Canım benim ''güven'' ilişkinin olmazsa olmazıdır.''kıskançlık''a vurulup ben seni kıskandığım için böyle konuşuyorum çünkü seni çooooooooooook seviyorum bahanesini herkes bırakıcak.
işin gücün yok sürekli kendini ıspatlamak için mi uğraşcaksın ki sen daha en güzel çağındasın.sana hayat yeni başlıyorken hayatını zehir edecek insanlardan Uzak dur 2 gram aklın varsa..ama seviyor vs bunlar boş laf.seven adam sevdiğine ''güvensizlik gösterip ,onu sen beni aldatıyosun gibi çirkin yakıştırmalar yapmaz.bunu sana nasıl yakıştırabiliyor.haa eğer bu adamı böyle konuşturcak hareketlerde vs bulunuyosan ya da birilerinin sana hayatında biri varken yaklaşmasına izn evriyosan o zaman sana müstahak derim
senin şimdi hayallerin olmalı; üniversite,sonra iş vs .. daha yolun başında ama bana msj atmıyo beni süründürmeye çalışıyo vs ile uğraşırsan seni daha çok hırpalarlar ve yaşıtların bi baltaya sap olduğunda girdiğin her ortamda seni odun niyetine keseler; kaybolp gidersin... seçimlerin kadar bu hayatta ilerlersin! tabi hayat senin ister kaliteli yaşamak için kaliteli insanlar sok istersen .... (ufff çok keskinim bugün:) dün evde gerginlik vardı sözlerim seni incitmesin olur mu? sadece şunu bil herkes hayatı kendi işine geldiği gibi yaşamak ve yaşatmak ister ,sen uyumlu olmanın sınırını koruyamazsan hep başkalarının dayatması ve tercihleriyle yaşarsın.HAYAT SENİN İSTER YAŞA İSTER İÇİNE ...