- 19 Şubat 2022
- 15
- 3
- 6
- Konu Sahibi catloverrr333
Merhaba herkese iyi akşamlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var ve sizin fikrinizi almak istedim.Şu an 2 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşımın geçmişini çok fazla kurcalıyor ve kıskanıyorum saçma bir şekilde.Her detayını öğrenmek istiyorum soruyorum verdiği cevaptan memnun olmuyorum kavga ediyoruz vs.Araştırdığımda yaşadığımın durumun retroaktif kıskançlık yani geriye dönük kıskançlık olarak adlandırıldığını öğrendim.Gerçekten çok sinirim bozuk hiç normal bir durum olmadığının farkındayım ve içinde bulunduğum durum beni çok bunaltıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Geçmişimi düşündüğümde sevgilimden daha fazla şey yaşadığımı biliyorum,ama kalbime söz geçiremiyorum.Zamanında sevgilim geçmişi hakkında ayrıntı vermedi hep geçiştirdi yapmadım etmedim dedi ama ben zorladım ve anlattığında güvenim de kırıldı açıkçası.Ama keşke hiç olayları deşmeseymişim bir şey öğrenmeseymişim
Bu durumu başka yaşayan varsa nasıl aştınız sizce nasıl bir yol izlemeliyim bir psikologdan yardım almayı düşünüyorum son çare
(