- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.142
- 228
- Konu Sahibi Yardimedinnn
-
Ee hamile olduğunuzu anlamayacaklar mı? Velev ki anlamadılar, erken doğum numarası mı yapacaksınız? Çok saçma. Bu arada annemin ve kardeşimin tahlil sonuçları ve randevu bilgileri hep babama mesaj olarak gider. Özele giderseniz böyle bir sorun yaşamazsınızMayıs sonu Haziran başı gibi düşünüyor aileler
Ee hamile olduğunuzu anlamayacaklar mı? Velev ki anlamadılar, erken doğum numarası mı yapacaksınız? Çok saçma. Bu arada annemin ve kardeşimin tahlil sonuçları ve randevu bilgileri hep babama mesaj olarak gider. Özele giderseniz böyle bir sorun yaşamazsın
Buna cahillik bile diyemiyorum zira o bile hafif kalıyorBurada arkadaşlar sorun çözmeye yardım edecekse. Kişi buna değsin isterim. Hastanede ne çıkıyor ne oluyor bilgin yok 19 yaşında hamile kalacam diye uğraş dur. Bravo.
Ben eşimin sigortasindan faydalanıyorumBabamın üzerinde şüpheye düşündünüz şu anda
Nikah filan mühim değil bunu yargılamam. Ama cehaleti yargılarım.Buna cahillik bile diyemiyorum zira o bile hafif kalıyor
Geçen ay özel hastaneye gittik kızim içinEe hamile olduğunuzu anlamayacaklar mı? Velev ki anlamadılar, erken doğum numarası mı yapacaksınız? Çok saçma. Bu arada annemin ve kardeşimin tahlil sonuçları ve randevu bilgileri hep babama mesaj olarak gider. Özele giderseniz böyle bir sorun yaşamazsınız
Kesinlikle öyle burada sorun nikah falan değil, gizli gizli çocuk yapmaya çalışması. Tüm sorumluluklarını alamayacaksan neden böyle bir şey istersin kiNikah filan mühim değil bunu yargılamam. Ama cehaleti yargılarım.
Niye cevap vermiyosunKonu sahibi, sen yaşıyosun hakkaten?
Allah'ını seversen bi açıkla çok merak ettim. Neden alel-acele hamile kalmaya çalışıyorsun. Hadi gebe kaldın diyelim, ailenden niye gizliyosun? Hedefin ne nooolur anlat lütfen.
Niye bu kadr acele etmis ki gebe kalmak için? Nişanlı bir de evlenene kadr niye beklememiş acaba Y Yardimedinnn ?Burada arkadaşlar sorun çözmeye yardım edecekse. Kişi buna değsin isterim. Hastanede ne çıkıyor ne oluyor bilgin yok 19 yaşında hamile kalacam diye uğraş dur. Bravo.
Bu bizi ilgilendirmiyomuş.Niye bu kadr acele etmis ki gebe kalmak için? Nişanlı bir de evlenene kadr niye beklememiş acaba Y Yardimedinnn ?
Ama olur mu ona göre yardımcı olucam benBu bizi ilgilendirmiyomuş.
En başta düşünmesi gerekeni şimdi düşünüyor ama.Bu bizi ilgilendirmiyomuş.
Niye bu kadr acele etmis ki gebe kalmak için? Nişanlı bir de evlenene kadr niye beklememiş acaba Y Yardimedinnn ?
Suan sordugu o degil gercekten de. Yani bu sadece sizi degil hicbirimizi ilgilendirmez. Sorunu o olsaydi onu yazardi bence.Bu bizi ilgilendirmiyomuş.
Ama olur mu ona göre yardımcı olucam ben
En başta düşünmesi gerekeni şimdi düşünüyor ama.
Sormıcam ona, kızıyor.Olum bana ne soruyonuz? Konu sahibini etiketleyin.
19 yaşında resmi nikah olmadan ne aceleniz vardı da, gebelik için uğraştınızBu konu sizi ilgilendirmiyor bence benm sordugum soru hastanede sorun cikiyormu diye resmi nikahım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?