Revizyon Ameliyat

Perpul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.428
2.034
133
Merhabalar öncelikle.. önceki konularım da var 2018'de burun ameliyatı olmuştum başarılı bir ameliyat olmadı. Mandal burun deformitesi mevcut. Bu yıl bitmeden revizyon düşünüyorum ama o kadar zor ve sıkıntılı ki tüm bu süreç.. karar vermek.. sürekli doktor arıyorum bakıyorum vs bir türlü karar veremiyorum. Maddi manevi sıkıntısı büyük bir olay. Riskleri de cabası..
Daha önce başarısız burun ameliyatı geçirmiş olanlar bu kararı nasıl verdiniz? Hem güvenemiyorum hem cesaret edemiyorum hem de ameliyat şart..

İlk ameliyatımı Ankara'da Erkan Tarhan'a oldum, sorulmadan belirteyim.

Geçmiş olsun.
Bende Istanbulda doktor arıyorum revizyon için.
Yanlız ilk ameliyatimdan sonra sağlık sorunu, burnumda deformite falan oluşmadı çok şükür.
Sadece hiç bi değişiklik olmadı burnumda.
Doktor araması, ameliyat vs..çok zor bir süreç gerçekten

bence çok büyük bir sorun yoksa burnunuz da ameliyat olmayın derim çünkü revizyon daha zor bir ameliyat belki şuan ki halinizden daha kötü olacak

bence çok büyük bir sorun yoksa burnunuz da ameliyat olmayın derim çünkü revizyon daha zor bir ameliyat belki şuan ki halinizden daha kötü olacak
Çok kötü bir görüntüde maalesef. Evet zaten o yüzden korkuyorum da doktor bulmak karar vermek riskleri vs vs çok zor.

Keşke bende de değişiklik olmasaydı benim burnum küçücük çok güzeldi kırıldığı için olmak zorunda kaldım. Bu yüzden de çok talihsizim.

Ne sorun yokki burnumun sağ ve sol yanındaki kemikler olduğu gibi dışarıda burun üstünde tümsekler var ve burun deliğim orantısız revizyon için doktor araştırması yapamadım malesef.
Geçmiş olsun çok zor cidden

Keşke bende de değişiklik olmasaydı benim burnum küçücük çok güzeldi kırıldığı için olmak zorunda kaldım. Bu yüzden de çok talihsizim.
Burnunuz küçükse düzelmesi daha kolay olur tecrübeli bir doktor bulursanız diye düsünüyorum.
Onun için üzmeyin kendinizi boşuna, sadece zamana ihtiyaciniz var

Revizyon gerçekten zor ve sık revizyon yapan bir hekim bulmak gerekiyor.Ben asimetrik görünüm ve gölgelenme yapan çöküntülerdan dolayı aynı doktora revizyon oldum ama başarılı olmadı.İlk halini aratır durumda.

Aynı doktora olma seçeneği benim için yok çünkü kendisine göre sorunsuz bir burun :)))) ki zaten yapmak istese bile olmazdım. Aydın Mamak olabilir diye düşünüyorum bakicaz artık.
Geçmiş olsun size de.

Burnunuz küçükse düzelmesi daha kolay olur tecrübeli bir doktor bulursanız diye düsünüyorum.
Onun için üzmeyin kendinizi boşuna, sadece zamana ihtiyaciniz var
Evet burnum küçük önceki hali de küçüktü yine küçük. Sadece yanlardan sıkışmış gibi görünüyor işte, kıkırdak fazla aldı sanırım.

Ben de Ankara icin revizyon araştırması yapiyorum fiyati cok ucuk olmayan gercekten iyi olan bir tanidiginiz doktor var mi ?

Merhaba
Bende 4 yıldır kara kara düşünüyorum.. izmir’de kime revizyon ameliyatı olabilirim diye. Benim ameliyatımı Cemil Tugay yapmıştı sonuç hüsran revizyon ameliyatı fiyatları hakkında bilginiz var mı? Size de çok geçmiş olsun

Doktoruna göre değişiyor. 25-30-35 bin olarak. 45-50 isteyen doktorlar da var ama onları eledim ben, bütçemi aşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…