resmen şok

yok canım

Ne guzel iradeliymis iste. Ornek alabilirsiniz kendinize.
Evet başka konularda da çok iradeli tuttuğunu koparan bir kızdır hep takdir ederim. Neden en yakın arkadaşlarına bile yıllarca yalan söylediğini anlamak zor sadece

Bence çevresindeki imsanlar çok üzeirne gitmiş kilo al ye diye. O da kilo almak istemediği için ve insanlar sussun diye kilo alamıyorum demiş olabilir. Zamanla da sürekli söylemeye başlamıştır.Kilo almak istemiyorum diyince çok zayıfsın diye ye diye ısrar ettiyse çevresi daralmıştır alamıyorum diyince kimse ısrar etmez neticede

yok canım

Evet başka konularda da çok iradeli tuttuğunu koparan bir kızdır hep takdir ederim. Neden en yakın arkadaşlarına bile yıllarca yalan söylediğini anlamak zor sadece
böyle çok acı deneyimlerim oldu can ciğer dostum dediklerimle.
şaşırmıyorum ben artık:))
konular başka olsa da aynı kapıya çıkıyor işte hepsi.a
rkadaşın derin kompleksler yaşamış kilo yüzünden çok sıkıntılar çekmiş muhtemelen.
kendine böyle bir yol tutturmuş gidiyor.

Bazi insanlar makyajsiz gorunmek istemez, bazilari topuklu ayakkabi olmadan disari cikamaz, kimisi sigara ictigini kimse bilsin istemez. Bunlar baskalarinin kendi hakkinda ne kadar bilgiye sahip olmasini istediginin kararidir. Saygi duymak gerekir, bir arkadas olarak "bir derdim var" bolumunde dedikodusunu yapacak kadar abartmamaliydiniz.

Yiyipte bir türlü kilo alamayanlar burdamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…