Şampuan ve Saç Kremleri Restorex Anzer Bitkileri Ve Ballı Şampuan

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
BUGÜN YENİ ÇIKMIŞ OLAN BU ŞAMPUANI GÖRÜNCE DAYANAMADIM HEMEN ALDIM ACABA ARANIZDA ALIPDA DENEYEN VARMI KOKUSUNA BAKINCA ZATEN HEMEN SEPETE KOYDUM bu şampuandan umudum çok daha denemedim ama zamanla buraya deneyipde yazmanızı isderim gerçekden iddaalı bir ürüne benziyor tüm saçlar için uygun serisi var kepekli saçlar boyalı kuru saçlar dökülen saçlar ince telli yağlı saçlar normal saçlar şampuan konusunda takıntılıysanız mutlaka deneyin bende yeni gördüğüm ürünleri denemeden geçemem açıkcası yorumlarınızı bekliyorum

Restorex Anzer
Anzer, Karadeniz’in en nadide bitki türlerine ev sahipliği yapan, dünyaca ünlü yaylamızdır. Anzer’e has 90 çeşit bitki yaylanın 2500 – 3000 m yükseklikteki florasında yetişir ve bu bitkiler şifalı Anzer Balı’nın kaynağıdır. Restorex Anzer, yaylanın sunduğu eşsiz doğal kaynakları saçlarınızın doğal ışıltısı ve bakımı için birleştirdi. %100 Doğal Anzer Yaylası bitkileri ve bal ile saçlarınıza sağlık ve parlaklık katın!

YENİ ŞAMPUANINIZ RESTOREX İLE SAÇLARINIZA ALTIN DOKUNUŞ

Anzer Yaylası'nın endemik bitkilerinin ve balın sağlık kattığı Restorex ile saçlar artık daha sağlıklı, daha canlı ve daha göz alıcı…

Bakımlı, sağlıklı ve göz alıcı saçlara sahip olmak her kadının hayali… Yoğun kimyasal işlemler, mevsim değişiklikleri, stres gibi nedenler yüzünden saçlar artık çok daha kolay yıpranıyor, canlılığını ve parlaklığını kaybediyor. Ancak saç bakımında kadınların artık doğal ve mucizevi bir yardımcısı var: Restorex…

Faydası saymakla bitmeyecek kadar çok olan adeta doğal şifa kaynağı Anzer bitkilerinin ve balın mucizesi artık kadınların saçlarına yeniden hayat verecek.

$saclariniza-altin-dokunus-3531990_58_o.webp

bu şampuanı almayanlar hata yapmış 10 gündür kullanıyorum böle bir etkiye şaşırdım saçlarım yağlanmıyor dolgun görünüyor pembesini dökülmeye karşı olanını kullanıyorum saçlarım banyo sonrası 2 3 tel dökülüyor bu mucize gibi bişey kokusu zaten ballı bazılarına ilaç gibi kokabilir ama doğal bitki kokusu baskın rengide açık sarı bal rengi bi şampuan bunu bıoblas firması üretiyor buda güvencimi sağladı üstelik fiyatlarda uygun ben 7 tl ye aldım kampanyadan isderse 17 olsun alıcam inş. sonradan saçım alışıpda etkisini yitirmez ama herkese denemesini tavsiye ediceğim bir şampuan oldu:21:

Ben de kuru ve yıpranmış saçlar için olanını aldım.3.kullanışım yani etkisini net söylemek için erken ama şaçlarım yumuşak ve güzel kokuyor.Tamir edici etkisi anca 1aylık kullanımdan sonra hissettirir kendini.Ama kremi o kadar da iyi değil sanırım ya da belki etkisi kuvvetlidir ama banyoda saçlarımı yumuşacık yapmıyor taranmıyor saçım banyoda.Banyodan çıkınca tarıyorum.Bazı kremler banyodayken sürünce saçtan su gibi akıyor kayıyor saçlarım.Bu öyle değil.Ama şampuanı güzel

merhaba herkese; bende 2 aydır kullanıyorum Yeni çıkan Restorex şampuanı saç dökülmesine karşı olan çok hoşuma gitti saçlarımı çok güzel koruyo çok memnunum.Bitkisel olması halınde kokusu çok hoşş saçtada güzel kokuyor herkesin denemesini öneririm mutlu günler.hoşçakalın....

merhaba herkese; bende 2 aydır kullanıyorum Yeni çıkan Restorex şampuanı saç dökülmesine karşı olan çok hoşuma gitti saçlarımı çok güzel koruyo çok memnunum.Bitkisel olması halınde kokusu çok hoşş saçtada güzel kokuyor herkesin denemesini öneririm mutlu günler.hoşçakalın....

kullanmak için aldım ama içindekiler kısmına baktıysanız zararlı olan ne varsa koymuşlar içine evde farkettim,sodyum sülfat,tea,mea vs.vazgeçtim şimdi

Restorexs boyalı saçlar için olanını 1 ay kullandım , saçlarımda dökülmeyi tamamen kesti , hacim kazandırdı ben çok beğendim. Tavsiye ederim.

Slm arkadaşlar bende tv,de reklamını gördüm. Saçları hızlı uzatan sarmaşık özlü ince telli saçlar için olanını aldım . Yeni kullanmaya başladım saçları yumuşacık yapıyor ve kokusu güzel bakalım uzamasına etkisi olacak mı ? Saçlarım zor uzuyor.

Merhaba, arkadaşlar. Restorexi uzun zamandır kullanıyorum ve en son marketten hızlı uzayan saçlar için olanı ( ve sanırım yeni çıkmış bu seri.. ) aldım. Dökülmeyi önlediği gibi saçının daha çabuk uzamasını sağladı. Başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten uzamasını destekledi diyebilirim. Saça kattığı yumuşaklık için bile deneme değer.. Kesinlikle reklam değil süper bir şampuan ve limden geldiği kadar herkesle paylaşıyorum.

Anzer serisi kaldırıldı. yerine etkinliği arrtıtılarak Hızlı uzama etkili olan seri çıktı ve gerçekten daha etkili.

Restorex in anzer serisi artık yok. Marketteki kız söyledi. Şuan hızlı uzama etkili olan serisi çıkmış.Ben aldım şimdilik memnunum. değişklikleri paylaşacağım.

Restorex in anzer serisi artık yok. Marketteki kız söyledi. Şuan hızlı uzama etkili olan serisi çıkmış.Ben aldım şimdilik memnunum. değişklikleri paylaşacağım.
Canım çok geçmiş üstünden ama daha yeni araştırıyorum. Memnun kaldın mı uzama oldu mu saçlarında?

hala kullanıyor musunuz restorex ??

hala kullanan memnun olan varsa yazabilir mi lütfen :110:

Arkadaslar merhaba ben at sampuanini yurtdisindan getirttim turkiyede bulamadim maalesef benim saclarim avuc avuc dokulur ve yikadigimin aksami yaglanmaya baslar genelde cok fazla sey denedim at sampuanini Evrim akinin programında duymuştum bide bunu deniyelim dedim sampuani 2.kez dun kullandim hala dolgun saclarim ve daha iki kez kullanmama rağmen dökulmesi inanilmaz azaldı.. ben cok fazla yalan yanlis oneri kurbani oldugum icin inanmadigim kendim deneyip sonuclarini gormedigim hicbirseyi onermem.. eger dokulmeniz fazlaysa gonul rahatligiyla oneririm ..

Kizlar cok pardon ya at sampuani konusuna yazarken yanlislikla buraya yazmisim telefonda oluyo boyle hatalarr :17:

Back
X