• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Retrakte kolumella problemi, revizyon burun

Mehfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
98
Arkadaşlar şimdi ve bu konu için bikac tane daha konu açmıştım şimdi benim problemim şu ki 2 kez ameliyat oldum 1. Ameliyatimda burnum çok değişmedi aşırı doğal sırtında Kemer oluştu burun ucun yine bu tık düşük gibiydi burun sirtim kalındı vs çok değişmediği içinde beni psikolojik olarak etkilemedi yani ozguvenim hala vardı ama revizyon düşünüyordum istediğim sonucu alamadığım için bu arada önden değilde yandan daha çok rahatsız ediyordu burnum eski halide kemerli olduğu için o Kemer bana batiyordu neyse gittim revizyon oldum bu kez asla yuzume alışamadım burunu benimseyemedim ben sadece burun sırtı dümdüz olsun istiyordum doktora da böyle söyledim o yüzden odak similasyon ve hep yandan baktık karar verdik. Şu anda ise yandan güzel problemim yok ama önden garip duruyor yandan kalkık olmamasına rağmen önden kalkık duruyor burun delik eşitsizliğin var ve o içime sinmeeyen şeyi buldum kolumella retrakteymis kolumella alt kısmı içerde olduğu için burnum önden güzel durmuyor. Bu durumu yaşayan var mı bu ameliyatla düzelir mi çünkü önden asla beğenmiyorum kendimi ve alisamiyorum. Estetik facialarindaki burunlae gibi hissediyorum ozguvenim falan yerlerde resim ekliyorum dürüst yorum yaparsaniz sevinirim hepinizin yorumu önemli sonuçta dışardan bı gözsünüz benim için.size her açıdan fotoğraf bıraktım. Son 4 tanesi ise eski hali kiyaslamaniz adına eski halinide biraktim

Eklentiler

• IMG-20260122-WA0005.webp
    IMG-20260122-WA0005.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 574
  • IMG-20260122-WA0004.webp
    IMG-20260122-WA0004.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 562
  • IMG_20260119_171211.webp
    IMG_20260119_171211.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 552
  • IMG-20260113-WA0008.webp
    IMG-20260113-WA0008.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 550
  • IMG-20260113-WA0006.webp
    IMG-20260113-WA0006.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 549
  • IMG-20260104-WA0003.webp
    IMG-20260104-WA0003.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 543
  • IMG-20251227-WA0015.webp
    IMG-20251227-WA0015.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 531
  • IMG_20251202_164533.webp
    IMG_20251202_164533.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 520
  • IMG-20251128-WA0008.webp
    IMG-20251128-WA0008.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 500
  • Screenshot_2023-09-24-22-01-55-895_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-09-24-22-01-55-895_com.whatsapp.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 503
  • Screenshot_2023-09-24-22-00-33-521_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-09-24-22-00-33-521_com.whatsapp.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 487
  • Screenshot_2023-09-24-22-03-06-803_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-09-24-22-03-06-803_com.whatsapp.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 489
  • Screenshot_2024-12-09-15-39-54-480_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2024-12-09-15-39-54-480_com.whatsapp.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 572
Burun deliği konusunda katılıyorum istememenize rağmen neden yapar doktor? Uç kısmı bence biraz kalkık yinede ben önceki burnunuza göre daha çok yakıştırdım yüzünüze. Estetik facia diyemem daha kötülerini gördüm malesef burada...ve çilleriniz çok tatlı ☺️

burun ucu kalkık yapılmış önden delik görünümün bu kadar belirgin olmasının sebebi bu bi de dediğiniz gibi columellanın geride kalması var. genel anlamda burun sırtının şu andaki hali yüzünüze daha çok yakışıyor eğer çok rahatsız oluyorsanız tip rotasyonu indirilir önden delik görünümünü iyileştirmek adına. bunlar kendi düşüncelerim bilgim yok. ben de revizyon araştırma sürecindeyim

Burun deliği konusunda katılıyorum istememenize rağmen neden yapar doktor? Uç kısmı bence biraz kalkık yinede ben önceki burnunuza göre daha çok yakıştırdım yüzünüze. Estetik facia diyemem daha kötülerini gördüm malesef burada...ve çilleriniz çok tatlı ☺️
Burun deliği konusunda hiç konuşmadık bile yani önden planlamamistik bana yandan güzel olursa önden de olur diye düşünmüştüm ama hata yapmışım. Çok tesekkur ederim ❤️

burun ucu kalkık yapılmış önden delik görünümün bu kadar belirgin olmasının sebebi bu bi de dediğiniz gibi columellanın geride kalması var. genel anlamda burun sırtının şu andaki hali yüzünüze daha çok yakışıyor eğer çok rahatsız oluyorsanız tip rotasyonu indirilir önden delik görünümünü iyileştirmek adına. bunlar kendi düşüncelerim bilgim yok. ben de revizyon araştırma sürecindeyim
Bende suanki burun sırtını seviyorum sorun ucunda maalesef ve bu düzelir mi emin değilim 🥹

Kac ay oldu bu arada. Bence güzel kaldırmış burnunuzu. size de yakışmış. önden bazen burunlar etli burun sırtı daha geniş duruyo, sizinki çok değil bence absürt durmuyor 3. Ameliyatta daha kötü sonuç alırsanız çok daha yıpratıcı olur doktorunuz onerirse belki kortizon yapar incelebilir çok az da olsa. Bence gayet havalı bir burnunuz var . Olmayınca olmuyo bugün bir cafeye gittim bazılarının burnu Bebek gibi olmuştu çok güzeldi estetikleri. İnan bana oturan 15 kişide burun estetiği vardı ben direk anlyoorum artık bazıları yine başarısızdı. Burun ne kadar uzunsa öne doğru olmuyor. Ne kadar büyükse olmuyo falan filan işte . Bende beğenmiyorum ama kabullenmeyi seçiyorum

seni çok iyi anliyorum aynı sorun bende de vardı revizyon dan sonra maalesef yine tam olarak düzelmedi
Senin şansın burun ucu uzun değil ve burun kalkıklıgı güzel .ben ufak sorunlar hariç burnunda çok büyük sorun görmüyorum.
Ben olsam eletmezdim daha

Kac ay oldu bu arada. Bence güzel kaldırmış burnunuzu. size de yakışmış. önden bazen burunlar etli burun sırtı daha geniş duruyo, sizinki çok değil bence absürt durmuyor 3. Ameliyatta daha kötü sonuç alırsanız çok daha yıpratıcı olur doktorunuz onerirse belki kortizon yapar incelebilir çok az da olsa. Bence gayet havalı bir burnunuz var . Olmayınca olmuyo bugün bir cafeye gittim bazılarının burnu Bebek gibi olmuştu çok güzeldi estetikleri. İnan bana oturan 15 kişide burun estetiği vardı ben direk anlyoorum artık bazıları yine başarısızdı. Burun ne kadar uzunsa öne doğru olmuyor. Ne kadar büyükse olmuyo falan filan işte . Bende beğenmiyorum ama kabullenmeyi seçiyorum
Benim 5 sene oldu artık sanırım tüm odemler vs girmiştir bu son hali artık değişeceğini sanmıyorum :) ya çok kolay gibi geliyor ama maalesef çok zor bi surec aslında psikolojik olarak özellikle. Bende direk görünce anlıyorum bazen çok güzel bazen kötü burunlar denk geliyor sanırım birazda şans isi bu 🥹

seni çok iyi anliyorum aynı sorun bende de vardı revizyon dan sonra maalesef yine tam olarak düzelmedi
Senin şansın burun ucu uzun değil ve burun kalkıklıgı güzel .ben ufak sorunlar hariç burnunda çok büyük sorun görmüyorum.
Ben olsam eletmezdim daha
Bende mukemmelliyetcilik var sanırım ya bu yeri olmayınca o burun hiç olmamış gibi kusurlu gibi kabullenmeye calissamda zor oluyor psikolojik olarak çok yıprandım gerçekten 🥹

Çok uzun zaman olmuş ama kafanda bu konu hala bitmemişse yaptır elbette değişebilir cidden istediğin sonucu da alabilirsin belki zaten çok bir kusur da yok burnunda doktora çok iş düşmeyecek 😅

Bu burun yasanilabilir bı burunmu peki sizcee 🥹

Kötü mü duruyor hayır göze batıyor mu hayır ama daha güzel yapılabilirdi. Dr doğaldan çok uzaklaşmak istememiş

Bu bile bana yapay geliyor aslında size doğal mi geldi :)

İçin rahat olsun çok güzel gayet yakışmış sana maşallah

Benim de burnum sizinki gibi doktor inecek diyor 36gun oldu doktora olan inancım sarsıldı su anda.

Rinoplasti olmadığım için çok anlamam ancak arayış içindeyim baya bir araştırıyorum, fotoğrafları görmeyince facia falan deyince gerçekten kötü bir şey bekliyordum, hiç de beklediğim gibi görüntüler çıkmadı ben burnunuzu aksine çok beğendim hatta bunu mu beğenmediğinizi sorguladım, burnunuzun kavisi çok güzel verilmiş kemer hiçbir şekilde yok, ucu da bence top gibi kalkık çok hoş yapılmış tam benim istediğim gibi, ve önden bakınca 2.ameliyatınızda kalın burnunuz inceltilmiş çok hoş olmuş, sadece minimal burun deliği eşitsizliği var o da çok dikkatli bakınca başınızı kaldırınca belli oluyor, canınızı sıkmayın 🌸

Ya bnde estetik oldum burunumun içi şişmi yaramı anlamadım 7. Günümdeyim ve çok korkuyorum ne olabilir acaba

Rinoplasti olmadığım için çok anlamam ancak arayış içindeyim baya bir araştırıyorum, fotoğrafları görmeyince facia falan deyince gerçekten kötü bir şey bekliyordum, hiç de beklediğim gibi görüntüler çıkmadı ben burnunuzu aksine çok beğendim hatta bunu mu beğenmediğinizi sorguladım, burnunuzun kavisi çok güzel verilmiş kemer hiçbir şekilde yok, ucu da bence top gibi kalkık çok hoş yapılmış tam benim istediğim gibi, ve önden bakınca 2.ameliyatınızda kalın burnunuz inceltilmiş çok hoş olmuş, sadece minimal burun deliği eşitsizliği var o da çok dikkatli bakınca başınızı kaldırınca belli oluyor, canınızı sıkmayın 🌸
Sizce o asimetri için tekrar ameliyat olmalimiyim ameliyata değer mi dışardan bakınca kötü durmuyor mu burnum🥹

Back
X