- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
kötü hissetmene gerek yok ...herşey olacağına varır ya ne diyeyim kendi seçimi başkası vrsa da çeker gider..
Bende PLeatedSkirt gibi düşünüyorum..Belki de çok bunaldı..Biraz zaman ver kendine gelmesi için..
Ben ilk anda düşünmüştüm bir başkası olabileceğini..Ama emin olmadığım için o soruları sordum..
Cevapları aldıkça durum daha aydınlandı..
Aslında bende kararsız kaldım yazıp yazmamakta ama düşündüğümü söylemezsem karşımdakini kandırırmışım gibi geliyor
Şimdi bende kötü hissettim kendimi ama ben böyle dedim diye böyledir diye birşey yok tabi..
Umarım yanılıyorumdur..
Başkası olsa hissedersin ?
Yada olmuştur aklı onda kalmıştır yine hissedirsin , ÖYLE değil mi ?
Aptal değiliz sonuçta..
Bir erkek nereye kadar gizleyebilir kaçamaklarını ..?
tabiki hissederimm.....ama ben biliorum derdini...kaçan kovalanır..ben kaçmayı bıraktımm o da kovalamayı..
tabiki hissederimm.....ama ben biliorum derdini...kaçan kovalanır..ben kaçmayı bıraktımm o da kovalamayı..
Karadeniz uşağu demek.
Çok bıdı bıdı yapmaya gelmiyor canım onlara.
Nakış gibi işleyeceksin onu.Farkında olmadan yaptıracaksın isteklerini.
Tecrübeyle sabit.
Aynen öyle.
Baştan yüz vermiyordun ya ona ilginç geliyordun.
Şimdi elde edilmiş çantadan keklik oluyorsun onun için.
Artık ilginç değilsin yani.. Biraz ağırdan al bakalım kendini çok havalara girmiş
Sen onun karısı mısın her işini yapıyorsun? Karısı olsan bile yapmak zorunda değilsin?
Baya bi şımarmış yani. Ayrılık kapıya dayanmış sanki.
Sen onun karısı mısın her işini yapıyorsun? Karısı olsan bile yapmak zorunda değilsin?
acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...
acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?