Resmen içime oturdu...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
Normalde işkembe kelle paça çok severim ve yalnızca annem yaptığında yerim
Kaç gündür çok hastaydım bugün arkadaşım kelle paça çok iyi gelir diye çok meşhur ve Asırlık bir yere götürdü hiç tereddütsüz gittim kelle paçanın sonuna doğru üstünde kıl olan bir deri parçası çıktı

Arkadaşım çıkar bu normal kendini tiksindirme pişene kadar ne kadar çok kaynıyor dedi o an bozuntuya vermedim ama içime oturdu

Ben mi büyütüyorum kelle paça olmasından ötürü normal mi?

Koyundan mı yapılıyordu bu, koyun kılıysa ve uzunsa yolamamışlar mı acep.. Hani tavuk kanat kılını yolmuyorlar da, büyükbaşlarda piyasa nasıl bilemiyorum. bence evde pişiyorsa, evi tercih et. Dışarda yiyeceksen de tercihini dikkatli yap

gülü seven dıkenıne katlanır
evde yapılsa bıle olmayacak sey degıl kılın dusmesı
gozden kacmadı normal
bu arada bende hayatımda yemedım

Koyundan mı yapılıyordu bu, koyun kılıysa ve uzunsa yolamamışlar mı acep.. Hani tavuk kanat kılını yolmuyorlar da, büyükbaşlarda piyasa nasıl bilemiyorum. bence evde pişiyorsa, evi tercih et. Dışarda yiyeceksen de tercihini dikkatli yap

Çok kısaydı kestikleri deri parçası içine düşmüş bence

Normal olmasa ne olacak yemişsin, sindirmişsindir bile :KK45:
Ben hiç affetmem yerim valla kelle paça, işkembe, kokoreç vs vs :kk77::kk77:

Kokoreç sevmem ama diğer ikisine dayanamam hastalığıma da gerçekten çok iyi geldi

Yani sen de çıksa yadırgamazdın doğru mu anladım??

Evet eminim yarım santimlik bir deri parçası üzerinde bikaç kıl yapışıktı
Insan olması için adamın kendini yüzmesi lazım

Demek istediğim, bazen insan saçı yada kılı yapışır girer içine yemeğin. Çekerek çıkar ya hani öyle. Tek bir tane dediğinden öyle bir ihtimal olabilir dedim

hayvanın kılıysa önemli değil :) dikkat edersin dışarıda yemezsin bir daha tiksinme bile :KK66:

Hayvanın iç organlarını, ayaklarını, başını yiyip içerken ufak bir deri parçası mı tiksindirdi:KK53:

Normalde işkembe kelle paça çok severim ve yalnızca annem yaptığında yerim
Kaç gündür çok hastaydım bugün arkadaşım kelle paça çok iyi gelir diye çok meşhur ve Asırlık bir yere götürdü hiç tereddütsüz gittim kelle paçanın sonuna doğru üstünde kıl olan bir deri parçası çıktı

Arkadaşım çıkar bu normal kendini tiksindirme pişene kadar ne kadar çok kaynıyor dedi o an bozuntuya vermedim ama içime oturdu

Ben mi büyütüyorum kelle paça olmasından ötürü normal mi?
bööö normal miymiş?

hiç yemem ama normal de bulmadım

bir kere bir restorana gitmiştik tavuk kanat istedik derili tüylü getirdiler:KK57::KK57:

bu ne dedik aldığımız cvp herkes böyle seviyor yemeden çıktık

Sakatat yemem asla,zaten o koku beni benden alıyor. Bir kez evde annem kızım için kelle ve beyin pişirdi,faydalı diye aman Allahım 10gün koktu bana sanki o kelle ile beyin. Kızıma doğru düzgün yediremedim bile.
Normal değildir bence ya,kıl tüy yenirmi hiç,iyi temizlememisler belliki.

X