resmi nikahsız yaşayan kız

kesinlikle eminim ve biliyorum ki resmi nikah dini nikah olmadan zinadır asla kabul etmem.evleneceksem ikisinide yaparım .

??????? Bunun üstüne edecel laf yok zaten. Devlet nazarında evli olmak gayrimeşru birliktelik mi??? Adamın birinin aldım verdim aldım verdim demesi devletin verdiği hakların üstünde mi?!?? Cahilliğin bu kadarına pes.

Konu dini nikah resmi nikah tartışması değil arkadaşlar. Nikah duyurmak demektir. Amaç iki insanın birlikteliğini meşrulaştırmaktır. Eskiden bu dini nikahla yapılırmış. Ama artık kadının hakkını koruyabilecek bir hükmü kalmamış durumda çünkü erkeklerde bunun maneviyatını anlayacak kapasite yok. Kısacası erkeklerin uçkurlarını durdurmaya yetmiyor. Zaten artık resmi nikah olmadan yasak.. Önce resmi nikah...

Avrupa'da/ Amerika' da yaşasaydım ( evlenmem de evlenmemem de sadece bir tercih olacakti) evlenmezdim belki de. Orda da kaynana sorunları var. Ne evlenicem:KK53:
Ama burda sanki öyle bir seçeneğin yok, hele böyle benim gibi devlet memuru falansan adet neyse onu yapican:63:

evet karşımdakinin dini bilgisi olmayınca olmuyor bırakalım .

Peygamberimizin, "Nikahi duyurun ve onu camilerde yapin" Hadis-i Serifinden haberiniz var mi?
Birinin dini bilgisine laf etmeden once 2 kere dusun bundan sonra.
Sacma sapan bi yerden rastgele duydugun yanlis bilgiyi oyle bir ozguvenle savunuyorsun ki, takdire sayan.
Ne olursun kendin icin bunu bi arastir.
Bi daha boyle komik durumlara dusme nolur

Hey allahim yazdim yazdim sildim....resmi nikahi olup dini nikahi olmayan zina mi yapiyormus simdi oylemi? Sadece imam nikahi olanlar ne oluyor peki? Size ne insanlarin zinasindan kisi ne isterse yasar eger gunahsa merak etmeyin size yazilmaz

U uzun kirpik baska birinin yasami hakkinda actigin konudan ve aldigin yorunlardan mutlu musun bekledigin cevabi aldin mi?zina yapiyorlarmis cogunluga gore ee sen ne yapacaksin su durumda eline ne gecti

Back
X