- 30 Aralık 2018
- 21
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi goblet_of_fire_hp
-
KPSS puanı aldıktan sonra başvurmuştum çağırdılar sonra. Onayı aldım aslında ama bekliyorum şu an.Kpss yle atandınız mi yani anlayamadım tam olarak ?
Öğretmenlere güvenlik soruşturması yapıyorlar ama sizin kurumu bilemem. Yani ataması olduktan sonra soruşturmayı bekledi.Merhabalar. Ben iyi bir puan ve çalışacağım kurumda gerek duyacaklarını düşündüğüm bir belgeleye bir resmî kuruma iş için başvurmuştum. Beni işe alacak kişinin bizzat kendisi cv’mi aldı ve yanındaki yardımcılara bu cvyi işleme koyun diye talimat verdi. Yani onayı verdi kendisi. Bana işe giriş için gerekli olan evrakların listesini verdiler. Ancak biz seni arayana kadar evrakları hazırlamaya başlama dediler. Onay almış olsam bile tam olarak işe başlamak için onların arayıp evrakları hazırla demelerini bekleyeceğim yani. Onay almış olduğum halde; “bekle bizim aramamızı evrakları hazırlamak için” demelerinin nedeni ne olabilir? Acaba beni almayacaklar mı falan diye de düşünüyorum ama işe giriş için gerekli olan evrağı da herkese vermezler herhalde resmî olduğu için. Resmî kurumlarda çalışanlar varsa, neden böyle söylediklerini bana açıklar mısınız? Belki daha önce aynısını yaşayanınız vardır. Teşekkürler.
Benim de aklıma güvenlik soruşturması yaptıkları aklıma geldi.Öğretmenlere güvenlik soruşturması yapıyorlar ama sizin kurumu bilemem. Yani ataması olduktan sonra soruşturmayı bekledi.
Evet. Tercümanlık birimine başvurmuştum, olmazsa düz memurluk da olur demiştim görüştüğüm kişiye. Onay verdi ama biz arayana kadar belgeleri hazırlamayın demeleri düşündürdü işte beni...Kurum hangisi? Belediye mi?
Benim de aklıma güvenlik soruşturması yaptıkları aklıma geldi.
Belediye kurumu. Tercümanlık için başvurmuştum olmazsa düz memurluk da olur demiştim.Kurum ne
Anladığım açıktan alacaklar
Yani KPSS puanı olsa da başkaca sınav vs yapmıyorlar bir ilan vs de yok
Bu durumda boş yer olursa alacak
Belediye vs ise seçim önü ne yapacakları belirli olmaz
Hemen birisi de yazmıştı cv im çok iyi diye kamu kurumunda işe başladım çekemeyenler var diye
Ben hala çözemedim iyi cv gereken KPSS ile merkezi atamayan kurumu
Hayır, forum doldurtmadılar.Form doldurdun mu
Güvenlik soruşturmasını aleni yapacak imzanı alacak
Çok umutlu olmayın. Belediyeler torpil yeri giden herkes birinin tanıdığı olarak gidiyor. Kimseye de yok senin işin olmaz denmiyor bunun için. Herkese biz sizi arayacağız. Harbe vereceğiz v.b.Evet. Tercümanlık birimine başvurmuştum, olmazsa düz memurluk da olur demiştim görüştüğüm kişiye. Onay verdi ama biz arayana kadar belgeleri hazırlamayın demeleri düşündürdü işte beni...
Evet bunların hepsini biliyorum, anladığım kadarıyla çoğunlukla başkana kadar ulaşıp da ondan onay alanları alıyorlarmış belediyelere. Ama şans işte, bekliyor insan.Çok umutlu olmayın. Belediyeler torpil yeri giden herkes birinin tanıdığı olarak gidiyor. Kimseye de yok senin işin olmaz denmiyor bunun için. Herkese biz sizi arayacağız. Harbe vereceğiz v.b.
Merhabalar. Ben iyi bir puan ve çalışacağım kurumda gerek duyacaklarını düşündüğüm bir belgeleye bir resmî kuruma iş için başvurmuştum. Beni işe alacak kişinin bizzat kendisi cv’mi aldı ve yanındaki yardımcılara bu cvyi işleme koyun diye talimat verdi. Yani onayı verdi kendisi. Bana işe giriş için gerekli olan evrakların listesini verdiler. Ancak biz seni arayana kadar evrakları hazırlamaya başlama dediler. Onay almış olsam bile tam olarak işe başlamak için onların arayıp evrakları hazırla demelerini bekleyeceğim yani. Onay almış olduğum halde; “bekle bizim aramamızı evrakları hazırlamak için” demelerinin nedeni ne olabilir? Acaba beni almayacaklar mı falan diye de düşünüyorum ama işe giriş için gerekli olan evrağı da herkese vermezler herhalde resmî olduğu için. Resmî kurumlarda çalışanlar varsa, neden böyle söylediklerini bana açıklar mısınız? Belki daha önce aynısını yaşayanınız vardır. Teşekkürler.
Yani belediye başkanına kadar gidip ancak ondan mı onay alsam olurdu? Ben de onu yapacak aracı yok işte, sadece yetkili ile görüşmüştüm.Belediyelerde tek karar belediye baskanindan cikar baska biri karar veremez
Yani belediye başkanına kadar gidip ancak ondan mı onay alsam olurdu? Ben de onu yapacak aracı Yok işte, sadece yetkili ile görüşmüştüm.
Zaten ben de ancak başkana kadar ulaşıp ondan onay alanlar işe başlayabiliyor diye duymuştum. Doğruymuş demek. Ama başkana ulaşmam imkansız tabii ki benim...Evet yetkili kisi karar veremez ztn boyle bir yetkisi yok siz insan kaynaklari muduru yada baskan yrd ile gorusmussunuzdur
En iyi ihtimalle sizi gorustururlerdi
Sizin gibi cok kisi basvuruyor her geleni alsalar personelden gecilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?