- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum
Anlatacaklarım küçük şeyler ama sanırım güvenimi kaybettim.
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Konu şu ki geçen sene benim bildiğim 1 kere oldu bu olay.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
Özür diledi hadi olur dedim kapadım konuyu.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa
![]()
yalanlarina kizma konusunda haklisiniz ama buna sizde ortam hazirlamis olabilirsiniz.diger yandan tartsma yasamamak icin yalan soyluyormus fakat bir degil iki degl ortya ciktgndada tartisma olcgni blior yani yalan soylemeyi adet edinmis beyefendide