resmen huyu suyu değişmiş...

acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...

Erkek arkadaşın haklı her ihtiyacına koşarsan uşağı gibi kenarda tutar seni.

Hiç bir şeyine karışma bırak kendi haline soğuk davran.

Canım üzülme ama telefonu kapatması aklıma baska bi kız olduğu ihtimalini getirdi insan yorgun olsa bile sene icinde sürekli görüştüğü kız arkadasinı yazın özler göremiyorum en azından sesini duyuyim der diye düşünüyorum eğer böyle yapmamışsa bi sorun var kesin
Benim sana önerim sinirinden patlasan üzüntüden ölsen bile belli etme umursama sallama arama sorma ne iyi ne kötü davran tepkisiz ol sabret bekle bakalım Nolucak

neden onun bitti demesini beklıyorsun bunu anlamadım yanıı o tamam derse bitecek demezse kaprislerini çekmeye dvm ediceksin hiç kendını yıpratma ayrı kalacak kadar güçlü hissediyosan sen bitir bakalım ne olacak tutumu

sevginden fazla emin olduğu için bu tavırları sergiliyor.
nasıl olsa arkasını her türlü toplayan bir hizmetçisi var.

madem masa toplamak onun görevi değil
o zaman onun okul meseleleriyle uğraşmak da senin görevin değil. herkes kendi görevini yapmayı bilse...

Ya şöyle ki ilk başta tüm yaz çay topladı demişsin ki yakın arkadaşlarım var tatilde karadenize gidip deli gibi yorgun, bezgin gelen. Adamlar tatil adı altında deli gibi çalışmaya, çay toplamaya gidiyolar. Geldiğinde büyük bir ihtimal kapris çekecek limiti kalmamıştır. Kapris dedim çünkü o büyük bir ihtimal sizin o yorgunum aşkım sen toplasan lafını kapris olarak görmüştür.

Benim sevgilim de çekime gidiyo, sabahın köründen gecelere kadar başlarda ben de ilgisiz diye cırlıyodum ama yakından tanık olunca dedim iyi bile ilgilenmiş adam

Aynı okuldaysanız illa ki derste vs yardım edilir ama görevinmiş gibi görmesine sakın izin verme. Ben yardımımı ediyorum mesela yeri geliyo aynı ödev benim de var sen de yap beraber oturur düzenleriz diyorum (biz de aynı okulda, aynı bölümdeyiz)

Erkek milleti alışınca şeyini çıkarıyo suyunu!

Ben başka birinin olduğunu düşünmüyorum açıkcası tipik bunalmış, azcık nefes isteyen, tipik erkek tavrı görüyorum. Az bırak kendine, alsın havasını sonra başlar özlemedin mi beni diye. Sen de bu arada kafanı dinle

Beyefendi çok fazla güvenmiş sana.
Ne yaparsam yapayım yanımda olacak diye düşünüyor.
Ödevlerini yapmak filan ne bu kuzum Allah aşkına??
Sen onun sevgilisisin.
Adam okulu kazanırken sana mı sordu. Ödev yapmak gibi şeyler kusura biraz kölelik oluyor
Herkes kendi sorumluluğunu bilsin.
Yediği tabağı toplamaktan şikayet ediyor
Oldu başka emri var mı, bir de senin görevin demiş.
Biraz uzak kal, anlasın değerini...

yaz tatilinde aile içinde sorunlar yaşamış olabilir gibi geldi.belki morali çok bozuktur.sen bir süre kendi haline bırak eğer başka birşeyden dolayı morali bozuksa zamanla sana açılır veya davranışları değişebilir.ama ayrılmaksa maksadı zaten o da zamanla belli olur.beklemede kal bence

bu saat oldu aramadı...kendi bilir artık..bundan sonra herskes kendi yoluna..

acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...

Yarın birgün evlenebilirler bunu kimse bilemez. Ama her insanın kendi sorumlulukları diye birşey vardır. Eşler bile yeri gelir birbirine yardım eder. Bigün de beyfendi toplayıverse eli mi kopar?

Tabiki yapın siz ne de olsa sevdiğiniz adam ya ödevlerini, görevlerini yapın, 9 dersten kalsa da siz afedersiniz k.nızı yırtın sınavlara çalıştırın, önüne hazır yemeğini koyun toplamazsa toplamasın bu sizin göreviniz tabi ki yapacaksınız. Çamaşırlarını yıkayıp ütüleyin, yapın bunları bunlar sizin göreviniz çünkü siz kadınsınız!. Sonra da sevgilim şimdi neden böyle davranıyor diye konu açın.

sanırım hep taviz verdiğiniz için böyle... neden hep veren sizsiniz almıyorsanız terk edin.

ben onun bütün ödevlerini yapıorum bütün okul işleri herşeyini ben yapıorum ve off bile demiorum..

Söylenmesi gerekenler söylenmiş, "ana oğul" yakıştırması yapılmış ama ben sizin son cümlenize takıldım...

"Yaranılmıyor" demişsiniz, yaranmaktan kastınız size bunları yaptığınız için daha mı çok aşık olacaktı? Bir erkeğin aşık olması için karşılıklı çekim gerekir, eğer bir erkeği kendine aşık etmek için bunlar yeterli olsaydı tüm zengin adamlar hizmetçilerine aşık olur, bütün evli erkekler çamaşırlarını yıkayan, çocuklarına bakan eşlerini el üstünde tutarlardı... Hiçbir hizmeti eksik edilmeyen kırk yıllık evli adamlara yaranılmıyor, başka kadınlara gidiyorlar da sizin sevgiliniz ödevini yaptınız diye size bağlanır mı hiç?

Niye her şeyi sen üstleniyorsun ki onun sorumluluğunda olan şeyleri kendi yapmalı. Böyle her şeyi kendinize görev edinirseniz ve birgün bunlardan birini yapmazsanız böyle de başınıza kakılır işte çünkü artık onlar senin asli görevlerin haline gelmiş. Şu kadınlar kulübündeki kadınların sevgilileri, eşleri için yaptıklarına bazen inanamıyorum karşınızdaki insan da senin benim gibi bir insan elleri kolları var var düşünedebiliyorlar çok şükür bir sağlık sorunu yoksa neden her şeyi böyle tek taraflı üstleniyoruz anlam veremiyorum ben ondan sonra yok sevgilim bana böyle yaptı yok eşim bana şöyle dedi der tabi kaşımızdaki adamlara gerektiğinden çok fazla değer verip haddiden fazla fedakarlık yapıyoruz ama bunları her daim yaptığımız için onlara göre fedakarlık değil bizim asli görevlerimiz haline geliyor.

Son düzenleme:

Size katılıyorumkaç tane evlat vermiş olsanız bıle baglanmıyan baglanmıyorödevını yaptı dıye kımse kımseye baglanmazsevgi karsılıklı alış verişe dayanıklı degildironemlı olan manevıyat degilmidir..?kasılıklı ıletısım, elektırıklenme, hısetmek onemlıdır....boylesı sevgıler kalıcı olur bence:26:sevgilerimle....nacizane fıkrimle sızin fikrınıze onay vermek ıstedım Herzaman sevgiyle kalın hoşçakalın

canımmm bu kadar olabilirr
Allahm aynı dert aynı tepki bizde üniv. öğrencisiydik

benimki bitti tabi...
herşeyini yaptım ettm. üstüne de bıraktım tavırlarından dolayı..
ha içim acımıyor mu ? elbet ama sadece YAŞANMIŞLIKLARA acıyor...
sürekli görüyorum okulda..
gülüp geçiyorum..
çünkü elmden geleni yptım fazlasını yapamam kii..
yeri geldi yüreğimi ortaya koydum eş oldum anne oldum kardeş oldum herşey ama herşey oldum..
sonra da eyvallahı çektm . napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…