Resmen evlilik meraklisiyim?

Benim de eşim "evlenilir mi yaa" "evlilik ne be" falan diyordu sevgiliyken
kırıldım baya ama hiç belli etmedim. hiç umursamıyor gibi davrandım. 3 ay sonra kendisi evlenelim demeye başladı.
Bu evlilikten bahsediyoda.Akrabalarina falan banada kiz istemeye gidicez diyo ama henuz icraat yok

Evet o da var zaten.Calisiyodu.İki ay olacak issiz.İs bulmakta zor onuda anliyorum.Ben bi seyler yapsin istiyorum.Uzerine gidincede bunaliyo

Evet o da var zaten.Calisiyodu.İki ay olacak issiz.İs bulmakta zor onuda anliyorum.Ben bi seyler yapsin istiyorum.Uzerine gidincede bunaliyo

Yani gelecege dair birsey yapmiyo, tek yaptigi sey laf.
Sen istiyosunki arasin etsin yapsin. Yapmiyo. Guven vermiyo. Guvenmiyosun bikac yil sonrasi icin. Bu onemli birsey..

Şuan icin duzgun isi yok.İkimizinde yok aslinda.Ben atanmadan evlenmek istemiyorum.ama korkuyorum ya biterse diye

Bence bütün bu meseleleri kafanızdan silip atanmak için ders çalışmanız lazım . maddi durumu zorlayıp çalışıyorsanız işinizi bırakın bir kpss kursuna yazilin ve sadece derse odaklanın . bu arada sevgilinizle de daha az görüşün şu an tek yapmanız gereken şey bir an önce atanmak.Sonrasını sonra düşünürsünüz .

Dershaneye gitcek param yok ama.Mecburum calismaya.Part time calisiyorum zaten.Atanmam sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…