- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi acuraaloha
- #21
Arabulucuya git o seni yönlendirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tazminatını alması için belli bir süre çalışması gerekiyor diye biliyorum.Tazminat hakkınız var öyle kafalarına göre işten çıkarırlarsa sizde hak ettiğiniz parayı alırsınız
Evet öyleymiş 2 aylık gibi bir süre içerisinde sigortalı çalışmışTazminatını alması için belli bir süre çalışması gerekiyor diye biliyorum.
Bana kalırsa hırslanıp da sinirlerinizi yıpratmayın, acil iş aramaya başlayın ve iş görüşmelerinde atılma konusunu. Ağır bir hastalık geçirdiğim için dinlenmem gerekti yol olarak falan da çok uzaktı beni çıkarmalarını rica ettim gibi güzelleyin.Merhaba. Kabus gibi günler geçiriyorum. Yaklaşık 6 aydır bir firmada çalışıyordum ve bunun 3 ayında stajyer adı altında sigortasız çalıştırdılar. Sonrasında da sigortamı asgariden yatırmışlar. Geçtiğimiz hafta işyerinde kendimi inanılmaz kötü ve değersiz hissettirdiği için patronumla " Bakın moralim ve motivasyonum çok düştü, işler aksayacak. Lütfen bir çözüm bulalım." Minvalinde bir konuşma yaptım. Kendisi sorunların çözümü için benimle detaylı görüşeceğini söyledi. Sonrasında ben bakteriyel bir hastalığa yakalandım ve 3 gün rapor almak durumunda kaldım. Raporum bitip işe döndüğüm gün ilaçlar bende alerji yapmıştı, acile gitmem gerekirken ofise gittim. Gittiğim gün de işten kovulduğumu öğrendim :) Üstelik hiçbir sebep de sunamadılar, bu haberi de patronum değil alelade bir iş arkadaşımdan aldım :) ben şu an bunlara inanılmaz bilenmiş durumdayım, bir yandan işsizlik korkusu bir yandan intikam isteği sardı. Bu kadar kaosla nasıl başa çıkacağım?
Şirket mailim var, şirket adına katıldığım eğitimlerin zoom kayıtları var ama çalışabileceğim sektördeki tüm firmalarla da iletişimleri var. Açıkçası bir şekilde yeni iş bulmama engel olurlar diye korku içerisindeyim.
bu bilginiz güncel mi? yakınlarda denediniz mi? denediğiniz yer büyük şehir mi? çünkü ben yakın zamanlarda bu tür iş şikayetlerinde artık sürelerin 1 seneden aşağı düşmediğini görüyorum.Cimer den şikayet edince SGK dan denetime geliyorlar
Güncel. İki kere şikayet edilmiş iş yeri geldilerbu bilginiz güncel mi? yakınlarda denediniz mi? denediğiniz yer büyük şehir mi? çünkü ben yakın zamanlarda bu tür iş şikayetlerinde artık sürelerin 1 seneden aşağı düşmediğini görüyorum.
eskiden alo SGK hattına şikayet ediyordun ertesi gün geliyorlardı...ama o eskidendi.