- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
daha öncede konu açmıştım gelinimizle ilgili okuyanlar bilir neden aramıyoruz falan diye detaylar o konuda varki öyle aramama duumuda yok..şimdi de düğün telaşı çeyiz götürme konumuz.bizler evlenirken çeyiz götürmeye hem bizim aileden gelen olur hemde karşı aileden de çağırırız belli kişileri çok kalabalık olmadan.bizim gelinimiz bizi 2 görümcesini ve annemi çağırma gereği bile duymadı.akşam 9 10 gibi çıkıcakmış çeyiz ki bizim oaraya gitmemiz imkansız bize 1 saat kala haber veriyorlar gelin çeyiz çıkcak evlerine götürülcek ama serilmicek ertesi günü serilecek evden çıkarken gelin dediler o saatte 3 araba değiştirilerk nasıl gidilir hani önceden aberimiz olsa taksi tutar bişeyler yapar ayarlardık ama burda maksat gelmeyin demek neden böyle düşünüyorsunuz derseniz o satte oraya gidemiceğimiz için bizde dedik ertesi gün gidelim hem yiyecek olarak bişeyler hazırlarız çünkü çeyiz sermesini kız tarafı yaparlarmış onlarda erkek tarafına yapırmazlarmış buna da okey dedik sonuçta herkesin düzeni farklı zaten gidipte karışacak şunu yapalım bunu yapalım diyen olmadık hiç bir konuda biz ne istiyorlarsa onu yaptılar ki yapsınlar zaten. en azından bişeyler yapalımda onlarda yemek işiyle uğraşmazlar dedik onada gerek yok biz hazırlık yaptık evi dağnık görmeyin başka zaman gelirsiniz dendi.zaten biz evi her zaman gider görürüz burda amaç ev görmek değil ki beraber olmak.ben bu çok saygısızca buldum açıkcası.biz bu güne kada hiç bir şeye karışmadık.gelinimiz zaten benim arkadaşım ben arkadaşı olarak bile çağırlmayı bekledim.arada hiç bir şey yokken neden bu şekilde hareket ettiklerine hiç bir anlam veremedim.ben açıkcası bu saatten sonra evlerine gitmekten bile soğudum.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.en azından açıkca biz sizi istemiyoruz deseler en azından renkleri belli derim.haksız mıyın bayanlar siz olsanız nasıl davranırdınız?