Resmen evlilik meraklisiyim?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bir senelik ilişkim var.Erkek arkadaşim hep ciddi oldugunu evlilik istedigini söyluyo.ama şuan calismiyo.Spora yazildi hatta.Şuan istemiyo evlilik ama ileride istiyo.Bana kalsa ben şuan evlenirim.Gerçi benimde duzgun işim yok.eger atanirsam 6yil gittigim sehirde gorev yapmak zorunda kalicam.Atanamazsam özelde surunucem.Gelecegimi kafamda planliyorum.şu yil bu olsun sonra su olsun.sonra hayal kirikligi.Ya diyorum 30umuza geldigimizde bu adam hala evlilik icin bisey yapmazsa ben naparim.Seviyorum onu.Mutluyum ayrica onunla

Akışına bırak hevesli oldugunu da belli etme lütfen, erkek pskolojisi kaçıyor hemen. Hem bence önce işlerinizi düzene sokun sonra inşlaah kısmetse olur.

Evet atanmam lazim önce

Barışmam,affetmem diyordun ,ben de barışacaksın demiştim ve barışmışsın . Yapma bu kötülüğü kendine ne evlenmesi ? Atanırsın umarım ve babandan da adına sevgili dediğin o heriften de kurtulursun inşallah.

Atanmak istiyorum da iş cok yoruyo hic ders calisamiyorum :-(

Neden kimseyi bulamayasın. Artık erkekler de geç evleniyor. Askerlikti iş güç derken.
Ayrıca eski konularına baktım şu an bulduğun da çok evlenilecek bir tipe benzemiyor kusura bakma.
Şuan cok iyiyizde calismiyor suan.Hep ciddiyim diyor ama o da iki uc sene sonra istiyo sanirim

Kuzum yasin daha 25 yahu
Sen bu yasta boyle geckalmis gibi hissediyorsan,35 ine gelmis bekar hatunlar mezar kazsin kendilerine o zaman
Ne bu acele
Şuan cok iyi zmaan falan geciriyoruz.O yuzden acele ediyorum.Oturup kpss calismam lazim.Ama boyle seyleri takiyorum hep kafama.Ya diyorum yaş 30 olursa hala evlilik istemezse napicaz falan cok kuruyorum kafamda

Benim de eşim "evlenilir mi yaa" "evlilik ne be" falan diyordu sevgiliyken
kırıldım baya ama hiç belli etmedim. hiç umursamıyor gibi davrandım. 3 ay sonra kendisi evlenelim demeye başladı.

Yaşim geciyo gibi hissediyorum bazen

Evlenip ayrilmaktan iyidir. Bikac seneye evlenebilirsin mesela. Hem daha olgunlasirsiniz her ikinizde

Hem senin olmasa bile sevgilinin isi olmasi lazim bence ve bunun icin biseyler yapmasi cabalamasi lazim. Hemen evlenmeseniz bile en azindan para kazanmasi lazim diye dusunuyorum. Belkide bu seni huzursuz ediyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…