- 6 Ocak 2016
- 41
- 16
- 88
- Konu Sahibi Emine Hatun
-
bayan reklam yapmıyo whatsapptan konuştuk asıl reklamcı drlar belli istanbulun 2 kbbcisireklammı yapıyorsunuz
reklammı yapıyorsunuz
reklam muhabbeti ettiğim yok hanfendi..üstüste yeni üyelikler ve yine üst üste övgü dolu mesajlar görünce insan samimiyeti sorguluyor.Çünkü doktor arayışındayım ve bu benim için önemli.eren hocayı ve hastalarını tanısanız şurdaki reklam muhabbetini geri alırdınız.
reklam muhabbeti ettiğim yok hanfendi..üstüste yeni üyelikler ve yine üst üste övgü dolu mesajlar görünce insan samimiyeti sorguluyor.Çünkü doktor arayışındayım ve bu benim için önemli.
evet bende eren hocaya ameliyat oldum reklama ihtiyacı yok doktor arayışında olanlarda bi an önce ona gitsin derim fazla aramaya gerek yok:) zaten farkındaysanız eren hoca hakkıda bu forumda 2 başlık var yani reklam yapanlar belliSu bir gercek ki Eren beyin reklama ihtiyaci yok o xy dokrorlar gibi sayfadinda gelen müsteriyi yok karsiladim yok ameliyat ettim yok bu gün evine gönderiyoruz diye boy boy resimler yüklemiyor.
Bende Doktor ararken onu bu sayfada buldum iyikide ona gitmisim senelerdir Almanya da hicbir doktorun yapamafigini yapti .
Ben kendim Frankfurtta güzellik uzmaniyim ve bircok hastamin türkiyede ameliyatina sagit oldum adida bu sitelerde bolca gecen doktorlara!
ben sadece memnuniyetimi yazdim burda ister inanirsiniz ister inanmazsiniz !
Numaramida yazdim görmek isteyene resimlerimi gönderebilirim
Burun uclarini güzel yapamiyor dr eren bey gördügün burun uclarini hic begenmedim en güzel burun ucunu dr dilber yapiyor bence. Estetikte püf nokta zaten öncelikle burun ucu!!!evet bende eren hocaya ameliyat oldum reklama ihtiyacı yok doktor arayışında olanlarda bi an önce ona gitsin derim fazla aramaya gerek yok:) zaten farkındaysanız eren hoca hakkıda bu forumda 2 başlık var yani reklam yapanlar belli
benim burun ucum cok guzel oldu ama napcazBurun uclarini güzel yapamiyor dr eren bey gördügün burun uclarini hic begenmedim en güzel burun ucunu dr dilber yapiyor bence. Estetikte püf nokta zaten öncelikle burun ucu!!!
Senin fikrin tatlim renkler ve zevkler tartisilmaz. Burun ucum güzel dedigin burnunu göster bakalimbenim burun ucum cok guzel oldu ama napcazsize guzel burnunuzla mutluluklar diliyorum insanlarin burnuna hic begenmedim demek ayip baya
ben siz diye konusuyorum neyseSenin fikrin tatlim renkler ve zevkler tartisilmaz. Burun ucum güzel dedigin burnunu göster bakalim
Sonuca gelmen gerktigi yerde farkli seylere takilip kobuyu saptiriyorsun farkinda misin bencede neyse tatlimben siz diye konusuyorum neyse
Evet cok haklisin önce nefes dedigin gibi..Ben gördüm. Güzeldi burun ucu :) ama herşey 1 sene sonra tam olarak belli oluyor. Biraz da tercih meselesi. Kimisi yapıldığı belli olan iddialı burun ister, kimisi doğal olsun benim olsun der... Herkese önce nefes diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?