- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...
Beyefendi çok fazla güvenmiş sana.
Ne yaparsam yapayım yanımda olacak diye düşünüyor.
Ödevlerini yapmak filan ne bu kuzum Allah aşkına??
Sen onun sevgilisisin.
Adam okulu kazanırken sana mı sordu. Ödev yapmak gibi şeyler kusura biraz kölelik oluyor
Herkes kendi sorumluluğunu bilsin.
Yediği tabağı toplamaktan şikayet ediyor
Oldu başka emri var mı, bir de senin görevin demiş.
Biraz uzak kal, anlasın değerini...
neden onun bitti demesini beklıyorsun bunu anlamadım yanıı o tamam derse bitecek demezse kaprislerini çekmeye dvm ediceksin hiç kendını yıpratma ayrı kalacak kadar güçlü hissediyosan sen bitir bakalım ne olacak tutumu
o arayana kadar aramam da sormam da herkesin paşa gönlü bilir..
Sen zaten aşık değildin bu çocuğa, ayrıl gitsin.
Sen zaten aşık değildin bu çocuğa, ayrıl gitsin.
Öyle şey mi olur ya ?
Tabi ki yapacak .Şımarmakla alakası yok. Tepkisinde bir arızalık var ..
Karısı olsun olmasın sonuçta sevdiği adam .
Aman o yapsın aman başkası yapsınlara bırakacaksai neyine çabalıyor
Belki yarın bir gün evlenecekler . kim bilir ..
acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...
ben onun bütün ödevlerini yapıorum bütün okul işleri herşeyini ben yapıorum ve off bile demiorum..
selam kızlar..canım çok sıkkın..nedeni sevgilim..daha önce hep çok iyi beni çok sevio,bir dediğimi iki etmio diye bahsettiğim adammın yaz tatilinde huyu suyu değişmiş..4 ay ya sadece 4 ay...daha okuduğum sehre geleli 4 gün oldu ama 4 günümde zehir oldu..geldiğimden beri doğru dürüst yanımda durmuo ki, eskiden dibimden ayrılmazdı..bugün kahvaltı ettik sonra alışverise gidecektik..ben de çok yorgundum cnm sen toplar mısın masayı dedm başladı saydırmaya yok bunlar bnm gorevimmiş..bağırdı çağırdı.ben de sinirlendim bu yemeği ikimiz yedik tabi toplican dedimm yemin etti bi daha senin yaptığın bişeyi yemem diye çarptı kapıyı gitti daha ne bi mesaj ne bi arama..yaz tailinde de böyleydi..hep yorgunum diyip kapatıodu telefonu..ne yapacagımı şaşırdım bi masa toplamaktan sebep demediğini bırakmadı..ben onun bütün ödevlerini yapıorum bütün okul işleri herşeyini ben yapıorum ve off bile demiorumsizce ne yapmalıyımm nasıl davranmalıyım ve böyle davranmasının sebebi ne olabilir..
Söylenmesi gerekenler söylenmiş, "ana oğul" yakıştırması yapılmış ama ben sizin son cümlenize takıldım...
"Yaranılmıyor" demişsiniz, yaranmaktan kastınız size bunları yaptığınız için daha mı çok aşık olacaktı? Bir erkeğin aşık olması için karşılıklı çekim gerekir, eğer bir erkeği kendine aşık etmek için bunlar yeterli olsaydı tüm zengin adamlar hizmetçilerine aşık olur, bütün evli erkekler çamaşırlarını yıkayan, çocuklarına bakan eşlerini el üstünde tutarlardı... Hiçbir hizmeti eksik edilmeyen kırk yıllık evli adamlara yaranılmıyor, başka kadınlara gidiyorlar da sizin sevgiliniz ödevini yaptınız diye size bağlanır mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?