- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yuh sanki restorana geliyorlar insanlar ne kadar tuhafBen dökülen saçılandan muzdarip değilim de benim misafirler ( 10 misafirden 9u eşimin akrabasıdir) ağır misafir olurlar. Yapmaktan üşenmem, yaparim ama artıyolar bazen. Şu yokmuydu bu yokmuydu. Bunun yanina bi de şunu yapsaydın keşke. Ya herşey yaptım bi kere, gelen çocuk puding istedi. Annesi de yapiver yengesi canı çekmiş deyince hoop çayın sohbetin başından kalk bi de puding yap. Bahsettiğim çocuk 4 yaşında olsa kıyamam zaten yoktan durdan anlamaz. Ama 10 yaşında çocuğa evde yaparız demek çok mu zor bilmem. Amaaan zaten küçük çocuğum var. Elimden geleni yapıyorum. Gelen buyurur gelir. Gelmeyen kendi bilir.
Ay ben seviniyorum oyle durumlrda
Oturuyorum tertemiz evimde kekimi boregimi kendim yiyorum
Keske tum misafirler her seferinde vaz gecip gelmeseler
Ahahahaha bu daha superdi tatlim yaaaBendensin desene yavallahi billahi anne babasi evden gitmiş ergen gibi seviniyorum
Kendi anneniz mi kv demi
Keşke hazırladıklarını alıp onlara götürseydin orda hepberaber yerdiniz güler eğlenir hoș vakit geçirirdiniz senin evinde temiz kalırdı
Çok sevindim adına canım, ben öyle ufak tefek şeyler için insanların birbirlerine kırılmalarına çok üzülüyorum, bazen bazı şeyleri alttan almak bence daha doğru canım, yapıcı olmayı ben daha fazla seviyorum.Sonradan geldilerçok sevindim gelince . O gün geldiler yani .
Aynen katılıyorm gelmiolarsa kendileri bilir hazırlıklarda yenir içilir kalanda hoop dondurucuyaAy ben seviniyorum oyle durumlrda
Oturuyorum tertemiz evimde kekimi boregimi kendim yiyorum
Keske tum misafirler her seferinde vaz gecip gelmeseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?