Resmen sürünmemi istiyor

çok takıyo gibi de gözükme takmıyo gibide
çok taksan kolay lokma olursun takmasan amaaan o beni takıyomu olursun ara ara mesaj çek hal hatır için sadece eğer oda seni sevmişse zaten devam eder

Ben onun mesajlarına cevap vermediğim için o da benim mesajlaıma cevap vermiyor . Süründürmek mi amacı anlamadım ki ?

Bunu sorun etmelisiniz, hem de büyük sorun ...

''Güven sorunu'' tabii ama girdiğim börekçiye, gittiğim kuaföre, beraber büyüdüğüm erkek kuzenlerime bile karışıp kavga çıkartan birisi ..
kusura bakma ama sonra bu tarz asosyallik yapıp ya da obsessive sorunları olanlar ilerde anahaberlere konu oluyorlar; eşini kıskanan koca kadını yol ortasında 32 yerinden bıçakladı :18:
yaşın hayli küçük olmalı bunu öngöremediğine göre ... ben olsam güven problemi olan bi tipi değil sevgili arkadaş bile edinmem !Allahım sen bu tiplerden uzak tut bu kulunu

:83: Allah korusuun ..
Hiç bu yönünü düşünmemiştim inan ..

:83: Allah korusuun ..
Hiç bu yönünü düşünmemiştim inan ..
Canım benim ''güven'' ilişkinin olmazsa olmazıdır.''kıskançlık''a vurulup ben seni kıskandığım için böyle konuşuyorum çünkü seni çooooooooooook seviyorum bahanesini herkes bırakıcak. işin gücün yok sürekli kendini ıspatlamak için mi uğraşcaksın ki sen daha en güzel çağındasın.sana hayat yeni başlıyorken hayatını zehir edecek insanlardan Uzak dur 2 gram aklın varsa..ama seviyor vs bunlar boş laf.seven adam sevdiğine ''güvensizlik gösterip ,onu sen beni aldatıyosun gibi çirkin yakıştırmalar yapmaz.bunu sana nasıl yakıştırabiliyor.haa eğer bu adamı böyle konuşturcak hareketlerde vs bulunuyosan ya da birilerinin sana hayatında biri varken yaklaşmasına izn evriyosan o zaman sana müstahak derim senin şimdi hayallerin olmalı; üniversite,sonra iş vs .. daha yolun başında ama bana msj atmıyo beni süründürmeye çalışıyo vs ile uğraşırsan seni daha çok hırpalarlar ve yaşıtların bi baltaya sap olduğunda girdiğin her ortamda seni odun niyetine keseler; kaybolp gidersin... seçimlerin kadar bu hayatta ilerlersin! tabi hayat senin ister kaliteli yaşamak için kaliteli insanlar sok istersen .... (ufff çok keskinim bugün:) dün evde gerginlik vardı sözlerim seni incitmesin olur mu? sadece şunu bil herkes hayatı kendi işine geldiği gibi yaşamak ve yaşatmak ister ,sen uyumlu olmanın sınırını koruyamazsan hep başkalarının dayatması ve tercihleriyle yaşarsın.HAYAT SENİN İSTER YAŞA İSTER İÇİNE ...

Teşekkür ederim ..
Bunlar çok mantıklı ve yerinde hatta şöyle söyleyebilirim ki; özel ders aldığım öğretmen erkek diye bana etmediği laf bırakmamıştı. Ama tabii ki onun için eğitim hayatımı asla ve asla aksatmam. Allah'a şükür çok güzel bir okulda okuyorum ve onun için hayatımı zehir etmem ..
(Bu arada tabii ki de hafif hareketler yapmıyorum yani börek aldıktan sonra ''teşekkürler, iyi günler'' diyerek gitmek hafiflik değilse..)

eğer bunu sürekli sana söylüyorsa kendisi bunu sürekli yapıyor ve suçlu arıyordur :) en iyisi hiç kafaya takma :)

sadece biraz daha zaman ver kendine bir kaç gün daha geçsin herşey netleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…