diyo hep evde yalniz kalamaz diyo . Bize gelmiyo ama gidip en uzak akrabaya oturuyo . Dukkan actik 10 dakikack gordu o da daha ici bosken .
Birsuru hazrlik yaptim gelecekler diye . Boyle sey mi olur ya dalga gecer gibi . Bi gelioz bi gelmiyoz .
Insanin siniri bozuluyor .
Siz snir olmazmiydnz bir suru hazrlik yapip misafrinizn gelmcegini ogrendgnzde
Ay ben seviniyorum oyle durumlrda
Oturuyorum tertemiz evimde kekimi boregimi kendim yiyorum
Keske tum misafirler her seferinde vaz gecip gelmeseler
Ay ben seviniyorum oyle durumlrda
Oturuyorum tertemiz evimde kekimi boregimi kendim yiyorum
Keske tum misafirler her seferinde vaz gecip gelmeseler
Valla oyle canim benim kim ne derse desin bana yabaniyim evet ,misafir misafir gibi degil ki istilaci mubarek,her gelen evin altini ustune getiriyor kimse cocuguna dur sus demiyor,cocuklari gectim koca koca insanlar doke saca yiyor ikramlari utanmiyorlar da,ulan colak misiniz eliniz tutmuyor mu agzinizin yerini bilmiyor musunuz diyesim geliyor,valla ben utaniyorum ama onlerine onluk takilacak kadar varlar yani neyini seveyim boyle misafirinAyyy valla arada bana da öyle oluyo. Gerçi gelecek olanın kim olduğuna bağlı ama çok umursamayacagim biriyse oh mis gibi evi de temizledim diyim yaptıklarımı yiyorum film açıp
Valla oyle canim benim kim ne derse desin bana yabaniyim evet ,misafir misafir gibi degil ki istilaci mubarek,her gelen evin altini ustune getiriyor kimse cocuguna dur sus demiyor,cocuklari gectim koca koca insanlar doke saca yiyor ikramlari utanmiyorlar da,ulan colak misiniz eliniz tutmuyor mu agzinizin yerini bilmiyor musunuz diyesim geliyor,valla ben utaniyorum ama onlerine onluk takilacak kadar varlar yani neyini seveyim boyle misafirin
en sinir olduğum durumlardan bir tanesi arada bana olur önce sinirden ölürüm sonra yakınımda biri varsa onları çağırırım oda yoksa oturur keyfime bakarım.Annem arayip gelecegini soyledi dayimlarla birlikte . Daymlar sehir dsindan geldi . Butun gun temzlik yaptim .
Gttim alisvers yaptim . Kek vs . Yaptim . Dus aldim makyaj yaptm guzel oliyim diye . Tam gyincem annem aradi biz gelemiyoruz diye . Babamin isi varms . Babam aradim isim var boya ypiyorum filan dedi . Arabanin anahtarini dayima verms sz gdin diye . Dayim emanet araba kullanamam diyor . Kaynim ordaydi . Anneme dedim ordayken sizi alsin madem . Annem geri nasl doncez olmaz dedi . Esim ben gotururum geri dedi ama annm kesin yine hyr der diye aramadim .
Anneannem Cok yasli annmbakiyor yuzden de bize zaten gelmiyor hic . Anneannen diyo hep evde yalniz kalamaz diyo . Bize gelmiyo ama gidip en uzak akrabaya oturuyo . Dukkan actik 10 dakikack gordu o da daha ici bosken .
Birsuru hazrlik yaptim gelecekler diye . Boyle sey mi olur ya dalga gecer gibi . Bi gelioz bi gelmiyoz .
Insanin siniri bozuluyor .
Siz snir olmazmiydnz bir suru hazrlik yapip misafrinizn gelmcegini ogrendgnzde
Ayy maşallah canım sabırlıymışsın sen. Ben okadar hazırlık yapıcam tam oturup yiyeceğim hadi puding yap,süt yok, puding yok der kalkmam yerimden. Hazırlık yapılmamış olsa tamam canı çekmiş diyeceğim ama okadar şey var onlardan yesin pudingi de gitsin annesi yapsın evinde.Ben dökülen saçılandan muzdarip değilim de benim misafirler ( 10 misafirden 9u eşimin akrabasıdir) ağır misafir olurlar. Yapmaktan üşenmem, yaparim ama artıyolar bazen. Şu yokmuydu bu yokmuydu. Bunun yanina bi de şunu yapsaydın keşke. Ya herşey yaptım bi kere, gelen çocuk puding istedi. Annesi de yapiver yengesi canı çekmiş deyince hoop çayın sohbetin başından kalk bi de puding yap. Bahsettiğim çocuk 4 yaşında olsa kıyamam zaten yoktan durdan anlamaz. Ama 10 yaşında çocuğa evde yaparız demek çok mu zor bilmem. Amaaan zaten küçük çocuğum var. Elimden geleni yapıyorum. Gelen buyurur gelir. Gelmeyen kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?