- 30 Ocak 2014
- 4.724
- 9.696
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
Önceden samimi olduğum bir abla vardı,zamnla uzaklaştım. Uzaklaştığımi bildiği için sürekli bir ortamda kavga çıkarmaya müsait davranışlar yapıyor. Zaten annem gorusmemi hiç istemezdi dinlememistim ve anneme kızardım.. ne kadar haklıymış. Önceden ihtimal vermezdim ama kadın sürekli beni baskılamaya ve ezmeye calisiyormus,normalde kaslarını aldirmayan kadin benle olacağı zaman aldırıp gelirdi. Bir sevgilim vardi bahsederdim... Yaşım gençti,herkes hemen eğlenecek diye bir şey yok. Paylaşmıştım... Normal karşılarken toplum içinde diyordu ki "evlenmediniz ki o çocuk seni oyaliyo bence" başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Fizigimle alay etmeler... Gulmeler. Hayayimdan çıkardım. Hiç laf dalaşına girmeden. Canımı yaktı. Bunları bahsettiğim de 40 yaşında bir kadın... Mesafe koyduğum halde,kendini göstermeye çalışıyor. Otururken mecburi bir ortamda birden dönüp bakıyor
anlayamadım. Yani bu insanlar ne istiyor,sosyal medyada maalesef ekli. İnsan insanın gerçekten imtihanidir. Ve ne söylesem hayır yanlış hep kendi biliyor en iyisini..... Paylasmak istedim ama gerçekten sabrımı taşıriyor. Ders çalışıyorum,başka şeylerle ilgileniyorum,başka kişilerle vakit geçiriyorum. Kendini hatırlatacak bir şey yapıyor. Toksik insan