• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen yalancı

Temeli pek te sağlam olmayan bir ilişki, alışkanlıklar bu kadar sürükledi belki de bizi..

En azından bir tecrüben var artık bu gözle bakmak lazım. Geçen zaman geçmiş sen önüne bak ve bir dahaki ilişkinde daha dikkatli seçim yaparsın.
Gönlüne göre biri çıkar inşallah karşına:34:

canım benim seni o kadar iyi anlıorum ki..bende aynı durumdaydım 1 yıl önce.ama biz farklı şehirlerdeydik o üni okuduğu için..sürekli bana kısıtlama getirdi onu yapma bunu yapma şöyle yapma..hattımı değiştirdim onun için inan bitek rehberde annem ablam o vardı düşün..evden çıkardım izin alırdım falan ..facelerimizi dondurduk flan..ama o en başından beri kendine gizli bi face açmış ve kızlar ekli ben bunu tam 2 yıl sonra öğrendim..zaten ayrı şehirlerdeydik ya üstüne üstlük aldatmış beni..bırakmadı numaramı tek bi kişiye vereyim kendisi herkese vermiş ama..inan ayrıldıktan 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı...

Bakalım altından umarım böyle şeyler çıkmaz :20:

En azından bir tecrüben var artık bu gözle bakmak lazım. Geçen zaman geçmiş sen önüne bak ve bir dahaki ilişkinde daha dikkatli seçim yaparsın.
Gönlüne göre biri çıkar inşallah karşına:34:

Teşekkür ederim canım :1:
Bir daha birine karışmak ve ya kendime karıştırılmak mı ASLA :49:

yalanlarina kizma konusunda haklisiniz ama buna sizde ortam hazirlamis olabilirsiniz.diger yandan tartsma yasamamak icin yalan soyluyormus fakat bir degil iki degl ortya ciktgndada tartisma olcgni blior yani yalan soylemeyi adet edinmis beyefendide

Evet adet haline getirmiş.
Bana ben gidiyorum da diyebilirdi. Ama yalanı seçti sorun da bu zaten.
Gitmesi gelmesi değil. Kaç yaşın da adam tabikide çıkıcak gezicek.
Ben ona bu öneriyi yaptım " bak abartıyoruz biraz kendimize gelelim karışma sıkıyosun dedim"
Ama o inatla devam ettirince ben de ettim ve sonuç bu..

Evet adet haline getirmiş.
Bana ben gidiyorum da diyebilirdi. Ama yalanı seçti sorun da bu zaten.
Gitmesi gelmesi değil. Kaç yaşın da adam tabikide çıkıcak gezicek.
Ben ona bu öneriyi yaptım " bak abartıyoruz biraz kendimize gelelim karışma sıkıyosun dedim"
Ama o inatla devam ettirince ben de ettim ve sonuç bu..

eger istiyorsanız umarım aranız düzelir yani yalanı seçmesi kötüü koca adam istese kavga dövüş yine gider sonuçta aynı şeyleri yalanı ortaya çıktıgında da yaşanıyor:50:

eger istiyorsanız umarım aranız düzelir yani yalanı seçmesi kötüü koca adam istese kavga dövüş yine gider sonuçta aynı şeyleri yalanı ortaya çıktıgında da yaşanıyor:50:

Artık istemiyorum.
Çünkü ne kadar istesekte düzelmicek bu sorun.
Çok yüz göz olduk.

Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum :19:
Anlatacaklarım küçük şeyler ama sanırım güvenimi kaybettim.
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Konu şu ki geçen sene benim bildiğim 1 kere oldu bu olay.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
Özür diledi hadi olur dedim kapadım konuyu.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.:19: Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa:19::19::19::19:

Aaayy Aman Yarabbimmm bu ne yaa bence de çocuk ayrılsın senden ya da sen ayrıl ondan...ne kadar çok sıkıyorsun :20::20:
Zaten cıvkı çıkmış böyle devam etmez yakında pes eder... Bir insan bu kadar sıkılmaz ki !! Sen kalk adamın ailecek yapacağı iftar yemeğine gitme diye kısıtlama getir sonrada gitmemesi bekle !!olacak iş mi Allah aşkına ..yaşınız kaç sizin ?? hem annesi demiyor mu oğlum bu kız niye karışıyor iftarımıza kadar ???? ki eminim diyorlardır...:30:

Okurken bunaldım vallahi.. Adam zaten askere gidicekmiş, rahat bıraksana.. Erkekler kadınlar gibi değiller, sen evde oturmayı tercih edersin bile çoğu kez ama onun için öyle değil. Sen yalana mecbur ediyorsun.. Ailesiyle iftar yemeğine katılıp katılmayacağının kararını sen veremezsin. Gerçekten bitersiniz böyle.

Okurken bunaldım vallahi.. Adam zaten askere gidicekmiş, rahat bıraksana.. Erkekler kadınlar gibi değiller, sen evde oturmayı tercih edersin bile çoğu kez ama onun için öyle değil. Sen yalana mecbur ediyorsun.. Ailesiyle iftar yemeğine katılıp katılmayacağının kararını sen veremezsin. Gerçekten bitersiniz böyle.

Yok öyle bir anlayış, erkekler kadınlar gibi değilmiş.
Fark eder mi adam yalan söylüyor diyorum.
Gidicem desim. Bu kadar basit. Bana karışma ben gidiyorum desin.
O bana karışmasın ben de ona.
Ama adam diyor ki ben sana karışayım sen sus bekle.
Bunu değiştirmek için çabaladım baktım olmuyor aynı baskıyı ben de ona yaptım.
Ve yalan'ı tercih etti.

Aaayy Aman Yarabbimmm bu ne yaa bence de çocuk ayrılsın senden ya da sen ayrıl ondan...ne kadar çok sıkıyorsun :20::20:
Zaten cıvkı çıkmış böyle devam etmez yakında pes eder... Bir insan bu kadar sıkılmaz ki !! Sen kalk adamın ailecek yapacağı iftar yemeğine gitme diye kısıtlama getir sonrada gitmemesi bekle !!olacak iş mi Allah aşkına ..yaşınız kaç sizin ?? hem annesi demiyor mu oğlum bu kız niye karışıyor iftarımıza kadar ???? ki eminim diyorlardır...:30:

Ben ayrıldım zaten.
Şu an tek taraflı bakıyorsunuz sadece kısıtlayan ben değilim.
Bir erkek çok ta güzel ben gidiyorum diyip gidebilir.
Ama adam yalan söylüyor bu sorun değil mi sizce de ?
Hastalıklı bir insan gibi sadece ben ona karışmıyorum ki anneside biliyor oğlunu..

Ben açıkçası "rahat bırak çocuğu çok sıkmışsın" gözüyle bakamıyorum olaya..
En nefret ettiğim şey benden haberisz izinsiz sevgilimin birşey yapması asla çenem susmaz yoksa..
Erkek kuzeni var bitane çok iyi anlaşıyorlar en iyi arkadaşım diyor onunla bile dışarı çıkacaksa önce bana soracaksın diyorum
Sıkıyosa sormasın valla aynısını yaparım dünyasını şaşırır:27::27::27:
Maksatta ezmek değil zaten ben genelde izin veriyorum hep onun sorması bir nevi formalite ama benim gözümde beni önemsediğini gösteriyor o yüzden sormasını istiyorum ki aynı şekilde bende izin alıyorum :21::21::21:

Sizin olaya yalan dolan karışmışş hiç çekilmez valla ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın gitsin yalanlarını başkasına yuttursun..
Birde erkekten birlik olmuş sanki özür dilerimi dolamışlar dillerine bi halt yediklerinde hemen özür kanmayalım kızlarr ezber yapıyo bunlar resmen:1::kkk::kkk:

Ben açıkçası "rahat bırak çocuğu çok sıkmışsın" gözüyle bakamıyorum olaya..
En nefret ettiğim şey benden haberisz izinsiz sevgilimin birşey yapması asla çenem susmaz yoksa..
Erkek kuzeni var bitane çok iyi anlaşıyorlar en iyi arkadaşım diyor onunla bile dışarı çıkacaksa önce bana soracaksın diyorum
Sıkıyosa sormasın valla aynısını yaparım dünyasını şaşırır:27::27::27:
Maksatta ezmek değil zaten ben genelde izin veriyorum hep onun sorması bir nevi formalite ama benim gözümde beni önemsediğini gösteriyor o yüzden sormasını istiyorum ki aynı şekilde bende izin alıyorum :21::21::21:

Sizin olaya yalan dolan karışmışş hiç çekilmez valla ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın gitsin yalanlarını başkasına yuttursun..
Birde erkekten birlik olmuş sanki özür dilerimi dolamışlar dillerine bi halt yediklerinde hemen özür kanmayalım kızlarr ezber yapıyo bunlar resmen:1::kkk::kkk:

Aynen canım özür dileme, özür dilencek bir şey yapma! derim hep ama neeerdee.
Beni bu yola iten oydu, eskiden böyle bir huyum yoktu.
Nabza göre şerbet dedim kendi kendime. Ne kadar sıkarsa o kadar sıktım.
Ve sonuç:
YALAN!!!

Çoğu kişi konu aahibine yüklenmiş ama ben anlayabiliyorum. Karşı taraf sıktıkça o da sıkmış. Çok saçma tabi; ailesiyle iftara gidicek ve gitme diceksin... İzin fln almak vermek çok saçma; kocaman insanlarsınız. Her neyse arkadaş yalan makinasına döüşmüş. Ayrılmanız isabet olmuş çünkü sağlıklı bi ilişki değildi diye düşünüyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yok öyle bir anlayış, erkekler kadınlar gibi değilmiş.
Fark eder mi adam yalan söylüyor diyorum.
Gidicem desim. Bu kadar basit. Bana karışma ben gidiyorum desin.
O bana karışmasın ben de ona.
Ama adam diyor ki ben sana karışayım sen sus bekle.
Bunu değiştirmek için çabaladım baktım olmuyor aynı baskıyı ben de ona yaptım.
Ve yalan'ı tercih etti.

O zaman öyle biriyle olmayacaksın.. Başından beri kabul etmişsin, ipleri vermişsin.. Bi defa her gün bu gereksiz tartışmalarla nasıl sevginizi sürdürebiliyorsunuz?? Tek konunuz bu mu yani? Sen şuraya gittin, ben buraya gidicem.. Adamın yalancı olmasından daha büyük bi sorun var.. İlişkiniz normal değil mesela.. Güven yok..

Çoğu kişi konu aahibine yüklenmiş ama ben anlayabiliyorum. Karşı taraf sıktıkça o da sıkmış. Çok saçma tabi; ailesiyle iftara gidicek ve gitme diceksin... İzin fln almak vermek çok saçma; kocaman insanlarsınız. Her neyse arkadaş yalan makinasına döüşmüş. Ayrılmanız isabet olmuş çünkü sağlıklı bi ilişki değildi diye düşünüyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aynen öyle gidicem demek yerine yalanı tercih etti.

O zaman öyle biriyle olmayacaksın.. Başından beri kabul etmişsin, ipleri vermişsin.. Bi defa her gün bu gereksiz tartışmalarla nasıl sevginizi sürdürebiliyorsunuz?? Tek konunuz bu mu yani? Sen şuraya gittin, ben buraya gidicem.. Adamın yalancı olmasından daha büyük bi sorun var.. İlişkiniz normal değil mesela.. Güven yok..

Adamın yalancı olmasından daha büyük bir sorun; güven yok?
Yalan söylediği için güven yok zaten ?
Ben baştan kabul etmedim ki bu durumu sonradan gelişti olaylar.
Bir baktım iyice karışır olmuş bana, engellemeye de çalıştım ama olmadı bende onun gibi davrandım ki beni anlasın diye.

Ben ayrıldım zaten.
Şu an tek taraflı bakıyorsunuz sadece kısıtlayan ben değilim.
Bir erkek çok ta güzel ben gidiyorum diyip gidebilir.
Ama adam yalan söylüyor bu sorun değil mi sizce de ?
Hastalıklı bir insan gibi sadece ben ona karışmıyorum ki anneside biliyor oğlunu..

Ama genelde bayanlar yönetir ilişkiyi,,
o sizi kısıtlayabilir ama siz dimdik durup çokta umursamadan hareket etseydiniz bu sefer o sizin üzerinize düşecekti...
Bakın şimdi de olmamış...
İlgisi azalmış...neden çünkü o sizi kısıtlayım(sahipleneyim diye) derken sizin kısıtlamanızdan sıkılmış..
Bence bundan sonra yapmanız gereken uzak kalmak ..Umarım hayırlısı olur..

Her şeyi anladım da istihareye yatmak ne yahu. Her şeyi akışına bırak. Adama oraya gitme buraya gitme onu etme. Hatalısın :19:

Yalancı değil yalan söylemek zorunda bırakılan bir erkek. Siz hemen eve git, şu saatte evde ol, neden kardeşinden 11 de dönmedin hani o saatte dönecektin neredesin daha eve gitmedin mi derseniz o insan da sorun çıkmasın diye yaşan söyler. Gitsin gidebilir ama neden yalan söylüyor diyorsunuz gittiği yerde rahat bırakmıyorsunuz ki hesap soruyorsunuz. Bende çıkmıyorum yalan da söylemiyorum diyorsunuz siz de çıkın baştan tavrınızı koysaydınız ben de çıkarım arkadaşlarımla gezerim deseydiniz siz buna boyun eğmişsiniz sorun yapmamışsınız. Eğer kendi giderken hala hayır sen çıkamazsın derse o zaman ayrılırdınız. Çok sıkmışsınız bu ne böyle çocuğunuz değil bu insan diğer çıktığınız insanlara da aynısını yaparsanız daha çok ayrılırsınız.

Back
X