- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bu evlilikten bahsediyoda.Akrabalarina falan banada kiz istemeye gidicez diyo ama henuz icraat yokBenim de eşim "evlenilir mi yaa" "evlilik ne be" falan diyordu sevgiliyken
kırıldım baya ama hiç belli etmedim. hiç umursamıyor gibi davrandım. 3 ay sonra kendisi evlenelim demeye başladı.
Evet o da var zaten.Calisiyodu.İki ay olacak issiz.İs bulmakta zor onuda anliyorum.Ben bi seyler yapsin istiyorum.Uzerine gidincede bunaliyoEvlenip ayrilmaktan iyidir. Bikac seneye evlenebilirsin mesela. Hem daha olgunlasirsiniz her ikinizde
Hem senin olmasa bile sevgilinin isi olmasi lazim bence ve bunun icin biseyler yapmasi cabalamasi lazim. Hemen evlenmeseniz bile en azindan para kazanmasi lazim diye dusunuyorum. Belkide bu seni huzursuz ediyo?
Evet o da var zaten.Calisiyodu.İki ay olacak issiz.İs bulmakta zor onuda anliyorum.Ben bi seyler yapsin istiyorum.Uzerine gidincede bunaliyo
Şuan icin duzgun isi yok.İkimizinde yok aslinda.Ben atanmadan evlenmek istemiyorum.ama korkuyorum ya biterse diye"Yaşım geçiyor "diye aceleyle evlenirsen,"düşünmeden evlendim,ömrümü heba ettim,"dersin,karsindaki,adam güven veriyormu?sorumluluk aliyormu,eminmisin,seni her kosulda seveceğinden?evli olmak için evlenmeyin cocuk oyuncaği değil evlenmek.....
Seni gercekten seviyorsa duygulari bitmez,bitersede seni gerçekten sevmemiştir,zaman ilişkileri,güzel sınar..Şuan icin duzgun isi yok.İkimizinde yok aslinda.Ben atanmadan evlenmek istemiyorum.ama korkuyorum ya biterse diye
Peki.30yasina falan geldik diyelim hala evlilik istemiyo napicam benSeni gercekten seviyorsa duygulari bitmez,bitersede seni gerçekten sevmemiştir,zaman ilişkileri,güzel sınar..
O yaşa bir gel işini garantile,o zaman belki sen istemezsin o kivranir evlenelim diye.....Peki.30yasina falan geldik diyelim hala evlilik istemiyo napicam ben
Daha bes sene var.bes senenin planini yapiyorum elimde degil :-(
O yaşa bir gel işini garantile,o zaman belki sen istemezsin o kivranir evlenelim diye.....
Yani orasi öyle tabi de.sacmaliyorum galiba.sAy bu yasim geçiyor diyenlere mantıklı cevap veremiyorum. iiih zorluyorum olmuyor. nereye geciyor? nereye yetisiyorsunuz? evlenmediginizde yasinizi yasayamiyor musunuz?
İşten cikti.caliscam elbet diyoda suan is aramiyo.kafa dinlicem bi sure diyoHer ikiniz de evlilik istiyorsanız çalışıp para biriktirseniz daha iyi olmaz mı?
KPSS'ye bel bağlama. O niye çalışmıyor ki?
Dershaneye gitcek param yok ama.Mecburum calismaya.Part time calisiyorum zaten.Atanmam sartBence bütün bu meseleleri kafanızdan silip atanmak için ders çalışmanız lazım . maddi durumu zorlayıp çalışıyorsanız işinizi bırakın bir kpss kursuna yazilin ve sadece derse odaklanın . bu arada sevgilinizle de daha az görüşün şu an tek yapmanız gereken şey bir an önce atanmak.Sonrasını sonra düşünürsünüz .
Evliliğe senin kadar hevesli değil kendisi bence.İşten cikti.caliscam elbet diyoda suan is aramiyo.kafa dinlicem bi sure diyo
HaklisinEvliliğe senin kadar hevesli değil kendisi bence.
Yol yakınken uzaklaş bence.
İşten cikti.caliscam elbet diyoda suan is aramiyo.kafa dinlicem bi sure diyo
Ahahaha aynende ben :))Azıcık şurda mutsuz evliliklerin konusunu oku hevesin kaçar merak etme.
Sonra 35'ten önce olmaz demeye başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?