Revizyon ameliyat sonrası burun deliklerinde eşitsizlik.

Mucize2021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
8
3
1
Merhabalar. 2.5 yıl önce rahat nefes alamadığım için devlet hastanesinde ameliyat oldum. Estetik değildi. Zaten burnumun şekli güzeldi. Ancak doktor burnumdaki kıkırdağı kazımış, zamanla burnum çökmeye başladı. 1.5 ay önce revizyon ameliyatı oldum. Kaburga kıkırdağı işlemi yapıldı. Hem manevi, hem maddi olarak bu süreç beni zorladı. 1.5 ay geçmesine rağmen burun deliklerim eşit değil. Doktor ödem, şiş olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi. Ama bundan endileşeliyim iki kere ameliyat olan biri olarak. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba

maalesef seninle aynı mağduriyeti bende yaşadım kendisine 2 defa ameliyat oldum ve burnum daha da mahvoldu 3. ameliyatı başka bir Dr a olmayı düşünüyorum ama ciddi paralar isteniyor birde hiç biri garanti veremiyor bir Dr nasıl bu kadar başarısız bir ameliyat yapabilir aklım almıyor

Merhaba nostril retainer diye bir aparat var. Burun deliklerinin eşit olmasına yardımcı oluyormuş. Benim 1 ay 1 hafta olacak neredeyse. Tamponlar Çıktığından beri hiç çıkartmadan kullanıyorum. Daha 3 hafta kullanacakmışım. Ne kadar uzun kullanırsan o kadar iyi olur dedi doktor

maalesef seninle aynı mağduriyeti bende yaşadım kendisine 2 defa ameliyat oldum ve burnum daha da mahvoldu 3. ameliyatı başka bir Dr a olmayı düşünüyorum ama ciddi paralar isteniyor birde hiç biri garanti veremiyor bir Dr nasıl bu kadar başarısız bir ameliyat yapabilir aklım almıyor
sennin sıkıntın neydi ikinci kere oldun? sonrası nasıl daka kötü oldu burnun detaylı anlatır mısın rica etsem

sennin sıkıntın neydi ikinci kere oldun? sonrası nasıl daka kötü oldu burnun detaylı anlatır mısın rica etsem
İlk ameliyattan sonra burnumun üst kısmında ufak Bi çıkıntı oluştu birde iyileşme sürecinde icerde yapışma olmuştu esabil hocayla görüştüm ve 2. Ameliyatta o çıkıntıyi torpileyecegini söyledi 15 dk lik bir işlem dedi ve yine 1 saatlik ameliya aldı ama maalesef 2. Ameliyatı olmak hayatımın en büyük hatası oldu keşke 1. Ameliyattaki hatalarıyla kabullenseymisim dedim şuan burnumun sol tarafında çıkıntılı şişlikler sağ tarafında ise sebebini bilmediğim bir dikiş izi ve kendisine 3. Ay kontrolünde bu dikisi neden attığını sorduğumda verdiği cevap beni daha da şok etti beni salak yerine koyarcasina hani nerede dikis orada dikis yokki deyip inkar etti üstelik o torpliyecegini söylediği cikintida hala duruyor burun delikleri ise biri büyük biri küçük kaldı 1. Yılında görüşelim ufak Bi işlemle hallederiz dediği 3. Ameliyatı şuan başka Dr lar kaburgadan kıkırdak almak gerekebilir ve amaliyat 7 8 saatleri bulabilir diyorlar üstelik dikis izinin geçmeyeceğini ve sisliklerinde geçeceğine garanti vermiyorlar yani 3. Ameliyatim baya zorlu

Merhabalar. 2.5 yıl önce rahat nefes alamadığım için devlet hastanesinde ameliyat oldum. Estetik değildi. Zaten burnumun şekli güzeldi. Ancak doktor burnumdaki kıkırdağı kazımış, zamanla burnum çökmeye başladı. 1.5 ay önce revizyon ameliyatı oldum. Kaburga kıkırdağı işlemi yapıldı. Hem manevi, hem maddi olarak bu süreç beni zorladı. 1.5 ay geçmesine rağmen burun deliklerim eşit değil. Doktor ödem, şiş olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi. Ama bundan endileşeliyim iki kere ameliyat olan biri olarak. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba
Geçmiş olsun 2.ameliyati hangi Dr a oldunuz acaba birde ameliyatınız kac saat sürdü

İlk ameliyattan sonra burnumun üst kısmında ufak Bi çıkıntı oluştu birde iyileşme sürecinde icerde yapışma olmuştu esabil hocayla görüştüm ve 2. Ameliyatta o çıkıntıyi torpileyecegini söyledi 15 dk lik bir işlem dedi ve yine 1 saatlik ameliya aldı ama maalesef 2. Ameliyatı olmak hayatımın en büyük hatası oldu keşke 1. Ameliyattaki hatalarıyla kabullenseymisim dedim şuan burnumun sol tarafında çıkıntılı şişlikler sağ tarafında ise sebebini bilmediğim bir dikiş izi ve kendisine 3. Ay kontrolünde bu dikisi neden attığını sorduğumda verdiği cevap beni daha da şok etti beni salak yerine koyarcasina hani nerede dikis orada dikis yokki deyip inkar etti üstelik o torpliyecegini söylediği cikintida hala duruyor burun delikleri ise biri büyük biri küçük kaldı 1. Yılında görüşelim ufak Bi işlemle hallederiz dediği 3. Ameliyatı şuan başka Dr lar kaburgadan kıkırdak almak gerekebilir ve amaliyat 7 8 saatleri bulabilir diyorlar üstelik dikis izinin geçmeyeceğini ve sisliklerinde geçeceğine garanti vermiyorlar yani 3. Ameliyatim baya zorlu
Çok üzüldüm burnunun fotosunu atar musun korktum ya bende bana sağda 15 dklık bir işlem dedi geçen gün

İlk iki ameliyatımı yapan esabil eker. Ama 3.ameliyatımı yapan yagmur reyyan erol zaten benim burnumu kurtaran o çirkin yamuklugunu falan düzelten doktor hanım oldu. Burun deliklerim eskisi gibi biçimsiz çok orantısız değil ama doktor hanım da ancak bu kadar düzeltebildi. Çünkü ilk ameliyatlarımı yapan esabil eker inanın burnumun içini ucunu falan mahvetmiş.
Doktorunuz hakkımda bilgi verir misiniz ne kadara oldunu@

Merhabalar. 2.5 yıl önce rahat nefes alamadığım için devlet hastanesinde ameliyat oldum. Estetik değildi. Zaten burnumun şekli güzeldi. Ancak doktor burnumdaki kıkırdağı kazımış, zamanla burnum çökmeye başladı. 1.5 ay önce revizyon ameliyatı oldum. Kaburga kıkırdağı işlemi yapıldı. Hem manevi, hem maddi olarak bu süreç beni zorladı. 1.5 ay geçmesine rağmen burun deliklerim eşit değil. Doktor ödem, şiş olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi. Ama bundan endileşeliyim iki kere ameliyat olan biri olarak. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız var

merhaba yaşadıklarının aynılarını bende yaşayım 3 yıl önce nefes sorunumdan dolayı kapalı ameliyatla içeriden kıkırdak temizledi doktor sonrasında burnum düştü ve kemer görünümü oldu bundan 3 ay önce estetik yaptırdım kaburgamdan kemik alınarak şuan burun deliklerim eşit değil ve burnum sağ ve sol profilden farklı görünüyor retainer kullanıyorum ve düzeleceğini düşünmüyorum doktorum ufak bi işlem yapabilirim dedi ama bu görüntüyü eşitlemicek sanırım 3. kez ameliyat olmak istiyorum bu görüntü beni çok üzüyor o kadar acı çektikten sonra hala düzgün bir burna sahip olamadım.

kıkırda
kıkırdak konulan tarafında eline bir çıkıntı geliyor mu seninde ve kemiğin hareket ettiğini hissediyor musun

Nerdeyse birebir aynılarını yaşadım..ikinci ameliyatımdan sonra burun deliklerimde aşırı bir asimetri ve üstelik de nefes alabilen burnum alamaz oldu ve 3.kez 20 gün önce ameliyat oldum ..bu sefer sıkı bir araştırma yaptım bir çok doktor ile görüştüm her biri kaburgadan kıkırdak alarak ancak yapabileceklerini söylerken kimisi riskli deyip ameliyata yanaşmadı..şu an çok fazla ödemim var.revizyon olduğu için 3.kez burnum açılıp sonuçta dokular her seferinde hasar gördüğü için bu ödemelerin normal olduğunu hatta normale gelmesinin 1 yılı bulacağını söyledi..çok şükür burun deliklerim eşit görünüyor şimdilik umarım ödemler indikçe böyle kalır ..aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum iki gözümün ortası çok ayrık ve burnumun ucu top gibi ....Allah'tan maske var ve evdeyiz yoksa insan içine çıkılacak gibi değil durumum..reviZyon ameliyatı düşünenleri için paylaşmak istedim,aman Dr unuzu iyice araştırın

Öncelikle gecmis olsun canim...benim 2 ay 2 hafta oldu ama burun deliklerim haala esit degil :KK43: umarim sizinki gecer......üstelik bide gecmezse revizyon olmam lazim cok kötü :KK43:
Ben de Antalya dayım ,bu burun deliği asimetrisinden dolayı çok mutsuz oldudğum için 3.ameliyatımı oldum . Sizin Dr unuz kimdi aceba

Nerdeyse birebir aynılarını yaşadım..ikinci ameliyatımdan sonra burun deliklerimde aşırı bir asimetri ve üstelik de nefes alabilen burnum alamaz oldu ve 3.kez 20 gün önce ameliyat oldum ..bu sefer sıkı bir araştırma yaptım bir çok doktor ile görüştüm her biri kaburgadan kıkırdak alarak ancak yapabileceklerini söylerken kimisi riskli deyip ameliyata yanaşmadı..şu an çok fazla ödemim var.revizyon olduğu için 3.kez burnum açılıp sonuçta dokular her seferinde hasar gördüğü için bu ödemelerin normal olduğunu hatta normale gelmesinin 1 yılı bulacağını söyledi..çok şükür burun deliklerim eşit görünüyor şimdilik umarım ödemler indikçe böyle kalır ..aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum iki gözümün ortası çok ayrık ve burnumun ucu top gibi ....Allah'tan maske var ve evdeyiz yoksa insan içine çıkılacak gibi değil durumum..reviZyon ameliyatı düşünenleri için paylaşmak istedim,aman Dr unuzu iyice araştırın
aynı şeyleri şuan ben de yaşıyorum :( sizi çok iyi anlıyorum.benim hayallerimin katili ise dr.Alparslan yıldırım oldu.dik burun olmasın ince ve yuzume uyan bır burun ıstıyorum dememe ragmen benim istediğimden çok alakasız ,çok dik,büyük , kalın ve burun sırtı geniş bir burun verdı bana .maskemi iş yerinde falan hıc çıkarmıyorum kimse görsün istemiyorum,eski resimlerime bakıp ağlıyorum :( berbat durumdayım

Back
X