Resmen dalga geciyorlar . .

Yaptıklarınızı komşularınıza falan dağıtın onların kısmetineymiş.. :)
Sinirlenmekte haklısınız ama kalplerini kırmayın boşverin

Yuh sanki restorana geliyorlar insanlar ne kadar tuhaf
Sen de masallah sabirliymissin canim masallah

Kpederimde umre arkadasim var cok saygin bir hocadir yemege gelecekler yardim eder misin annene hazirlik icin dedi. Kalabaliklarmis 2 tepsi el boregi actim kii bi ozaman actim usenirim. Birsuru antin kuntin degisik yemekler ,tatlisi herseyi 2 ser olcuden yaptim artik yigildim yigilacam cunku kvalidem 120 kg ve hareket edemiyor . Herseyi yalniz yaptim. Ustum batti evim yakin degistirip geleyim dedim. Gitmedende son kez sofraya bakip degdi be anne yorulduk ama istah aciyor da biz oturabilcekmiyiz sanki dedim gözum kaldi. Eve gittim geldim herkes guluyo bana bakip ,bi yandan kpeder mahcup mahcup kivraniyor. Kizim aradilar sen yokken , cenazeye gitceklermis dedi ki o saatte kimin cenazesi olur amann ne guzel oldu hic kendi aramizda boyle suslenip dizilerdeki gibi masaya oturup keyifle bukadar cesit yemekmi yiyoruz firsat oldu diyip afiyetle yemistim.
Sizde boyle yapin bosverin .benim annemde oyledir evden cikmaz kimseye gitmez sinir hastaligi var bahceli eve alismis apartman basiyomus . 11 senelik evliyim dogumlarim dahil 11 kere gelmemistir. Arasam gelin desem aman siz gelin ne ugrasiyosun der bende alistim 3- senedir hic cagirmiyorum. Herhafta biz gidiyoruz. Esimde boyle seylere takan biri degildir. Annemide cok sever . Onlar sag olsun caldigimiz kapiyi acacaklarini bilelim yeter

en sevdiğim durumlardan bi tanesi:) ama hiç başıma gelmedi tüm misafirlerim her zman geldi:) oh sofra hazır mamalar hazır:) ev tmiz sende giyinmişsin süslenmişsin daha ne ister insan koy bi çay bide film aç ayyyyyyyyyyy bide battaniye al üstüne sıcacık :)

At buzluğa ani misafirin gelince iki dk at migrodalgaya hop hazır :)
Çok pratik oluyor valla, madem gelmiyorlar hepsini ben yerim diyerekten alma kiloları :)

Bayramda kocaelinden kirklareline misafirimiz gelecekti. Sabah erkenden kalkip temizligimizi yaptik yemeklerimizi yaptik onlari bekliyoruz. Telefonlari da yok internet uzerinden haberlesmistik. Ne mi oldu? Gelmediler! Hemde istanbuldan geri donup bize haber vermeden donduler. Cok sinir bozucu bir durum. Kendimizi enayi gibi hissettik. Sanki oadisah gelecekte sabahtan aksama kadar gelcekler diye bekledik. Bi daha gelmek isterlerse n**h size misafirlik diyecegim.

Benim annem ya
Uzak degiliz ama diyelim.ki aksamdan konisuyoruz yarin suraya gidelim su saate hazir ol falan diye
Kalkip hazirlaniyorum evden cikiyorum dicem ariyorum ben gelmicem diyo
Hani annem olmasa o kissi Allah ne verdiyse saydircam.
Artik caycaksan plan yapmayalim rica ediyorum diye ikaz ediyorum.
Akillandi biraz.

Kendi anneniz mi kv demi

yok kayınvalidm .
gerçi kayınvalideminde ayrı bi huyu var .
yemeğe geleceğini öğlen 3 de haber verip yemeğe de 5 de geliyo hemde 10 kişiyle filan .
Mesela ben çağırıyorm gelmiyor bikaç gn sonra geliyo ee bleki ben o gün müsait değildim önceki gün müsaittim o yüzden o gün çağırdım . Ya da diyor 4 kişi gelcez 10 kiişi geliyo . ee ben yemeği 4 kişiye göre yapmştm .

ben geleyim madem yazık onca hazırlanmışsın

off ki off.anneme evde yalnız kalıyom canım sıkılıyo gel diyom kardeşim uzakta ünide okuyor evde yalnız oturup televiyon izlicek yanımda.kıvıra kıvıra bi hal oldu.kvaldemi istemiyorum evde nene bakıo kaynım var evinin başında dursun.tek başına olsa da olmazdı. karışırdı illa fazla sıkı fıkı olup ilişkiinin bkunu çıkarmak istemiyorum. sabrımı kaybedersem her bişeyimi kaybederim.sanki yanıma gelse nolcak bende de doğalgaz var televizyon var. bir bardak çay ıhlamur içemicek mi?

Takmayin ya kendiniz yeyin kekinizi boreginizi.
Ama annenize küçük bir oyun oynamak isterseniz bi gün onu size oturmaya çağırın,kabul ettikten sonra oturma saati yaklaştığında müsait değilim sonra gelirsiniz deyin.

Sonradan geldiler çok sevindim gelince . O gün geldiler yani .
Çok sevindim adına canım, ben öyle ufak tefek şeyler için insanların birbirlerine kırılmalarına çok üzülüyorum, bazen bazı şeyleri alttan almak bence daha doğru canım, yapıcı olmayı ben daha fazla seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…