E biz gittik memurlar doluymuş gün alamadık orda imzaladık geldik deyiverin allalaaamerhaba arkadaslar,
durumum cok kötü nerden anlatmaya baslasam....isin icinden cikamiyorum düsündükce de daha kötü oluyorum...esim trde yasiyor ve ben almanyada..2013 de gizli evlilik yaptik, fikrimiz onu yanima getirmek ve ondan sonra ailelerimize evlilik meselesini acmak...gel görki vize oturum islemleri cok zor oldugu icin getiremedim esimi planimizi gerceklestiremedik yani..bu ara kocamin ailesi evliligi biliyor fakat benim ailem bilmiyor ve bilmesi de cok kötü olur, kaldiramazlar..resmi nikahi tazelettirmek gibi bir imkan varmi acaba trde? belediyede yada evde tekrar resmi nikah kiydirmak yapmacik bir belge gibi birsey?! cok rica ediyorum tecrübesi fikirleri olan.cok caresizim...
Böyle bişey mümkün değil
Fakat nikah yaptığınız belediye de aynı nikah memuru aynı defter üzerinden playback usulu yapabilir kendi insiyatifinde.
Tayin için erken yapılan nikahlarda salonda tekrarlanabiliyor fakat bu iç işleri bakanlığından uyarı aldğı için heryerde mümkün değil herkes yapmayabilir.
Ayrıca o bile işinize yararmaz, çünkü defterin üzerindeki tarihleri ve renkli fotokopiyi aileniz görecek ve soracaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?