- 18 Aralık 2020
- 22
- 5
- 1
- Konu Sahibi Yardimedinnn
-
19Yaş kaç?
Anladm teşekkürler peki bu gebelik takibi için önce sağlık ocağına kayıt vs yaptırmak gerekiyormus bı bilginiz varmı bu konudaHayır olmuyor kimsenin herhangi bir haberi olmaz nişanlınız ile gidebilirsiniz
Canım öncelikle nişanlını durumdan haberdar etmelisin ve e nabız şifren kimsede yoksa sorun olmaz.
Nişanlım biliyor e-nabiz şifrem yok ben hiç almadm onuCanım öncelikle nişanlını durumdan haberdar etmelisin ve e nabız şifren kimsede yoksa sorun olmaz.
Babamın üzerinde şüpheye düşündünüz şu andaSizin sigortaniz babaniz veya annenizin uzerindeyse sizin yaptirdiginiz test sonuclarini hangi dr a ne zaman gittiginizi görürler bilginiz olsun
O zmn en yakın zamanda gideceğimYengem 4 aylik hamileydi evlendiginde:)
Sorun olmaz...
Saglik ocagina kayit oluyorsun
E sen aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorsun? Sorun olacak mı diye şimdi mi telaşa kapıldın
Mayıs sonu Haziran başı gibi düşünüyor ailelerHastaneye gittiğinizde bilgi hemen sağlık ocağına gider. Ve sağlık ocağındaki ene gebe kaydı ve aşılar hakkında bilgilendirmek için sizi, sizin numaranız yolsa ailenizi arar.
Düğün ne zamandi ?
Burada arkadaşlar sorun çözmeye yardım edecekse. Kişi buna değsin isterim. Hastanede ne çıkıyor ne oluyor bilgin yok 19 yaşında hamile kalacam diye uğraş dur. Bravo.Bu konu sizi ilgilendirmiyor bence benm sordugum soru hastanede sorun cikiyormu diye resmi nikahım yok
Keske merak edip eski konusuna bakmasaydimE sen aralıktan beri gebe kalmaya çalışıyorsun? Sorun olacak mı diye şimdi mi telaşa kapıldın?
Ben de pişmanım.Keske merak edip eski konusuna bakmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?