Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Şimdi berbat geçen ameliyatımın sonucunda burnumun ne hale geldiğini göstermek için bir foto ekledim.
canım ben oldum 28 gün oluoyr ameliytımda ameliyat sonramda cok güzel geçti ve 28.günüm olmasına ragmen burnum güzel şuan şiş hali bile güzel...ben prof dr selçuk inanlıya oldum...iyikide ona olmuşum çok memnunum senin adına üüzüldüm arkadaşım ama bi doktora görünmeni tavsiye ederim tabiki işinin ehli olan biri olmali :

bu gibi durumlarda destek amacli bi revizyon parasi olmayanlar icin bir fon mu acsak ne üzülüyorum valla, bende ayni seyi yasadim 10000 tl havada uctu sonucta güzl degil, yakup beye yaptrcim 2. ameliyatimi, üzülme, canim demez güclü olmaya calis, konus doktorlar yaa sana paranin bri yarisini geri versin
canım benim doktorumda prof dr selçuk inanlı, 8ile 10 bin arasında yapıo ama ilk ameiytlar sanırım ikincide fiyat degişirmi bilmiorum ben 8 bine yaptırdım çok memnunum

Arkadaşlar Süreyya Şeneldir e revizyon ameliyatı olan var mı? Ben kendisiyle görüştüm. Karar aşamasındayım. Ama 2. olduğu için çok korkuyorum. Bir de kaburga gerektiriyormuş. Bu beni daha çok korkuttu. Böyle bir ameliyat olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Geçen Pazartesi böyle bir ameliyat yaptığını söylemişti. O arkadaş bana cevap verebilirse çok sevineceğim.

Kaburga isinde eren tastaan derim teknigi dunya literaturune girdi bi arastir anlyicaksin demek istedigimi :)

Be
Arkadaşlar Süreyya Şeneldir e revizyon ameliyatı olan var mı? Ben kendisiyle görüştüm. Karar aşamasındayım. Ama 2. olduğu için çok korkuyorum. Bir de kaburga gerektiriyormuş. Bu beni daha çok korkuttu. Böyle bir ameliyat olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Geçen Pazartesi böyle bir ameliyat yaptığını söylemişti. O arkadaş bana cevap verebilirse çok sevineceğim.
benim revizyon amelşyatımda da kaburgadan kıkırdak alınıp kullanıldı.. Kesinlikle enşişe etmenize hiç gerek yok beklediğimden çok daha kolaydı ..

Cani
Canim ben prof dr selcuk inanliya oldum benimde ikinci ameliyatimdi egerki kikirdak yetmezse kulaktan almasi gerektigini soledi kulaktakide yetmezse enson kaburga selcuk hocam alaninda iyidir ben cok memnunum

Tüm korkuların yersiz olduğunu anladım doktor doktor Fahri beyle tanıştıktan sonra.

merhaba bende revizyon için doktr arıyorum fahri bey ile görüştüm güven verdi ama yine de içimde korkular var:( siz ameliyat oldunuz mu bana bilgi verirmisiniz lütfen

Arkadaşlar ben Prof. Dr Ö Taşkın Yücel e ameliyat oldum ameliyatim guzel gecti şuan sonuçtan çok memnunum revizyon çok zor bir ameliyat o yüzden doktor seçimi çok önemli bende uzun sure doktor arastirmistim ne kadar stresli bir dönem olduğunu biliyorum o yüzden Taşkın hocayla gorusmenizi tavsiye ederim

Arkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.
Merhaba ben 3 hafta önce revisyon ameliyti oldum Eren Tastan 'da cok memnunum o bir numara bence

Merhaba ben Eren Tastan da oldum berbat olmus burnumu resmen yeniden yapti ona cok tesekkür ediyorum

Merhaba Bende 3. ameliyatin ardindan Türkiye'de revisyon ameliyati oldum 3. haftadindayim cok memnunum iyiki olmusum

Canım Yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum..İnsan ne hayaller kuruyor ve sonuç böyle olunca çok can sıkıcı oluyor haliyle..Ben de okuduğun üzere çok kötü günler geçirdim..Seni arkdaş listeme ekledim..Göreceksin ne kadar kötü bir burunla 7 ay dolaşmak zorunda kaldığımı..Ama kesinlikle doktoruma çok güvendim diyebilirim..Yani 3. ameliyatımı yapıp beni bu kabustan uyandıran Emre İlhana..Ona ne kadar teşekkür etsem azdır..Benim burnumu ondan başka kimse düzeltemezdi..Öyle kötü durumdaydı içi dışı enkaz halindeydi..Karamsar olma herşeyin çaresi var canım..Sana istediğin konuda yardımcı olurum..Gerçekten halolmayacak şey değil..Henüz ilk ameliyatınmış bak..Ben 2 kere kötü tecrübe yaşadım..Ona rağmen düzeldi...Resimlerime bak sen karar ver. Aslında yeni resimler de ekliycem bir türlü fırsatını bulamadım..
Benide ekler misiniz arkadaş listenize 2 ay önce ameliyat oldum hiç mutlu değilim. revizyon olmayı düşünüyorum

Back
X