Reva mı bu şimdi?

Evet işte önceden annem hep söylerdi. Anneme kızardım. Sonradan anlıyorum yasitlarim varken neden.... Dengim değilki

Allah rahmet eylesin. Üzüldüm çok.. Tavsiyelerinize uyacağım

Aşağılamak değil de. Şuan bilerek beni üzüyorsun farkındayım. Bunu yapmaya hakkın yok diyebilirsiniz.

Kendini hatırlacak bişey yaptığında hatırlamıyormuş gibi yap
Kesinlikle artık öyle yapacağım. Kaşığı falan önüme fırlattı bı kaç kere atma şunları dedim başkalarının yanında ağladı farkında değilmiş,sonra yapmaya devam etti. Derdini anlayamadım. Daha birçok şey. Görmezden geldikçe ben şöyleyim ben böyleyim. Sesini yükseltiyor,bişey ikram ediyor herkese. Yani enerjimi emiyor bilerek yapıyor. Meğer ne şişirmiş içimi. Artık gitmiyorum bir yere o var diye. Hakkınızı helal edin paylaşmak istedim.

Aşağılamak değil de. Şuan bilerek beni üzüyorsun farkındayım. Bunu yapmaya hakkın yok diyebilirsiniz.
Üzülmemi istiyor ve bilerek yapıyor, bir de açıkça söylersem amacına ulaşmış olur. Ben de bunu istemem. Tavır koydum yüzüne bakmadım bir süre ve bugün geldi beni konuşturmaya çalıştı şirin şirin hareketler. Ama karakterini anladım, sohbet etmem bahaneyle kaçarım bitti yani.

Düzenledim, bir daha oku
Tamam canım. İşte yine aynısını yapar,uzak durmak en iyisi. Bazen gözden çıkarmak lazım ya... Kimsenin stres topu değilsin...

Aslında şey anlamında söyledim üzmeye çalışıyorsun ama farkındayım. Bazı insanlara söylemediğinde ezmeye devam ediyor. Ama dediğiniz gibi uzaklaşmak en iyisi

Yarın en yakın çocukluk arkadaşımın düğünü var. Muhtemelen o abla da gelecek aynı mahallede olduğumuz için....Gitmesem olmaz... Of. Kendime sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…