kuaföre git saçlarını kestir...tırnak bakımını yaptır....ordan çık tek başına güzel bi yemek ye...sonra alışverişe git ufakta olsa bişiler al kendine....yoruldun eve gel güzel bi çay demle kendine bak keyfine.....hayat çabuk geçiyor..girme öyle strese falan bu yaşta
Dün kuaföre gittim dediklerinizi yaptım şimdi de kestirdim diye uzun saçlı hallerime bakıp ona ağlıyorum
aa yapma ama ağlamak için bahane arama kendine..hep uzun saçmı kullanıcan..azcıkta farklı olsun..çabuk uzarmı saçın
Evet çabuk uzuyor güzel de oldu aslında dün beğenmiştim ama bahane arıyorum resmen ağlamak için
sevgilin nereye gidiyor
Askere gidiyor 4 yıllık bitirmesine rağmen öyle tercih ettiği için 12 ay yapacak hem de. Ama umrunda bile değil hala görüşmedik
eski konularını bilmiyorum.çok soru sordum ama neden görüşmüyorsunuz ayrıldınızmı
Ağlanacak birşey yok ki,daha sağlıklı uzayacak saçların.Dün kuaföre gittim dediklerinizi yaptım şimdi de kestirdim diye uzun saçlı hallerime bakıp ona ağlıyorum
Ağlanacak birşey yok ki,daha sağlıklı uzayacak saçların.
Ben bir akşam eşimle tartıştım(o tartışmıyor) sinirimi alamıyorum,makası aldım gittim banyoya..
Saçlarım belim de,o sinirle kesmeye başladım ve bir baktım küt yapmışım saçları..
Aşağıya indiğim de eşim.
Saçlarım daha sağlıklı uzadı ama..
Çık şu depresyondan..
Hayat çok güzel inan.
Dışarı çık marketten bir paket mama al ve sokakta gördüğün hayvana ver,inan kalbin kıpır kıpır olacak.
Güzel bir kitap al kendine yada alma git bir kitapçıya ohhhh o koku bile mutlu eder insanı.
Hayat çok kısa ve depresyonlarla harcama bu güzel günlerini.
Aynanın karşısına geç
İster ağla
İster bağır
İster seni kızdıranlara veya kendine hareket et
Ve sonra rahatla..
İç dökmek bu sıkıntıların tek ilacıdır..
Ağlıyorum bağırıyorum birileriyle paylaşıyorum ama yok yok hiçbiri fayda etmiyor hala bana iyi gelen şeyin ne olduğunu bulamadım..
sana iyi gelecek olan şey sevgilinle konuşmak olacak aslında ...ona bağırıp çağırsan içini döksen rahatlarsın bence
Duvarla konuşsam aynı şey :)
Ağlıyorum bağırıyorum birileriyle paylaşıyorum ama yok yok hiçbiri fayda etmiyor hala bana iyi gelen şeyin ne olduğunu bulamadım..
Aynı durumdan bende geçtim cnm..sebepsiz yere bi huzursuzluk ve hicbirseyden mutlu olmama! ! Ne yapsam nafile, hep bi sıkıntı hep bi üzüntü. .hal böyle olunca kendi kendime sordum ; beni suan ne mutlu eder diye? Eşim le yaşadığım sıkıntılar düzelirse mutlu olurum dedim. .ve bunun üzerine yoğunlaştm. .zaman la geçiyor ama geçerken de benden geçiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de çözmek istiyorum sorunları ama sadece ben istiyorum hep ben neden sadece ben çabalıyım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?