Resmen sürünmemi istiyor

tugtug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
45
0
46
Merhaba kızlar;
Karşıma ilginç bir şekilde çıkan bir erkek ve kalbimi kilitlemiş olan benim ona kanmamla başlayan bir ilişki..
Uyumlu bir ilişkimiz vardı aslında; tabii şu son 2 güne kadar.. O kadar şımartıyordu ki beni..
Hayatımda ilk kez öpüştüm. (Yaşım 19) Hep kendimi korumuştum bu tip şeylerden ama karşımda bir erkek var..
Herşey bu kadar tıkırındayken son zamanlarda beyefendide kendini bir şey sanmalar, havalar falan başladı.
Katlanamadım çünkü bu benim romankitliğime karşı büyük bir adaletsizlikti. Ara verdik ilişkimize.
Dayanamayıp aradım ''Dananın kuyruğu kopsun'' istedim ama biraz daha kafamızı dinleyelim cevabıyla karşı karşıya kaldım.
Resmen sürünmemi istiyor ama benimki artık inada bindi hırs yaptım. Seviyorum da
Ne yapmalıyım ?

Tatlım hem son 2 gün diyorsun hem de son zamanlar..
İki gün ilişki hakkında karar vermek için çok kısa bi süre.
Ayrıca bu adam seni 7 gün 24 saat saat şımartacak değil ya.

Tatlım hem son 2 gün diyorsun hem de son zamanlar..
İki gün ilişki hakkında karar vermek için çok kısa bi süre.
Ayrıca bu adam seni 7 gün 24 saat saat şımartacak değil ya.

Tabii ki de 7/24 değil ama ililşkimiz çok tıkırındaydı. Bir anda böyle bir şey oldu anlam veremedim. Son 2 günde de ''Kafa Dinleme'' kararı aldık. Katlanabildiğim kadar katlandım ama son 2 gün patlak verdi de diyebiliriz ..

bak canım kafa dinleme diye bir şey yoktur.. onun anlamı: ''sen cebimde dur ben bir etrafa bakınayım daha güzel ve alımlı kız var mı''dır??? yoksa ya da tavlayamazsa sana geri döner... ilk ilişkin olduğun için acemi davranmışsın sanırım...sana tavsiyem bir an önce son kararını versin beyefendi bekleme böyle çaresizce...

Ayrılma sebebiniz ne tam olarak?

Onun beni sallamamasını düşünmem. Ona göre de ben hiç umursamıyorum. Hatta aradığımda ''Sen çok mutlusun'' bile dedi bana.

Zaten aşırı kıskançlığı nedeniyle sürekli beni onu aldatmakla suçluyor .. (Ama bunu hiç sorun bile etmiş değilim)

Kesinlikle çok mantıklı. Ona kararını ver dediğimde bana kitledi meseleyi. Güya herşey benim yüzümden olmuş, şuan iyi değilmişim sonra konuşalımmış... Erkek işte ; sevmesem 2 saniye durmam ama işte :/

Ondan bir işaret bekle. Hiçbir şey yapma. Arama sorma.
Seni sevse yanında olurdu zaten.
Demek ki istemiyor.
Bir kişinin sevmesi yetmez ki bir ilişkinin devam etmesi için.
Kendini sakın küçük düşürme.
Sana erkek mi yok ?! Ne insanlar çıkar karşına...

amaaan salla bee..

ararsa deki ona: "naptın hayatım dinleyebildin mi kafanı?? biliomusun ben de dinledim ve şu zamana kadar dinlemediğime pişman oldum hahahaha benim kafa dioki senden cacığa hıyar olmaz,ah ahh kalbim yalan söylüyormuş meğer,kafa dinlemek lazım kafa"

güle güle:)

Herkes ona fazla geldiğim kanaatindeydi. Ayrıldığımı duyunca kızkardeşim başta olmak üzere arkadaşlarım bir ''Oh'' çoktiler.
Teşekkür ederim. Güçlü olacağım :) (en azından görüneceğim)

Hımm aslında paralelkenarın yorumuna katılmıştım ama bu mesajını görünce fikrimi değiştirdim. Çünkü böyle davranıyorsa seni yedekte tuttuğunu düşünmüyorum. Bu durumda ayrı kalmak sizi daha çok uzaklaştırır. Birbirinizi suçlayacak şeyleriniz artar. Onunla ilgilenmen gerektiğini düşünüyorum.

Hımm aslında paralelkenarın yorumuna katılmıştım ama bu mesajını görünce fikrimi değiştirdim. Çünkü böyle davranıyorsa seni yedekte tuttuğunu düşünmüyorum. Bu durumda ayrı kalmak sizi daha çok uzaklaştırır. Birbirinizi suçlayacak şeyleriniz artar. Onunla ilgilenmen gerektiğini düşünüyorum.

Herkes ona fazla geldiğim kanaatindeydi. Ayrıldığımı duyunca kızkardeşim başta olmak üzere arkadaşlarım bir ''Oh'' çoktiler.
Teşekkür ederim. Güçlü olacağım :) (en azından görüneceğim)

:)) ''Vuhuuu''luk cümleler; ne yazık ki boğazımda kitlenip söyleyemediklerim

Yani aramalı mıyım ''Dön'' demeli miyim ? :2:

:)) ''Vuhuuu''luk cümleler; ne yazık ki boğazımda kitlenip söyleyemediklerim

niye kıs dilin kemiği yok,baktın bu iş bitcek zaten yapıştır git:))

hatta bi özgüven gösterisi yapıp şöyle de diyebilirsin: " aaa tatlım kafayı dinleyebildin mi?? dur ben söliim benim gibi birini kaybettiğine göre sende kafa yok,neyi dinlediğini şimdi merak ettim bak sen yaa,neyse sen ara ara bulunca dinlersin kafayı hahaha:)"

Allah da seni güldürsün canım ya valla :)

çok takıyo gibi de gözükme takmıyo gibide
çok taksan kolay lokma olursun takmasan amaaan o beni takıyomu olursun ara ara mesaj çek hal hatır için sadece eğer oda seni sevmişse zaten devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…