- 30 Ocak 2014
- 4.724
- 9.696
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Evet işte önceden annem hep söylerdi. Anneme kızardım. Sonradan anlıyorum yasitlarim varken neden.... Dengim değilki26 yaşında biriyle 40 yaşında biri nasıl bu kadar Samimi olur ben anlayamıyorum. Hani seversin dertleşirsin de arkadaş nasıl olunur. Tutmaz ki hayata bakışınız, enerjiniz ne diyeyim sosyal medyanızda da tutmak zorunda değilsiniz
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm çok.. Tavsiyelerinize uyacağımKıskanç işte çoğu insanda kıskançlık var 50 60 70 yaşındaki teyzeler dedeler bile 20 yaşındaki gençleri kıskanıyor çekemiyor .O yüzden kimseye hayatını anlatma bunlar nazarlarıyla insanı mezara bile sokar bu genç yaşta .Benim çok güzel bir kuzenim vardı amine gülşenin aynısı fiziği 175 boy öyle bir güzel kızdı .Ve maddi durumu iyi tvlerde röportaj veren falan bir sevgilisi vardı o zamanlar herkes kıskanıyordu kızı instagram fotolarını açıp bakıyorlardı dedikodu yapıyorlardı kızın karakteri de çok güzeldi 24 yaşında epilepsi hastalığı çıktı birden uykuda kalp krizi geçirip hayata veda etti.Ben kesinlikle nazara inanıyorum artık insanlara hiçbi şeyini anlatma .
E englishmaster kusura bakmayın halbuki yanitlamisim,yorumları baştan okurken cevap vermedim sanmıştım.Üzüldüm ya Allah rahmet eylesin... Oyleler maalesef. Anlatmamak en iyisi... Beni üzen nokta da bu,bana destek olurken başkasinin yanında böyle davranıyor. Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için
Kesinlikle. Bugün takipten çıktım. Sosyal medyamda olması hataymis. Ay öyle rahatım ki,eleştiren yok negatif biri yok. Yorumunuz için teşekkür ederimseni aşağı çeken herkese yol verrr
Aşağılamak değil de. Şuan bilerek beni üzüyorsun farkındayım. Bunu yapmaya hakkın yok diyebilirsiniz.Bu konudakine benzer biri benim de etrafımda var. Aslında ağzını kapatacak bir çok şey söyleyebilirim, ortamda her şeyin cevabını verebilirim. Ama işte nazar olur, büyük konuşursam başıma gelir, bana yakışmaz gibi sebeplerden çenemi kapalı tutuyorum. Ve bu çok zor. Sanki cevap vermekten aşağılamaktan acizmiş gibi davranabilmek…
Kesinlikle artık öyle yapacağım. Kaşığı falan önüme fırlattı bı kaç kere atma şunları dedim başkalarının yanında ağladı farkında değilmiş,sonra yapmaya devam etti. Derdini anlayamadım. Daha birçok şey. Görmezden geldikçe ben şöyleyim ben böyleyim. Sesini yükseltiyor,bişey ikram ediyor herkese. Yani enerjimi emiyor bilerek yapıyor. Meğer ne şişirmiş içimi. Artık gitmiyorum bir yere o var diye. Hakkınızı helal edin paylaşmak istedim.Kendini hatırlacak bişey yaptığında hatırlamıyormuş gibi yap
Üzülmemi istiyor ve bilerek yapıyor, bir de açıkça söylersem amacına ulaşmış olur. Ben de bunu istemem. Tavır koydum yüzüne bakmadım bir süre ve bugün geldi beni konuşturmaya çalıştı şirin şirin hareketler. Ama karakterini anladım, sohbet etmem bahaneyle kaçarım bitti yani.Aşağılamak değil de. Şuan bilerek beni üzüyorsun farkındayım. Bunu yapmaya hakkın yok diyebilirsiniz.
İşte bulaşmak istiyorlar insanlar demek ki... Oralı olmamak en iyisi işte bazen buramıza geliyor ama sus sus.Üzülmemi istiyorsa ve bilerek yapıyorsa amacına ulaşmış olur. Ben de bunu istemem
Kesinlikle.Dert değil. Uzak durmak en iyisi.
Düzenledim, bir daha okuİşte bulaşmak istiyorlar insanlar demek ki... Oralı olmamak en iyisi işte bazen buramıza geliyor ama sus sus.
Üzülmemi istiyor ve bilerek yapıyor, bir de açıkça söylersem amacına ulaşmış olur. Ben de bunu istemem. Tavır koydum yüzüne bakmadım bir süre ve bugün geldi beni konuşturmaya çalıştı şirin şirin hareketler. Ama karakterini anladım, sohbet etmem bahaneyle kaçarım bitti yani
Tamam canım.Düzenledim, bir daha oku
Aslında şey anlamında söyledim üzmeye çalışıyorsun ama farkındayım. Bazı insanlara söylemediğinde ezmeye devam ediyor. Ama dediğiniz gibi uzaklaşmak en iyisiÜzülmemi istiyor ve bilerek yapıyor, bir de açıkça söylersem amacına ulaşmış olur. Ben de bunu istemem. Tavır koydum yüzüne bakmadım bir süre ve bugün geldi beni konuşturmaya çalıştı şirin şirin hareketler. Ama karakterini anladım, sohbet etmem bahaneyle kaçarım bitti yani.
rica ederim mutlu ol hepp:)Kesinlikle. Bugün takipten çıktım. Sosyal medyamda olması hataymis. Ay öyle rahatım ki,eleştiren yok negatif biri yok. Yorumunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?