- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
Kızlar 2012 ameliyata karar vermıştim. Bu siteden araştırma yaptım ve kaç tane tavsiye edildiği doktorlarla görüştüm. 2 kere ameliyat geçirdim (2004- 2005 ) ama sonuçtan memnun kalmadım. Maalesef burnum derisi çok kalın o yüzden güzel sonuç çıkmayacağını anladım. Doktorların çoğu benden vazgeçti. Ameliyata uygun olmadığımı söylediler. Moralim çok bozulmuştu. Teoman Doğan ameliyata uygun olduğumu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Emre İlhan'la da görüştüm ama güzel sonuç olmayacağını söyledi. Selahattin Tulunay güzel küçük burun yapabileceğini söyledi. Cesaret edemedim. Bıraktım işi.
Şuan kesin ameliyata karar verdim. Yine burasını araştırdım. 2 yeni isim buldım Abdulkadir Göksel ve Salih Emre Üregen. Mail attım ve resimlerimi gönderdim. Abdulkadir Göksel şimdiye kadar dönüş yapmadı. Salih Emre Üregen düzeltmek için kaburga grefti alınabileceğini belirtti.
Şuan ya Teoman Doğan yada Salih Emre Üregen diye düşünüyorum.
Kalın deri sahipleri yorum yapabilir misiniz ? Gerçekten mi güzel sonuç çıkmayacak ?
Özellikle kalın deride başarılı başka cerrahlar var mı ?
Şuan kesin ameliyata karar verdim. Yine burasını araştırdım. 2 yeni isim buldım Abdulkadir Göksel ve Salih Emre Üregen. Mail attım ve resimlerimi gönderdim. Abdulkadir Göksel şimdiye kadar dönüş yapmadı. Salih Emre Üregen düzeltmek için kaburga grefti alınabileceğini belirtti.
Şuan ya Teoman Doğan yada Salih Emre Üregen diye düşünüyorum.
Kalın deri sahipleri yorum yapabilir misiniz ? Gerçekten mi güzel sonuç çıkmayacak ?
Özellikle kalın deride başarılı başka cerrahlar var mı ?