Resmen depresyona giriyorum

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Daha önce erkek arkadaşımla olan sorunlarımı sizlerle paylaştım ve sonra değişmek kendimde değişiklik yapmak istedim ama galiba sorun bunlar değil. Benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sabah bir sıkıntıyla uyanıyorum gün içinde de aynı sıkıntı hep içimde. Ben herkes tarafından neşeli olmamla bilinirim ama şimdi verdiğim tek duygusal tepki ağlamak. Bunda erkek arkadaşımla yaşadığım sorunların ve kendisinin gidicek olmasına 1 hafta kalmış olmasına rağmen bir çaba göstermemesinin de büyük etkisi var. Ama artık öyle bir haldeyim ki naparsam yapayım sıkıntım geçmiyor.

Üniversite okuyorum ama evime geldim okula gitmiyorum. Hiçbir şey yapmak kimseyle görüşmek istemiyorum ama evde de durmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış haldeyim. Gündüz bir şeyler yapıp sıkıntımı unutsam bile akşam geliyorum yine aynı şeyler. Artık içimde hayata karşı bir umutsuzluk hissi ile uyanmaya başladım. Şimdi de evdeyim ağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorum neye ağladığımı bile bilmiyorum.

Lütfen bana bir şeyler söyleyin..

kuaföre git saçlarını kestir...tırnak bakımını yaptır....ordan çık tek başına güzel bi yemek ye...sonra alışverişe git ufakta olsa bişiler al kendine....yoruldun eve gel güzel bi çay demle kendine bak keyfine.....hayat çabuk geçiyor..girme öyle strese falan bu yaşta

Dün kuaföre gittim dediklerinizi yaptım şimdi de kestirdim diye uzun saçlı hallerime bakıp ona ağlıyorum

Dün kuaföre gittim dediklerinizi yaptım şimdi de kestirdim diye uzun saçlı hallerime bakıp ona ağlıyorum

aa yapma ama ağlamak için bahane arama kendine..hep uzun saçmı kullanıcan..azcıkta farklı olsun..çabuk uzarmı saçın

Askere gidiyor 4 yıllık bitirmesine rağmen öyle tercih ettiği için 12 ay yapacak hem de. Ama umrunda bile değil hala görüşmedik

eski konularını bilmiyorum.çok soru sordum ama neden görüşmüyorsunuz ayrıldınızmı

Aynanın karşısına geç
İster ağla
İster bağır
İster seni kızdıranlara veya kendine hareket et

Ve sonra rahatla..

İç dökmek bu sıkıntıların tek ilacıdır..

Ağlanacak birşey yok ki,daha sağlıklı uzayacak saçların.
Ben bir akşam eşimle tartıştım(o tartışmıyor) sinirimi alamıyorum,makası aldım gittim banyoya..
Saçlarım belim de,o sinirle kesmeye başladım ve bir baktım küt yapmışım saçları..
Aşağıya indiğim de eşim.
Saçlarım daha sağlıklı uzadı ama..
Çık şu depresyondan..
Hayat çok güzel inan.
Dışarı çık marketten bir paket mama al ve sokakta gördüğün hayvana ver,inan kalbin kıpır kıpır olacak.
Güzel bir kitap al kendine yada alma git bir kitapçıya ohhhh o koku bile mutlu eder insanı.
Hayat çok kısa ve depresyonlarla harcama bu güzel günlerini.

Teşekkür ederim deneyeceğim

Aynanın karşısına geç
İster ağla
İster bağır
İster seni kızdıranlara veya kendine hareket et

Ve sonra rahatla..

İç dökmek bu sıkıntıların tek ilacıdır..

Ağlıyorum bağırıyorum birileriyle paylaşıyorum ama yok yok hiçbiri fayda etmiyor hala bana iyi gelen şeyin ne olduğunu bulamadım..

Ağlıyorum bağırıyorum birileriyle paylaşıyorum ama yok yok hiçbiri fayda etmiyor hala bana iyi gelen şeyin ne olduğunu bulamadım..

sana iyi gelecek olan şey sevgilinle konuşmak olacak aslında ...ona bağırıp çağırsan içini döksen rahatlarsın bence

Aynı durumdan bende geçtim cnm..sebepsiz yere bi huzursuzluk ve hicbirseyden mutlu olmama! ! Ne yapsam nafile, hep bi sıkıntı hep bi üzüntü. .hal böyle olunca kendi kendime sordum ; beni suan ne mutlu eder diye? Eşim le yaşadığım sıkıntılar düzelirse mutlu olurum dedim. .ve bunun üzerine yoğunlaştm. .zaman la geçiyor ama geçerken de benden geçiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de çözmek istiyorum sorunları ama sadece ben istiyorum hep ben neden sadece ben çabalıyım ki?

Ben de çözmek istiyorum sorunları ama sadece ben istiyorum hep ben neden sadece ben çabalıyım ki?

Neden hep ben neden hep ben dersen bu durum çok uzuyor. .yani kendim de öyle oluyor..önümde iki seçenek var ya dedim gururu bırakacağım ben bu adamı seviyorum yine ben yapacağım yine ben ugrasacagim yada ölsende gebersende bu acıya katlanip bi süre uzuleceksin sonra unutup gideceksin dedim..ama ben gururumu ezdim yine ben ugrastim. .ha değdi mi değdi. ..arada yine olmuyor mu oluyor...illa bi yerde yeter artık diyeceğim. .gittiği yere kadar diyorum. .anlık mutlulugumu yaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence senin sevgilinle yaşadığın problem canını sıkıyor. Bu sorunlar çözülmeden askere gidecek ve asker yolu gözleyeceksin. Bu yaşadığın problem çok normal. Hepsi geçer hayatta yeter ki sağlık olsun. Sevgilin askere gitmeden bir adım daha atmalısın. Onu bir kez daha alttan al. Onunda psikolojisinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Sonra kendini derslere vermeye çalış.Sınavlarını rahat verirsen , ardından da bir tatil senin için iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…