• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen yalancı

Benim kardeşim de böyle. Kız o kadar saçma sapan şeyleri yapma diyor ki arayıp sanane diyesim var. Yaptığında da çok fazla başının etini yediği için yalana itiliyor ister istemez...

Bir tekerleme vardı yav aklıma geldi şimdi.

Otur desem oturur, kalk dersem kalkar..... gerisini hatırlayamadım zaten gerek de yok.Konuyu anlatmak için yeter.

Sen demeden nefes bile almıyordur bu çocukcağız. Vah vah.

Aşkım gel, aşkım git aşkım tuvalete git, aşkım yemek ye, aşkım amuda kalk. vs vs, yazık la cocuğa.:6:

Yalancı değil yalan söylemek zorunda bırakılan bir erkek. Siz hemen eve git, şu saatte evde ol, neden kardeşinden 11 de dönmedin hani o saatte dönecektin neredesin daha eve gitmedin mi derseniz o insan da sorun çıkmasın diye yaşan söyler. Gitsin gidebilir ama neden yalan söylüyor diyorsunuz gittiği yerde rahat bırakmıyorsunuz ki hesap soruyorsunuz. Bende çıkmıyorum yalan da söylemiyorum diyorsunuz siz de çıkın baştan tavrınızı koysaydınız ben de çıkarım arkadaşlarımla gezerim deseydiniz siz buna boyun eğmişsiniz sorun yapmamışsınız. Eğer kendi giderken hala hayır sen çıkamazsın derse o zaman ayrılırdınız. Çok sıkmışsınız bu ne böyle çocuğunuz değil bu insan diğer çıktığınız insanlara da aynısını yaparsanız daha çok ayrılırsınız.

Son 1 aydır bu durumda.
Ben yaparım sen yapamazsın diyor.
Benim de pskoljm iyice bozuldu 2 yıldır bu durum da değildik.
Çocuğum gibi kısıtlamıyorum ki yanlış anlaşıldım.
Baktım olmuyor ayrılıyorum zaten...

Benim kardeşim de böyle. Kız o kadar saçma sapan şeyleri yapma diyor ki arayıp sanane diyesim var. Yaptığında da çok fazla başının etini yediği için yalana itiliyor ister istemez...

Kardeşiniz o kıza nasıl davranıyor peki?
Tek taraflı bakmayın olaya.
Ben de 2 yıldır adamı baskılarım la boğdum demiyorum.
Siz değil kardeşiniz sanane desin bakın bir daha kız karışıyor mu kız da kendine karıştırtıyormu.

Bir tekerleme vardı yav aklıma geldi şimdi.

Otur desem oturur, kalk dersem kalkar..... gerisini hatırlayamadım zaten gerek de yok.Konuyu anlatmak için yeter.

Sen demeden nefes bile almıyordur bu çocukcağız. Vah vah.

Aşkım gel, aşkım git aşkım tuvalete git, aşkım yemek ye, aşkım amuda kalk. vs vs, yazık la cocuğa.:6:

Hep çocuğa yazık zaten dimi la!?
Önce bi yorumlara göz atın lütfen ya şurada gene suçlu ben oldum arkadaş.
Yalan'a itiyormuşum koca adam gidiyorum desin yalan ne yani.
Aynı durum da ben olsam buraya konu açsam " adam üstüne gelmiş ondan yalan söylediniz demezsiniz, açık açık konuş derdiniz.
Söz de fikir alınmak için açılan site dalga meselesi oluyor.

Her şeyi anladım da istihareye yatmak ne yahu. Her şeyi akışına bırak. Adama oraya gitme buraya gitme onu etme. Hatalısın :19:

Herşeyi anlayamamışsınız maalesef.
Bir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yapılır ki konu bu değil.
Şu yorumlara bir göz atarsanız. Hatalı kim anlarsınız belki de hı ne dersiniz?

Çok kısıtlıyorsun bence, kendine özel zamanları da olması lazım insanların.Sadece arkadaşlarıyla, sadece ailesiyle geçireceği zamanlar... Ama sen bunları bile sorun ettiğin için sana yalan söylemiş. Aldatma olayı degil ki bu arkadaslarıyla görüşmüş, aileiyle iftar yapmış ne var ki bunda

Çok kısıtlıyorsun bence, kendine özel zamanları da olması lazım insanların.Sadece arkadaşlarıyla, sadece ailesiyle geçireceği zamanlar... Ama sen bunları bile sorun ettiğin için sana yalan söylemiş. Aldatma olayı degil ki bu arkadaslarıyla görüşmüş, aileiyle iftar yapmış ne var ki bunda

Tabiki de bir şey yok burada.
Ama bencilce davranıyor.
Ailesiyle vakıt geçirmesine karışmıyorum ki ben.
Yalan söylemesine kızıyorum.
Bana dese ki ben gidiyorum, bağlıcak değilim ki?
O bana herşekilde karışmak istıyor ama ben karışınca ben ERKEĞİM diyip kenara çekılıyor.
Tahammül edemiyorum ben de o yüzden bu abartmalar.

Herşeyi anlayamamışsınız maalesef.
Bir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yapılır ki konu bu değil.
Şu yorumlara bir göz atarsanız. Hatalı kim anlarsınız belki de hı ne dersiniz?

Kısıtlamalarınla bir şey kazanamamışsın ki hala kendini haklı görüyosun :ssz:

Sanırım yapamıcam çünkü erkek arkadaşıma ailenle iftara gidemezsin demem ben

Sizin konunuz değil zaten bu sizin ne yaptığınızı da ben sormadım?
Diyorum ya biraz göz gezdirin anlarsınız, anlamazsanız da canınız sağolsun.
Yorumlarınız için teşekkürleeeer :42:

kaba bir tabir olacak ama bir tek boynunuza tasma takmadığınız kalmış karşılıklı :19::19:

biraz nefes yahu!!!

Eleştirileri kabul etmeyecektin de maden neden konu açtın ??

Eleştiri yapmıyorsunuz ki?
Hatalısınız- bu kadar.
E biraz göz gezdir bak bakalım senden önce kimse hatalısın dememiş mi?
Ben ne cevap vermişim? Durum neymiş ne olmuş.
Körü körüne eleşti:49:ri yapılmaz.

Hep çocuğa yazık zaten dimi la!?
Önce bi yorumlara göz atın lütfen ya şurada gene suçlu ben oldum arkadaş.
Yalan'a itiyormuşum koca adam gidiyorum desin yalan ne yani.
Aynı durum da ben olsam buraya konu açsam " adam üstüne gelmiş ondan yalan söylediniz demezsiniz, açık açık konuş derdiniz.
Söz de fikir alınmak için açılan site dalga meselesi oluyor.

Sebastian'a bağlamışsın adamı, birde kısıtlamıyorum filan diyorsun. "Eve gidince telefonumu çaldır, aşkım sen gitme filan" ne demek bunlar. gardiyan gibisin mübarek.

Konu sahibi arkadaşım sen ne kadar anlatsan da anlamazlar canım ya:) diğer yorumları da okumazlar konu sahibine saldırırlar bi de artık aynı lafları duymaktan konu sahibinin de sabrı sınanır. Yalnız o kadar acımasız yorum yazan kişilere konu sahibi en ufak bi laf söylesin cevap hazırdır . Eleştiriye gelmiyorsan konu açmıcaksın. E güzel kardeşim sen de eleştiriye gelemiyorsan yorum yazma ki yorumu da eleştiri değil saldırıdır :)

Adamın yalancı olmasından daha büyük bir sorun; güven yok?
Yalan söylediği için güven yok zaten ?
Ben baştan kabul etmedim ki bu durumu sonradan gelişti olaylar.
Bir baktım iyice karışır olmuş bana, engellemeye de çalıştım ama olmadı bende onun gibi davrandım ki beni anlasın diye.

Özgüvenli mi hissediyorsunuz birbirinizi kısıtlayınca? Önemli mi oluyorsunuz yani? Sahipli olduğunuzu mu hissediyorsunuz?
İlk gün de mi yalan söylüyordu? yıllardır hep yalan mı söylüyor? Onun da sana güveni yok, sen de mi yalan söylüyorsun? Laf oyunu yapma yani, 23 senedir sürekli konusuyorum ben. Birbirinize güvenmiyorsunuz, yalanla da ilgisi yok.. Yalan 2. planda. O zaman tencere kapak olmuşsunuz. Düzeltemiyorsan ayrılacaksın.

Back
X