- 13 Haziran 2015
- 5.902
- 19.464
- 448
- Konu Sahibi uzun kirpik
evet karşımdakinin dini bilgisi olmayınca olmuyor bırakalım .ilan sarti yok mudur
Bosuna tartisiyormusuz
Dagilalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet karşımdakinin dini bilgisi olmayınca olmuyor bırakalım .ilan sarti yok mudur
Bosuna tartisiyormusuz
Dagilalim![]()
neden bu kadar bı yerlerın agrıdı kıAyy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazim
kesinlikle eminim ve biliyorum ki resmi nikah dini nikah olmadan zinadır asla kabul etmem.evleneceksem ikisinide yaparım .
Peygamberimizin, "Nikahi duyurun ve onu camilerde yapin" Hadis-i Serifinden haberiniz var mi?evet karşımdakinin dini bilgisi olmayınca olmuyor bırakalım .
arkadaşlarımla yaşıyordum önceden
daha sonra erkek arkadasımla yaşamaya başladım. ee n'olmus?
neden bu kadar merak ettın, laf olsun torba dolsun mu yani olay?
Boyle kaltaklarin oldugunu dusunce dayanamadmneden bu kadar bı yerlerın agrıdı kı
bu kadar bedduaya gırdın?
sana ne kazandırırdı veya kaybettıirdi? zina seklınde düşünüyorsun ama küfür edıyorsunBoyle kaltaklarin oldugunu dusunce dayanamadm
Lütfen terbiyeli olun kimseye bu şekilde küfretmeye hakkınız yokBoyle kaltaklarin oldugunu dusunce dayanamadm
evet karşımdakinin dini bilgisi olmayınca olmuyor bırakalım .
Birinin dini bilgisine laf etmeden once 2 kere dusun bundan sonra.Peygamberimizin, "Nikahi duyurun ve onu camilerde yapin" Hadis-i Serifinden haberiniz var mi?