- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İkimizde 25Kac ki yaslar
İşlerimiz yok suan zaten :-(Akışına bırak hevesli oldugunu da belli etme lütfen, erkek pskolojisi kaçıyor hemen. Hem bence önce işlerinizi düzene sokun sonra inşlaah kısmetse olur.
Evet atanmam lazim önceSize kalsa şu an evlenirmişsiniz de ne onun işi var ne sizin.Neyle geçinmeyi düşünüyorsunuz ?
Bence işiniz olsun da bırakın 30'unda evlenin ama bu durumda evlilikten önce işinizi düşünmeniz gerekiyor gibi geliyor bana.
Yaşim geciyo gibi hissediyorum bazenNiye bu heves?İş yok güç yok ortada..
35ten sonra ben kimi bulcam ne ara cocuk yapcam ama ya :-( haklisin yaa hevesimin kacmasi lazimAzıcık şurda mutsuz evliliklerin konusunu oku hevesin kaçar merak etme.
Sonra 35'ten önce olmaz demeye başlarsın
Atanmak istiyorum da iş cok yoruyo hic ders calisamiyorum :-(Barışmam,affetmem diyordun ,ben de barışacaksın demiştim ve barışmışsın . Yapma bu kötülüğü kendine ne evlenmesi ? Atanırsın umarım ve babandan da adına sevgili dediğin o heriften de kurtulursun inşallah.
Neden kimseyi bulamayasın. Artık erkekler de geç evleniyor. Askerlikti iş güç derken.35ten sonra ben kimi bulcam ne ara cocuk yapcam ama ya :-( haklisin yaa hevesimin kacmasi lazim
Şuan cok iyiyizde calismiyor suan.Hep ciddiyim diyor ama o da iki uc sene sonra istiyo sanirimNeden kimseyi bulamayasın. Artık erkekler de geç evleniyor. Askerlikti iş güç derken.
Ayrıca eski konularına baktım şu an bulduğun da çok evlenilecek bir tipe benzemiyor kusura bakma.
Şuan cok iyi zmaan falan geciriyoruz.O yuzden acele ediyorum.Oturup kpss calismam lazim.Ama boyle seyleri takiyorum hep kafama.Ya diyorum yaş 30 olursa hala evlilik istemezse napicaz falan cok kuruyorum kafamdaKuzum yasin daha 25 yahu
Sen bu yasta boyle geckalmis gibi hissediyorsan,35 ine gelmis bekar hatunlar mezar kazsin kendilerine o zaman
Ne bu acele
Yaşim geciyo gibi hissediyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?