Benim önceki ameliyatın bekleme süresi bitene kadar 120 falan olacak sanırımTural Bey için 70 bin duydum revizyon ücreti olarak.
Aman Allahim, sonucta bir burun buTural Bey için 70 bin duydum revizyon ücreti olarak.
Sonucun garantisi olsa neyse ama belirsizlik düşündürüyor:/Aman Allahim, sonucta bir burun bu
Cevabiniz icin teshekkur ederim. Siz kac kere ameliyat oldunuz daha once? Ve bu fiyati gecen sene mi soyledi, yoksa bu sene mi?Mehmet bey bana 45 bin fiyat verdi çok yüksek buldum. Aşırı sorunlu burunları bile yapiyor bütçeniz varsa düşünün bence.
Bir kez oldum memnun değilim. Geçen senenin sonlarına doğru sormuştum, her şey dahil bu fiyatı aldim. Burnumu fotolarda inceleyip ses kaydı atmıştı detaylı olarak, bütçeme uygun olmadığı için muayeneye gitmedim ama bu şekilde bile çok ilgili olduğunu belli etti. Maliyet olarak uygun bulsam düşünmeden ameliyat olurdum herhalde.Cevabiniz icin teshekkur ederim. Siz kac kere ameliyat oldunuz daha once? Ve bu fiyati gecen sene mi soyledi, yoksa bu sene mi?
Bazen revision ameliyatlar görüyorum, ciddi sorunlar olmadıkca ikinci kez bıçak altına yapmak o kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Benim geçekten ciddi sorunlarım oldu mecbur kaldım tekrar ameliyatlara. Eğer küçük bir şeylerse, hiç kafanıza takmayın derdim, dert etmeyin kendinizeBir kez oldum memnun değilim. Geçen senenin sonlarına doğru sormuştum, her şey dahil bu fiyatı aldim. Burnumu fotolarda inceleyip ses kaydı atmıştı detaylı olarak, bütçeme uygun olmadığı için muayeneye gitmedim ama bu şekilde bile çok ilgili olduğunu belli etti. Maliyet olarak uygun bulsam düşünmeden ameliyat olurdum herhalde.
Benim mandal burun deformitesi aşırı kıkırdak alımı olmuş sanırım burun kenarlarım yok resmen. Mecbur olucam ameliyat ama doktor konusunda net karar verip bütçe ayarlamam lazım.Bazen revision ameliyatlar görüyorum, ciddi sorunlar olmadıkca ikinci kez bıçak altına yapmak o kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Benim geçekten ciddi sorunlarım oldu mecbur kaldım tekrar ameliyatlara. Eğer küçük bir şeylerse, hiç kafanıza takmayın derdim, dert etmeyin kendinize
. Her ameliyatın riskleri var, ve öyle 100de 100 bir sonuç olmuyor.
Ashiri kikirdak alimiBenim mandal burun deformitesi aşırı kıkırdak alımı olmuş sanırım burun kenarlarım yok resmen. Mecbur olucam ameliyat ama doktor konusunda net karar verip bütçe ayarlamam lazım.
Onun dışında soylediklerinize katılıyorum, bence de ufak tefek şeylerden ameliyat düşünülmemeli ama işte benimki öyle değil maalesef.
Senin kaçıncı ameliyatın? Korkuyorum ya bir yandan da cidden zorAshiri kikirdak alimiayni sorundan muzdaripim. Kac kere ameliyata girdim. Haddime dushmez ama, bu konuda sakin acele etmeyin, butcenizi toplayin en iyi doktora ameliyat olun, cok ince bir ish gerektiriyor. InshAllah Rabbim size de, bana da en guzel shekilde bu sorunlarimizdan kurtulmak imkani verir.
Daha önce hangi doktorlara ameliyat oldun su anda da mandal burun deformitesi var mi
Evet, benim de bir tanidigim ona ameliyat olmuş, çok memnun. Ama malesef şu an fiyatlar astronomik, burnumu yaptırıcam diye, Allah korusun, böbreyimi satmam gerekiyor gibisindenMehmet yazara ameliyat olan 2 akrabam var onlarında 1 arkadaşı oldu etti 3 hepsi memnunmuş çok iyi bir doktor dediler ama onlar olalı 4 yıl oldu heralde o zaman çok uyguna olmuşlar şimdi fiyat baya uçmuş ünlenmiş dediler.çok ilgili şeker bir doktormuş yaptığı işlerde güzel görünüyor 1-2 tane olumsuz yorum hariç birşey bulamadım ben sanırım eğer maddiyatta anlaşırsak ona olucam.
Daha önce Türkiye dışında ameliyat oldum. Evet ciddi kıkırdak eskikliği varDaha önce hangi doktorlara ameliyat oldun su anda da mandal burun deformitesi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?