• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Retrakte kolumella problemi, revizyon burun

Sizce o asimetri için tekrar ameliyat olmalimiyim ameliyata değer mi dışardan bakınca kötü durmuyor mu burnum🥹
Tabi yine sizin düşünceniz ama bence olmayın kesinlikle kötü durmuyor ben çok dikkatli bakınca fark ettim, ilk halindeki gibi olsa revizyon düşünebilirsiniz gerekliymiş derdim, ikinci ameliyatınızla gayet düzelmiş güzel olmuş, böyle ufak kusurlar için tekrar ameliyat masasına yatıp o acıyı en baştan çekmeye değmez, üstelik ben doktorların böyle minimal bir şey için de revizyon yapacaklarını sanmıyorum 🌸

Tabi yine sizin düşünceniz ama bence olmayın kesinlikle kötü durmuyor ben çok dikkatli bakınca fark ettim, ilk halindeki gibi olsa revizyon düşünebilirsiniz gerekliymiş derdim, ikinci ameliyatınızla gayet düzelmiş güzel olmuş, böyle ufak kusurlar için tekrar ameliyat masasına yatıp o acıyı en baştan çekmeye değmez, üstelik ben doktorların böyle minimal bir şey için de revizyon yapacaklarını sanmıyorum 🌸
O kadar iyi geldi ki soyledikleriniz çok teşekkür ederim ❤️

Aynı sorun bende de var ben siz olsaydım 3.ameliyatı olmazdım sanırım. Dediğinizi anladım ama bence yüzünüze çok yakışmış ve çok hafif retrakte olduğu için dikkat çekmiyor.Yine de siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın tabii ki.Sadece çok güzel görünüyorsunuz ve o küçük detay gözüme hiç çarpmadı bilin istedim.Kendinize yüklenmeyin boş yere💘Eğer psikolojinizi çok etkiliyorsa önce bir psikiyatrdan yardım alın düzelmezseniz revizyon için düşünürsünüz.Erkan Soylu ve Şaban Çelebi bu konularda iyidir.Ben de kendilerini düşünüyorum ama henüz karar vermedim kime olacağımı.Dua bekliyorummm size de mutlu olmanız için dua yolluyorummm

Sizin burnunuzu merak ettim açıkçası. Psikolojik olarak zorladı ama aynı zamanda algimda yok sanırım yani burnum hakkında bi fikrim yok o yüzden dışardan nasıl göründüğünü burdan sormak istedim gerçekten deliklerimin asimetriligi yada garip görünen bişey yok mu ? Bu arada Şaban Çelebi yabancı sitelerde puanı çok düşük çok fazla şikayeti var ama Erkan soylu gerçekten basarili .paylaşmak isterseniz özelden fotoğrafınızı gönderebilirsiniz görmek isterim

Sizin burnunuzu merak ettim açıkçası. Psikolojik olarak zorladı ama aynı zamanda algimda yok sanırım yani burnum hakkında bi fikrim yok o yüzden dışardan nasıl göründüğünü burdan sormak istedim gerçekten deliklerimin asimetriligi yada garip görünen bişey yok mu ? Bu arada Şaban Çelebi yabancı sitelerde puanı çok düşük çok fazla şikayeti var ama Erkan soylu gerçekten basarili .paylaşmak isterseniz özelden fotoğrafınızı gönderebilirsiniz görmek isterim
Şu an paylaştığım halinden çok daha iyi biraz uzadı, düştü, şişler indi, sırtı güzel ama ucundaki çekilme kısa gösteriyor burnu, atmak bana iyi gelmiyor ama sizinkinden daha kısa bir burun ve retraksiyon daha belirgin öyle söyleyeyim

Siz kime revizyon olacaktınız? Bi de bunlar hangi yabancı siteler. Ben de memet yazarla görüştüm, başarılı bir doktora benziyor, iletişimi ve insanlığı da iyi. Çok zor bir süreç çok üzülüyorum 😔

Ben henüz revizyon için doktor bulamadım güvenemiyorum da. Yabancıların doktorlar hakkında yorumları var ameliyat olup asla onermedikleri doktorlar kırmızı listede olan doktorlar. Bı arkadasim bahsetmisti banada oraları çok iyi biliyor o. Evet Mehmet yazarı bende duydum revizyonda başarılı duruyor zor vakalari da yapuyir

Ayyy ben de şaban çelebiyi düşünüyordum revizyon üçün. Fiyatı da uygundu. Şimdi sizin mesajı grounce korktum. Lutfen arkadaşlar şaban çelebi ve ya erkan soyluya revizyon olup memnun kalan ya da kalmayan varsa bilgilendirsin bizi.

Back
X