Resmi nikahım yok nişanlıyım hamileyim

Mayıs sonu Haziran başı gibi düşünüyor aileler
Ee hamile olduğunuzu anlamayacaklar mı? Velev ki anlamadılar, erken doğum numarası mı yapacaksınız? Çok saçma. Bu arada annemin ve kardeşimin tahlil sonuçları ve randevu bilgileri hep babama mesaj olarak gider. Özele giderseniz böyle bir sorun yaşamazsınız

Geçen ay özel hastaneye gittik kızim için
Hastaneden çıkar çıkmaz eşime mesaj geldi
Yani özel hastane bile olsa bilgilendirme gelebilir

Nikah filan mühim değil bunu yargılamam. Ama cehaleti yargılarım.
Kesinlikle öyle burada sorun nikah falan değil, gizli gizli çocuk yapmaya çalışması. Tüm sorumluluklarını alamayacaksan neden böyle bir şey istersin ki Kontrole gitmeye bile korkuyor, ilerleyen zamanlarda ne yapacak acaba

Niye cevap vermiyosun com merak ediyorum. Lütfen bana ne yaşadığını anlatır mısın?

Ben hamile kaldiktan sonra anasagliktan ailemi aramislardi. Sehir degiskligi yapmistim yeni evliydim ikametgahimi henuz degistirmemistim. Anasagliktan sizi ya da ailenizi arayabilirler. Bilgi direkt onlara düşüyor.

Ben kizimi hastaneye götürdüğüm zaman bana bilgi mesajı geliyor reçete numarası randevu saati vs. Tabi e nabiza kaydimiz olduğu için olabilir.
Sizin durum ne olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…